بسیار خندیدیم
-------
متالیکا جان کجا می شینین؟ من رو هم ببر با خودتآخه من هم پایه این شیطنت ها هستم
![]()
--
--
بسیار خندیدیم
-------
متالیکا جان کجا می شینین؟ من رو هم ببر با خودتآخه من هم پایه این شیطنت ها هستم
![]()
طرف به سخف چسبید
منظورت منم!؟
علی بیکاری؟ مگه خوابت نمیومد؟؟
این که تگ این تاپیک را نوشته خیلی سوتی بزرگی داده چون باید بین کلمات کامای انگلیسی بذاری برداشته کاما فارسیگذاشته همه کلمات چسبیده به هم![]()
این 1 و 3 یعنی چی؟؟؟همه میگن بگین ما هم بدونیم بخندیم
ته ضد حاله یعنی وسه دایل آپ که کابوسه
چی شد رفت بالا؟؟ پسر عجب دوستای خفنی داری اگه طرف بلند شه بیشتر واسه ضمیر نا خود آگاهه نه نیروهای فرا زمینی
خداییش خیلی خندیدم دمت داغ
نمیدونم چرا سوتی زیاده اما حس نوشتنش کمه
غروب دیروووز رفتم با بابام رانندگی تمررین کنم انقد که اعصابشو بهم ریختم موقع برگشتن با بابام تو هر کلمه حرفش 5 تا سوتی میداد اخری هم میخواست بگه دنده منو از جا کندی بجای د گفت ج
حالا مگه منو خواهرم تموم میکنیم؟؟؟هم باید نخندیم هم نمیتونیم
خواستم به خواهرم بگم اینو ول کن به من گوش کن قاطی کردم گفتم (اینو ول گوش) طفلک فکر کرد باز منو جو گرفته دارم انگلیسی حررف میزنم اینطوری شد
سر صبح بووود برق نداشتیم تلفن زنگ خورد خوب شمارذه که نمیوفتاد رفتم برداشتم دیدم یه پسره صداش میلرزه بهم گفت سلام مونا جان خوبی من ترسیدم گوشی رو قطع کردم
دوباره زنگ زد صداش کلفت و دو رگه بووود گفت مونا جووون چرا قطع کردی جدی گفتم شما؟؟؟ من شما رو نمیشناسم لطفا مزاحم نشید یدفعه گفت منم علی
منم شک کردما اما گفتم لطفا مزاحم نشید گفت منم علی پسر عموت بابا گوشی رو بده بابات کارش دارم
خدا نصیب هیچ کس نکنه بد ضایع شدم
داشتم ارباب حلقه ها نگاه میکردم انقد اینا گفتن دنیای سیاه و جادوگر سفید دیگه مغزم کار نمیکرد سبزی فروش اومد تو کوچه میگفت سبزیههههههه تااااازه
مامانم نشنید گفت چی داره؟؟؟ گفتم سبزیه سیاه
داشتم یه سی دی میدیدم بعد اول سی دی دوم که گذاشته بودم (ادامه فیلم) شخصیت اصلی فیلم افتاد تو رو دخونه بعد خبرشو واسه نامزدش آوردن دو باره این فیلمه وسطش نشون داد دوست پسره اومده به نامزد پسره میگه بعد جنگ فلانی افتاده تو رو دخوونه انقد اعصابم خورد شد گفتم اینا هم خودشونو گیر آوردن مگه چند بار یه نفر میوفته تو رودخونه دوباره زنده در میاد هی داشتم غر میزدم که کارگردان ما رو گیر آورده که متوجه شدم این چیه فیلم داره تکرار میشه بعدش فهمیدم سی دی دوم هم تموم شده مدیا پلیر آوررده از ااول داره پخش میکنه![]()
بگم پستم پاک میشه...این 1 و 3 یعنی چی؟؟؟همه میگن بگین ما هم بدونیم بخندیم
یه بار خودت سریع بگو 1 و 3 ببین چیزی توجهتو جلب نمی کنه...
![]()
اخیییییییی
انقد خندیدیم که یه سالم اگه نخندیدم جیکمون در نمیاد![]()
خونه یکی از بچه ها هر لحظه که اراده کنه خالی از سکنه میشهحتما ... البته این شیطنتهای معمولی مون بود. شیطنتهای خطرناک هم داریما
هر بار یه نفر خندش گرفت... نشد. ترجیح دادیم بشینیم حکم بازی کنیم.
نه دیگه گفتم همش خندمون میگرفت نمیشد. آخه وردش خیلی باحال بود. این مرده از آن کیست ؟ از آن پادشاه ... به کدامین سو میرود... این تیکه ش رو من سه بار خندم گرفت آخه یکی از بچه ها زبونش نمی چرخید میگفت به کدوم سمت میرود...چی شد رفت بالا؟؟ پسر عجب دوستای خفنی داری اگه طرف بلند شه بیشتر واسه ضمیر نا خود آگاهه نه نیروهای فرا زمینی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)