سلام
این مشکل برای چند نفر دیگه هم بوده !
اونها هم با این درایور کارشون راه افتاده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
این مشکل برای چند نفر دیگه هم بوده !
اونها هم با این درایور کارشون راه افتاده :
با سلام خدمت مدیران محترم و دوستان عزیز
من مدتی هست که ویندوز 7 رو روی سیستم خودم نصب کردم ولی مشکلی دارم روی کارت گرافیکی من هست که مدل اون
NVIDIA GeForce FX 5500
هست ولی تو سایت نویدیا درایوری برای این مدل وجود نداره ولی وقتی تو سایت های خارجی جستجو میکردم گفتند که درایور این کارت را برای ویندوز ویستا نصب کن مشکلت حل میشه
و اینطور هم که مشخص بود برای اونها مشکل حل شده ولی من وقتی دارم نصب میکنم و قتی به نصف راه نصب میرسه یک اروری میده مبنی بر اینکه مسیری برای ددرایور پیدا نمیکنه
ایا کسی از دوستان می تونه ها ین مشکل منو حل کنه
من دیشب به صورت دستی درایور مربوط به ویستا رو روی این ویندوز نصب کردم ولی متاسفانه دیگه جواب نداد
با تشکر
بهله ایسوز بید p5b
ویستا هم که گاهی نصب میکردم همین داستان بود اما نه به این شدت
خاف زمستانی رو امتحان نکردم ببینم چی میشه اگه سیستم نپکید خبر میدم
خب راه حلی ندره؟![]()
تنها راه حلش آخرین آپدیت های بایوس هستش !
دوست عزيز براي آنكه بتواني بدون نياز به Windows Anytime Upgrade Key ويندوزت رو آپگريد كني از روشي كه در اينجا آمده استفاده كن:
البته توضيحي كه در آنجا داده براي downgrade كردن ويندوز 7 Ultimate به Home Premium و ... است ولي روشش براي آپگريد كردن هم جواب ميده. من خودم ويندوز 7 Starter رو به Ultimate به همين روش با استفاده از دي وي دي ويندوز آپگريد كردم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خلاصه كار اينه كه بايد به آدرس HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion تو رجيستري بري و مقدار دو كليد EditionID و ProductName رو به اون نسخه اي كه مي خواي بهش آپگريد كني تغيير بدي بعدش هم راحت با اجراي Setup ويندوز و انتخاب Upgrade در جواب ?Which type of installation do you want ويندوزت رو آپگريد كني.
.
وجود نداره دیروز پیروز چک کردم![]()
چرا ،هست :
P5B هم بایوسش برای ویندوز 7 هست .
![]()
ببین من p5b خالیه با خود برنامه یسوز چک کدم گفت حالا نمی دونم والا لینک بده لطفا![]()
متاسفانه لینک مستقیم نمیده !من راهنمایی میکنم :
به لینک زیر برو
سمت چپ پایین صفحه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
P5B رو از لیست انتخاب کنین :
بعد از اینجا BIOS رو انتخاب کنید :
![]()
از شما متشکرم
ولی وقتی دارم نصبش میکنم این پیغام خطا رو میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)