تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 370 از 4751 اولاول ... 2703203603663673683693703713723733743804204708701370 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,691 به 3,700 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه Psychic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Sh!raZ

پيش فرض

سلام
    من که دیگه واقعا کلافه شدم
    از هر سایتی Download می کنم سرعتم از 10 بالاتر نمی ره.(Adsl 512 eco)
    خطمون هم Noise نداره به علاوه سر راه Modem یک Splitter گذاشتم و از Modem ی که خود شرکت گفته استفاده می کنم (SMC)
    فایل های Torrent ی رو هم که در بهترین حالت روزها با سرعت 35 اینا می گیرم شب بیشتر از 10 نمی شه (بین یک تا هفت که رایگان هست البته)
    در ضمن من شیراز هستم و از آرانیک که Re seller شرکت Shatel هست سرویس می گیرم.
    کسی نظری داره؟
    هر موقعی هم که زنگ می زنم شاتل تهران بعد از نیم ساعت پشت خط موندن یه چیزایی می گن که واقعا آدم کلافه می شه

پروفشنال cell_phone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام عزیزان دوست و و هموطنان در انحصار یا شایدم در حصار خودم

عزیزان بنده می خوام 2 تا سوال بپرسم که نقش تعیین کننده ای در انتخاب بین این سرویس دهنده های آشغال داره .

1- آیا شبانه شاتل پیوسته است . یعنی 1 تا 7 صبح بدون قطعی متصل است ؟

2- آیا شاتل مانند صبا و... نیز محدودیت های دانلود برای بعضی از سایت ها قرار دادده است ؟
    مثلا صبا قبلا که داشتم شبانش محدودیت تو مگا آپلود و رپید و ....... داشت . و اینطوری جالب نبود , زده حال بود .و حروم زادگی نیز..

3- و اینکه آیا سرعت شاتل با قرارداد یکی است ؟
    مثلا آگه من 512 بگیرم همیشه 64 است در 24 ساعت یا نه بالا هم می ره یا نه اصلن بالا که نمیره تازه پایین می ره و مثلا می رسه به 40 ؟

4- و در مورد این 15 تومن اولیه آیا کمتر راه نداره ؟ من خودم راه اندازیشو مشکل ندارم

5- و دیگه اینکه آبونمان تو یکماه گذشته تغییرکرده یا نه هنوز همون 3 تومن است ؟

البته من در مشهد هستم و در مشهد بهای آبونمان رو هم این شیتیل پرداخت نمی کنه و بر عهده ی خودمان است . بر خلاف شهر های دیگر ......
    سپاس گزار خواهم بود پاسخ مناسب مبذول بدارید عزیزان

راستی سوالا قرار بود 2 تا باشه ولی تولید مثل کردند از قرار

کاربر فعال انجمن هنر هفتم vroom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Atl

پيش فرض

عزیزان بنده می خوام 2 تا سوال بپرسم که نقش تعیین کننده ای در انتخاب بین این سرویس دهنده های آشغال داره .

2- آیا شاتل مانند صبا و... نیز محدودیت های دانلود برای بعضی از سایت ها قرار دادده است ؟
    مثلا صبا قبلا که داشتم شبانش محدودیت تو مگا آپلود و رپید و ....... داشت . و اینطوری جالب نبود , زده حال بود .و حروم زادگی نیز..

مثلا آگه من 512 بگیرم همیشه 64 است در 24 ساعت یا نه بالا هم می ره یا نه اصلن بالا که نمیره تازه پایین می ره و مثلا می رسه به 40 ؟

4- و در مورد این 15 تومن اولیه آیا کمتر راه نداره ؟ من خودم راه اندازیشو مشکل ندارم

البته من در مشهد هستم و در مشهد بهای آبونمان رو هم این شیتیل پرداخت نمی کنه و بر عهده ی خودمان است . بر خلاف شهر های دیگر ......

