تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 370 از 503 اولاول ... 270320360366367368369370371372373374380420470 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,691 به 3,700 از 5026

نام تاپيک: Shaiya

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها کجایید پس؟
    کاظم بیا یه خورده 5 فارم کنیم اوضاع مالی بد جوری خرابه میخوام ست legend بخرم فقط کفشش رو تا حالا خریدم.
    یه عده نوب هم ریدن تو قیمتا طرف craft رو داره میده 130 میل.خیلی قیمتا خراب شده.

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام.
    من چند روز پیش این بازی رو دانلود کردم. وقتی بازی رو اجرا می کنم شروع به دانلود اپدیت می کنه ولی وسطای دانلود ارور میده.لطفا منو راهنمایی کنید.یعنی من 1 گیگ الکی دانلود کردم؟؟!
    connection شما مشکل داره دوست من .
    DC دارین شما . اگه Dc اتفاق بیفته حتی برای 0.01 ثانیه اون ارور رو میده.
    میتونین بازی رو یه جای دیگه که connection بهتری دارن update کنی بعد کپی پیست کنی رو سیستم خودتون.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام محمد.
    آقا شرایط عضویت تو این گیلد چیه؟من به زودی 53 میشم.HM هم قبول میکنن؟
    فکر نکنم vengeance قبول کنه. عضویت و Application اینا از pantheon سخت تره.
    یا باید از قبل بشناسنت یا باید toon خفن داشته باشی . من رو بیشتر از روی شناخت ok دادن اونایی که قبلا pantheon بودن سفارش من رو کردن.
    Elliot بدجوری به UM بودن حساسه و به منم گیر داده UM لول کنم . اصلا hm رو برای CT و pvp قبول نداره. یه orc لول 55 hm رو هم که نمیشناخت app اون رو قبول نکرد.
    ضعیف ترین کسی رو که دیدم app ش رو قبول کرد orc 56 hm بود بعلاوه اینکه همه اون رو میشناختن و سفارش شده بود.
    ٍElliot هم خفن از التماس و QQ بدش میاد پس QQ رو هم بیخیال !
    اگه orc رو 55 کنی و UM رو به +45 برسونی و app خوب بدی قبول می کنن.
    ولی تو این گیلد جا افتادن خیلی سخته . همه همدیگرو خفن میشناسن و بعضی هاشون سالهاست با هم دارن بازی می کنن سخت بشه قاطیشون شد.
    ولی الان 1 هفته هست تو این گیلد هستم . خیلی بهتر از pantheon هست . همه خفن از Elliot حساب میبرن و به عنوان لیدر قبولش دارن .
    تو pantheon لیدر رو هم سطح خودشون میدونستن ! و در حد یه لیدر PP بود .

---------- Post added at 01:28 AM ---------- Previous post was at 01:23 AM ----------

linking hammer lvl6 هم اومد !
    شانس لینک lapis رو 3 برابر می کنه . 649 ap قیمتشه !
    البته اگه +200 mil باشه به هیچ دردی نمی خوره .
    Top َAmulet هم اومده ! خیلی خفن تر از Best Amulet هست . +9 stat all بعلاوه 3 اسلات برای لاپیس.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

یا باید از قبل بشناسنت یا باید toon خفن داشته باشی . من رو بیشتر از روی شناخت ok دادن اونایی که قبلا pantheon بودن سفارش من رو کردن.
    Elliot بدجوری به UM بودن حساسه و به منم گیر داده UM لول کنم . اصلا hm رو برای CT و pvp قبول نداره. یه orc لول 55 hm رو هم که نمیشناخت app اون رو قبول نکرد.
    ضعیف ترین کسی رو که دیدم app ش رو قبول کرد orc 56 hm بود بعلاوه اینکه همه اون رو میشناختن و سفارش شده بود.
    ولی تو این گیلد جا افتادن خیلی سخته . همه همدیگرو خفن میشناسن و بعضی هاشون سالهاست با هم دارن بازی می کنن سخت بشه قاطیشون شد.
    ولی الان 1 هفته هست تو این گیلد هستم . خیلی بهتر از pantheon هست . همه خفن از Elliot حساب میبرن و به عنوان لیدر قبولش دارن .

---------- Post added at 01:28 AM ---------- Previous post was at 01:23 AM ----------

Top َAmulet هم اومده ! خیلی خفن تر از Best Amulet هست . +9 stat all بعلاوه 3 اسلات برای لاپیس.
    سلام بروبچ.اینقدر سرگرم بازی تو گایا شدم اصلا دیگه اینجا نمیام.

الان هم اومدم اقا کاظم رو کار داشتم اخه یه هفتس دارم هی میام etain نیستش شاید هم رفته عید دیدنی پیش بستگان.اگر اومدی بیا گایا کارت دارم.یه چیزی ناقابل واست گرفتم

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ای بابا پس باید بیخیال شم.فعلا لول میکنم شاید 60 بشم قبول کنن.

---------- Post added at 04:53 PM ---------- Previous post was at 04:52 PM ----------

الان هم اومدم اقا کاظم رو کار داشتم اخه یه هفتس دارم هی میام etain نیستش شاید هم رفته عید دیدنی پیش بستگان.اگر اومدی بیا گایا کارت دارم.یه چیزی ناقابل واست گرفتم
    سلام مجتبی.از گایا چه خبر؟
    لول چندی الان؟چه کلاسی ؟
    اوضاع pvp 60 اونجا چطوره؟

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

محمد به نظرت من به ست legend چی لینک کنم؟همش wis باشه یا rec هم باشه.safe هم لازمه لینک کنم؟
    کلا یه orc چقدر wis لازم داره و چقدر hp و چقدر rec؟ اگه یه توضیح کامل بدی ممنون میشیم.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام . کاظم فعلا خونه پیش اهل بیت هست . نمیتونه بازی کنه. بعد 13
    full Goddess شدی اونجا ؟!
    محمد به نظرت من به ست legend چی لینک کنم؟همش wis باشه یا rec هم باشه.safe هم لازمه لینک کنم؟
    کلا یه orc چقدر wis لازم داره و چقدر hp و چقدر rec؟ اگه یه توضیح کامل بدی ممنون میشیم.
    به نظر من یخورده پیچیدست . اینقدر راحت نمیشه توضیح داد.
    بستگی به هدفت داره. می خوای pvp بازی کنی یا نه ؟ می خوای pvp یازی کنی و فارم هم کنی ؟ یا اینکه فقط فارم ؟
    اکثر orc های pro ترکیبی کار می کنن .
    من خودم این رو می پسندم :
    walker : DS1 +DW3+Safe 5 + Wise 5 +Sonic
    Top : DS1+DW3+Safe 5 +Wise 5 + Ele
    legging&muffler : DS1+DW3+DW2+Safe 5 + Wise 5
    700 wis خوبه . بقیه Rec .
    اگه بیشتر کارتون pvp هست به HP Stat بیشتر توجه کنین . اگه بیشتر farm به MP Stat
    سعی کنین حداقل 13K mp و 7K HP رو داشته باشین .

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام . کاظم فعلا خونه پیش اهل بیت هست . نمیتونه بازی کنه. بعد 13
    full Goddess شدی اونجا ؟!

به نظر من یخورده پیچیدست . اینقدر راحت نمیشه توضیح داد.
    بستگی به هدفت داره. می خوای pvp بازی کنی یا نه ؟ می خوای pvp یازی کنی و فارم هم کنی ؟ یا اینکه فقط فارم ؟
    اکثر orc های pro ترکیبی کار می کنن .
    من خودم این رو می پسندم :
    walker : DS1 +DW3+Safe 5 + Wise 5 +Sonic
    Top : DS1+DW3+Safe 5 +Wise 5 + Ele
    legging&muffler : DS1+DW3+DW2+Safe 5 + Wise 5
    700 wis خوبه . بقیه Rec .
    اگه بیشتر کارتون pvp هست به HP Stat بیشتر توجه کنین . اگه بیشتر farm به MP Stat
    سعی کنین حداقل 13K mp و 7K HP رو داشته باشین .
    ممنون از توضیحت.تو full wis هستی؟
    پوینتهات بدون gear چنده؟اصلا rec اضافه کردی؟الان من فروم رو میخوندم همه گفتن باید rec هم اضافه کنی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اینجا ما با لایت ها تو dd2 متحدیم یعنی با CS غیر ما و یا اونا هر کی بیاد میکشیم یعنی dark بیاد ما تو vent به CS میگیم بیان بکشن light بیاد اونا مارو خبر میکنن لان هم لول 58 شدم UM گارد 24 ساعته تو dd2 هیچ کسی نیست جلومونو بگیر CS روزی 2 3 ساعت بیشتر نمیاد اونجا grinder ندارن ولی ما اینقدر دارم که کل نقشه هر جا بری EVO هستش به قول یه اسگلی هست اینجا اسمش Abade هست dd2 is new joke .هیچکی جرات نمیکنه اسمش رو بیاره .منم که goddess هام هیچی لینک نداره ولی بعضی وقت ها تنم میکنم میرم pvp تا fighter های full godess منو میبینن فرار میکنن یک حالی میده اصلا نمیدونن من full rec هستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه erf45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اینجا ما با لایت ها تو dd2 متحدیم یعنی با CS غیر ما و یا اونا هر کی بیاد میکشیم یعنی dark بیاد ما تو vent به CS میگیم بیان بکشن light بیاد اونا مارو خبر میکنن لان هم لول 58 شدم UM گارد 24 ساعته تو dd2 هیچ کسی نیست جلومونو بگیر CS روزی 2 3 ساعت بیشتر نمیاد اونجا grinder ندارن ولی ما اینقدر دارم که کل نقشه هر جا بری EVO هستش به قول یه اسگلی هست اینجا اسمش Abade هست dd2 is new joke .هیچکی جرات نمیکنه اسمش رو بیاره .منم که goddess هام هیچی لینک نداره ولی بعضی وقت ها تنم میکنم میرم pvp تا fighter های full godess منو میبینن فرار میکنن یک حالی میده اصلا نمیدونن من full rec هستم
    اینجا ما با لایت ها تو dd2 متحدیم یعنی با CS غیر ما و یا اونا هر کی بیاد میکشیم یعنی dark بیاد ما تو vent به CS میگیم بیان بکشن light بیاد اونا مارو خبر میکنن
    ولی گند زدین به بازی شما ... مسخره است واقعا ... دو تا گیلد همه ی بازی رو صاحب شدن . ارث پدرشونه انگار

Abade رو هم دیروز ما ده بار کشتیم واقعا اسکله ... دیگه اخر رفت اوستاشون رو آورد... الان پارتیای جنگل خیلی خنده دار شده دیروز pp ما همه 57 و 58 بودن ... دو تا evo حمله کردن جفتی بتل تانک هر دو رو کشتیم ...

بعد عید بعیده من ادامه بدم با این وضعیتی این دو گیلد بوجود آوردن لول کردن خیلی سخت شده . لول آپ هم نکنی بازی تکراری می شه و بدون جذابیت ...

DJmoji شما اسمت چیه توی گایا ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •