128 اسیاتک شیراز سرور لندن
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
128 اسیاتک شیراز سرور لندن
آقایون این روزها من نمیتونم از تو سایت ارم نت چک کنم ببینم چقدر از حجمم مونده، شما چطور؟
No connections available. Trying to reconnect to the server...
تایید میشه !!
سلام
سرعت دانلود شبانه سرویس 128 ارم نت چنده؟قطعی داره؟
کدوم مرکز هستید ؟ محدود هستید ؟
Last edited by spiderferi; 27-06-2011 at 08:38.
برای من سرعت شبانه 30 هست این روزها هم که هر 10 دقیقه یکبار قطعی داره.
دیگه صبرم تموم شده....
سرعت شبانه سرویس های 512 و 1 مگ و 2 مگ چنده؟!
سرعت شبانه 128 من 64 هست ولی دیشب گذاشتم دانلود صبح دیدم همش ارور داده...
روی حالت اتوماتیک pppoe که کانفیگ میکنم مودم کانکت میشه ولی پیج باز نمیکنه و پینگ نداره یکیشون میگفت مشکل از مخابراته یکی دیگشون میگفت مشکل از خودمونه یکی دیگشون میگفت ما مشکلی نداریم..شما مشکل داری؟!
امروز هم داشتم با پشتیبانی در این مورد صحبت میکردم یکدفعه لینکم رفت دیگه نیومد برام گزارش خرابی زد!
باقیمانده حجم هم که گفتن فردا درست میشه!
سلام
اینجوری که شما میگید سرویس دهی ارم نت از پارس انلاین ضعیفتره؟شما با سرویس 128 شبانه چقدر دانلود دارید؟
تازه دیروز رانژه شده که دیشب گذاشته بودم برای دانلود همه فایلها ارور داده بوده! امروز هم که لینکم رفته هنوز درست نشده!
سلام دوستان.با اجازتون میخوام adsl بگیرم.حالا چند تا سوال دارم:
محدوده خونه ما تاچارا نزدیک به پل معالی آباده.مرکز مخابرات اینجا دستغیب و پیش شماره هم 624 هست.
1.آیا این خط رانژه هست؟اصلا یعنی چی؟
2.کدام شرکت برای اینجا بهتره؟
3.شبانه کدومش بهتره؟
4.من میخوام برای مکالمه تصویری با skype یا oovoo استفاده کنم.طرف تو انگلیسه.چه سرعتی بگیرم که کم تیک بزنه و یه تصویر قابل قبول و بدون اعصاب خوردی دریافت کنم؟کف سرعت برای این کار چقدره؟و برای روزی به مدت 20 تا40 دقیقه مکالمه به چند گیگ حجم نیاز دارم.
5.حالا در کنار این کار میخوام دانلود هم داشته باشم.به این صورت که روزها وبگردی کنم و لینک جمع کنم و شبها بزارم برای دانلود.
6.حالا میریم سراغ سرعت.میخوام دیگه حداقل با 70 دانلود کنم. راستی چه طوریه که یکی از دوستام 128 گرفته بود و با 180 دانلود میکرد.مگه میشه؟
7.در مورد مانیتورینگ و ردیابی چی؟دانلود از سایتهاه فیلتر شده چی؟گیر میدن؟اصلا میفهمن چی دانلود کردیم؟اگه با vpn یا فیلترشکن باشه چی؟
8.اگرمن یک دوره سرعت 512 و حجم 9 بگیرم.و دوره بعد خواستم سرعت کمتر و حجم کمتر بگیرم میشه؟
9.اون مبلغ که برای راه اندازی خط تلفن میگیرن،اگه نگیریم بعداز چند ماه باز باید پرداخت کنیم؟
10.مودم رو از خود شرکت بگیرم یا بیرون؟مودم وایرلس میخوام.چه مارکی خوبه؟راسته که سرعت اینترنت توی وایرلس کمتر از کامپیوتره؟
11.میشه وقتی کامپیوتر خاموشه و مودم روشن ،با گوشی استفاده کرد؟
12.اگر حجم دوره تموم بشه میشه یک گیگ شارژ کرد؟
تشکر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)