1-برای من که تا به حال قطعی نداشته چه شبانه و چه روزانه
    2-نه دوست عزیز شاتل برای هیچ سایتی محدودیت ایجاد نکرده. فقط با سرور farashare یکمی مشکل داره اونم نه برای همه.
    3-بله سرعت با سرعتی که در قرارداده یکی هست فقط یکمی نوسان داره مثلا برای 512 بین 60 تا 70 میچرخه(البته سرعت به مرکز مخابراتیتون هم بستگی داره!)
    4-اون 15 تومن را حتما باید بدی حتی اگه خودت راهندازی کنی ولی میتونی از همشهری هات یه کارت طلایی بگیری و 10 تومن تخفیف بگیری.
    5-این یکی را نمیدونم دوستان میان راهنماییت میکنن.

در کل من از شاتل راضی هستم و تا حالا مشکلی نداشتم اکثر دوستان شاتلی دیگه هم همینطور .
    Last edited by vroom; 22-02-2009 at 19:59.

4. 2 کاربر از vroom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

دوستان الان دو ماه است که از سایت راپیدشر و بقیه سایتهای فایل شیرینگ نمیتونم دانلود کنم و بعد از مدت کوتاهی دانلود قطع میشه ولی با سایت ماکروسافت و جاوا مشکل دانلود ندارم. کامپیوتر را عوض کردم و همچنین مودم را باز هم نشد ولی بر روی کامپوتر دیگری که همزمان از پارس آنلاین سرویس داریم همان فایل را دانلود میکنم راخت دانلود میشه. بنظر شما شاتل چی کار کرده که اینططور شده ؟
    من و دیگر دوستان که مشکلی نداریم!
    با پشتیبانی تماس بگیر!

هزينه آبونمان مخابرات معادل 3000 تومان به صورت ماهانه در قبض تلفن لحاظ مي‌شود.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 3 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان الان دو ماه است که از سایت راپیدشر و بقیه سایتهای فایل شیرینگ نمیتونم دانلود کنم و بعد از مدت کوتاهی دانلود قطع میشه ولی با سایت ماکروسافت و جاوا مشکل دانلود ندارم. کامپیوتر را عوض کردم و همچنین مودم را باز هم نشد ولی بر روی کامپوتر دیگری که همزمان از پارس آنلاین سرویس داریم همان فایل را دانلود میکنم راخت دانلود میشه. بنظر شما شاتل چی کار کرده که اینططور شده ؟
    اگه اکانت نداشته باشی خوب این طبیعیه...
    خود رپیدشر دانلود را قطع میکنه
    اما اگر با اکانت داری دانلود میکنی و مشکل داری به پشتیبانی بزنگ

8. 2 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام ،

یعنی امروز شاتل از ظهر تا حالا برای مرکز ما سنگ تموم گذاشت ، واقعا ازش متشکرم

این مشکل نزدیک به یک ماهه گاه و بیگاه می یاد و واقعا آدم و عصبی می کنه ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه m30h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام
    سرعت دانلود شبانه شاتل چقدر هست و حدودا تو هر ساعت چند مگ دانلود می شه ؟
    با تشکر

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان قیمت سرویس Art1 ماهی چند درمیاد ؟ چه روزهاییش رایگانه ؟

سرویس Eco 128 چنده ؟

آرت یک حدود 29 تومان. جمعه ها و از ساعت 1 شب تا 7 صبح(البته فعلا پنجشنبه ها هم رایگانه). اکو 128 هم ماهیانه حدود 14 تومن.

سلام ...
    رفتیم خیر سرمون cvv و رمز اینترنتی کارت رو بگیریم ... همچین گزینه ای توش نداشت ، تغییر رمز اینترنتی
    حالا بیخیال ... رفت دستی ریختم به هزار زوروزحمت
    راستی صبح اومدم وصل شم رفت تو سایت شاتل ، نمیذاشت برم تو سایتای دیگه .... ولی الان وصله ....
    میخواستم بدونم تا 12 امشب میتونم از حجم باقی مونده استفاده کنم دیگه ، آره ؟؟؟

راستی جریانه اون اکو ها بود که تو قم 9 تومن میومد روش ... یادتونه ؟ ... از یکی از بچه ها پرسیدم گفت تو تهران میار رو قبض تلفن ..... راست میگفته ؟؟؟ ( 3 تومن آبونمان - 6 تومن عوارض نمیدونم چی چی )
    نه نه ... یادته گفتم تو قم آرت 64 (کلا اآرت ها) 29 تومنه ولی تهران 20 تومن ..... از یکی از بچه ها تو تهران پرسیدم گفت این 9 تومن میاد روی قبض ولی مال شما همون اول ازتون میگیرن .. همین ... حالا همینطوره ؟

ملی بود .... ببینم بهترین کارتی که کمترین مشکلو داره و بیشتر سایتا ساپورتش میکن چیه ؟ .. برم اونجا یه حساب باز کنمو خلاص

راستی چرا اینجوریه .. من هروز که حساب میکردم می دیدم تقریبا 80 مگ مصرف دارم .. الان یهو دیدم شک کردم 200 مگ مونده ... چی کار کنیم .. یه چیز بدید بزنم دانلود
    شما همیشه چه جور حساب میکنید وو نکنه یه سوتی میدادم موقع حساب کردن ... من همیشه مقدار حجم رو تقسیم بر تعداد روزا میکردم .... می زد مثلا 81 مگ ...
    1-برای دریافت رمز cvv2 حتما باید کارت رو در خودپرداز همون بانک وارد کنی(یعنی ملی رو نمیشه در خودپرداز مثلا صادرات زد)،گزینه تغییر رمز===>تغییر رمز اینترنتی. از بانک ملت که اینطوریه ملی رو نمیدونم.

2- 9 هزار تومن رو قیض؟! فکر نکنم همچین چیزی امکان داشته باشه، لااقل اینجا که اینطوری نیست.

3- اون 200 مگ هم که باقی مونده برای اینه که دقیقا 2.5 گیگ نیست. مثلا برای من 5120 مگ بو(120 مگ بیشتر از 5 گیگ)

4-تبلیغ نشه، ولی ملت و سامان خوبه.

یعنی این 21 نفر که 100% تخفیف داره باید همشون توی یه دوره باشن تا 100% تخفیف برای دوره بعد حساب شه؟
    بله دوست عزیز،تخفیف مشتریان فقط در همون دوره لحاظ میشه، مثلا اگه شما برای این دوره 2 نفر رو معرفی کنید 10% تخفیف برای شارژ ایندوره میگیرد، اگر دوره بعد 2 نفر پیدا کردید فقط همون 10% رو تخفیف میگیرد و 4 نفر محسوب نمیشن.

به به !!! چه عجب! یاد فقیر فقرا افتادی بچه مایه دار، شنیدیم ART8 گرفتی!!!

به سلام isbn جوون دلمون برات تنگ شده بود .... ... کجا بودی ... فکر کردیم رفتیم خواستگاری شاتل ...

راستی بچه ها امروز که آخرین روزه دوره ی من بید تا 12 شب تموم میشه آره ؟؟؟؟ .... (دقیقا منظورمه)
    تا 12 امشب فرصت داری هر چی حجم باقی مونده رو مصرف کنی.

من 4 بار dc شدم! فکر کنم امروز داشتن یک کاری میکردن! دی:

فکر کنم 12 باشه شاید هم ساعت1(دقیقا را باید از شاتل بپرسی)(اگه اطلاع داشته باشن)
    من و دیگر دوستان که مشکلی نداریم!
    با پشتیبانی تماس بگیر!

هزينه آبونمان مخابرات معادل 3000 تومان به صورت ماهانه در قبض تلفن لحاظ مي‌شود.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بابا پس چرا هیچ آبونمانی رو قبض من نمیاد، فقط 670 اومده ، مثل همیشه.
    سلام ،

یعنی امروز شاتل از ظهر تا حالا برای مرکز ما سنگ تموم گذاشت ، واقعا ازش متشکرم

این مشکل نزدیک به یک ماهه گاه و بیگاه می یاد و واقعا آدم و عصبی می کنه ....
    دوست عزیز، این ارور احتمالش هست که از سمت خودتون باشه،مثلا مودم یا ویندوز و ...وقتی این ارور رو میده چراغ ADSL مودم خاموش یا چشمک زن میشه؟ مودمتون چیه؟!

با سلام
    سرعت دانلود شبانه شاتل چقدر هست و حدودا تو هر ساعت چند مگ دانلود می شه ؟
    با تشکر
    چه سرویسی دوست عزیز؟ من اکو 128 داشتم در ساعات رایگان شب بین 300 تا 400 مگ و الان 512 دارم در ساعات رایگان شب بین 1100 تا 1300 مگ.
    Last edited by blackhero; 22-02-2009 at 22:52.

12. 2 کاربر از blackhero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست عزیز، این ارور احتمالش هست که از سمت خودتون باشه،مثلا مودم یا ویندوز و ...وقتی این ارور رو میده چراغ ADSL مودم خاموش یا چشمک زن میشه؟ مودمتون چیه؟!

نه خیر متاسفانه یا خوشبختانه / مودم مورد استفاده من همون Paradyne سفید و جمع و جوری هستش که شرکت در اختیارم گذاشته ، در مورد چراغ ADSL هم چراغ power روشنه هم چراغ هWANه (link برقراره) . اما مهمترین قسمتش اینه که در تمام موارد در این یک ماهه در تماس با پشتیبانی، آنها وجود مشکل رو در مرکز تایید کرده و احتمال ادامه قطع و وصلی ها را رد نکردند!

من در کل از سرویس شاتل راضیم ولی وقتی یک مشکل به این شکل (احتمالا در یک مرکز یا ...) وجود داره یک ماه برای پیدا کردن علت و چاره جویی و جلوگیری از عدم رضایت مشتری بنظر من کافیه!
    Last edited by ali744; 22-02-2009 at 23:24.

14. این کاربر از ali744 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان الان دو ماه است که از سایت راپیدشر و بقیه سایتهای فایل شیرینگ نمیتونم دانلود کنم و بعد از مدت کوتاهی دانلود قطع میشه ولی با سایت ماکروسافت و جاوا مشکل دانلود ندارم. کامپیوتر را عوض کردم و همچنین مودم را باز هم نشد ولی بر روی کامپوتر دیگری که همزمان از پارس آنلاین سرویس داریم همان فایل را دانلود میکنم راخت دانلود میشه. بنظر شما شاتل چی کار کرده که اینططور شده ؟
    شما احتمالاً مشکل قدیم من رو دارین.

شما چک کنین ببینین دقیقاً زمانی که دانلود قطع میشه آیا ip عوض میشه؟ (اگر چک کردنش رو بلد نیستین بگین) یا مثلاً یاهو مسنجر بسته میشه بعد دوباره باز میشه. اگه اینطور بود مشکل فقط از شاتل هست که با ویندوز xp سرویس پک 2 و 3 مشکل داره اونم فقط با کابل یعنی با وایرلس مشکل نداره. بعد از 6 ماه شکایت و اینا ازشون بالاخره درست کردن تا اینکه باز چند روز پیش مشکل ظاهر شد برام و با سرویس پک 1 تست کردم مشکل نداشت بعد ویستا سرویس پک 1 هم ریختم مشکل نداشت. یه کم مشکل رو بیشتر پیگیری کنین اگه مشکل شما هم شبیه این بود بگین راهنمایی کنم.

1. کاملاً
    2. خیر
    3. اگه art بگیرین بیشتر هم هست!
    4. میتونین از دوستان مشهدی کارت تخفیف بگیرین
    5. تغییر نکرده (برای شهرای دیگه هم art آبونمان داره و فقط eco نداره.)
    Last edited by siamak_mu; 22-02-2009 at 23:45.

16. 2 کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 45 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 45 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •