تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 370 از 482 اولاول ... 270320360366367368369370371372373374380420470 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,691 به 3,700 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

پروفشنال Alijo0on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران کثیفـــ

پيش فرض

سلام
    یه سوال دارم
    ما سرویس نامحدود داتک رو با سرعت 256 سال 86 ( اینجور که بعدا فهمیدم 1 به 6 یا 8 ) گرفتیم که ماهانه یه چیزی در حد 30 تومن بود و بعدها چون این سرویس ارائه نمی شد هزینه شارژ ما در حدود 25 تومن شد .
    سر اینکه مجبور شدیم خونه مون رو عوض کنیم مجبور شدیم سرویس نت رو هم عوض کنیم . نهایتا حجمی 512 با حجم اولیه 3 گیگ گرفتیم ( هنوز توی ماه اول این سرویسیم ) اصلا صرف نداشت . ( تا الان 3 گیگ و نیم حجم اضافه تر گرفتیم )
    روز اول نصب 1 گیگ و خورده ای رفت و نفهمیدیم چطور پرید !
    الانم بطور میانگین 200 مگ روزانه مصرف میشه .
    این میزان مصرف نرماله ؟
    اونم برای دیدن چند تا سایت و با توجه به اینکه همه دانلود ها رو توی حجم شبانه میذاریم و فقط برای دیدن سایتها از حجم مصرف میشه ؟
    داتک می تونه ریز مصرف رو بگه ؟ یعنی مثلا بگه کجا بیشتر حجم رو می بره ؟
    دقیقا منم به این مشکل دچارم ، تو خوده پیشخوان کاربری تو سایت ریز مصرف رو بهت میده ، میتونی ببینی چه ساعتی چقدر حجمت رفته تو کدوم روز اما فایده چیه ، مشخص نمیکنه چند چنده ؟!!

و یه سوال دیگه ، من سرویسم 3-4 روز پیش تموم شد الان اومدم تمدید کنم گفتم 128 یا 256 Cra بگیرم دیدم تو خوده سایتش نمیشه :| (برعکس پارس آنلاین) زنگ زدم به پشتیبانی تا گفتم cra گفت سرعتش کمتره ها ، گفتم مثلا چقدر 1به 10 رو میدونم ولی خیلی افت داره نسبت به سرویس الانم ؟ ( 256 حجمی 3 گیگ) گفت آره!!
    حالا شماهایی که cra دارید از داتک راضی هستید ؟
    ماله داتک بهتره یا مخابرات ؟
    یه بحث اصولی و منطقی به دور از تعصب بکنیم که به یه نتیجه درس حسابی برسیم!!! لطفا

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

بهترین کار اینه که خودتون یه برنامه مثل dumeter یا bwmeter نصب کنید رو سیستمتون تا بفهمید کی ها چقدر سرعت داشتید
    --------------------
    cra مخابرات عموما بهتره اگر بتونی بگیری
    باید تست کنی البته ولی قیمتش به مراتب کمتره سرعتش هم بهتره تو اکثر مناطق

3. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hithd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    زیر گذر

پيش فرض

سلام

میخواستم بدونم سرویس دهی داتک چطوره ؟! من یک سرویس 1mbps یا 2mbps شو میخوام ! آیا سرویسهای cra ارزش خریدن دارن ؟؟! مثلا 2mbps حداقل سرعتی که مو قع دانلود میده چنده؟! مثلا ارزش داره آدم یکسال شو بگیره؟! من میخوام حداقل ساعتی 700 مگ دانلود داشته باشم ! این نامحدود بودنش واقعیه یا الکی مثلا تا حجمی دان کنه و بعدش سرعت رو بیارن پایین یا یه بامبوله دیگه ؟!
    مرکز مخابرات ما شهید مفتح هست کسی هست که با ما هم مرکز باشه اگه هست لطفا بگه چه طوره سرویس دهیه داتک؟!
    راستی کسی سرویسهاسی پارس آن لاین این شرایط رو میدونه چه طورن یا بهترا؟! اگه اینها خوب نیست وایمکسها آش دهنسوزی هستند؟!
    سلام
    ببخشید این وسط باقالی کاری میکنم اما یکنفر نبود یک راهنمایی درستی به ما بده

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

سلام برادر
    پست پیش گفتم دیگه پست های آخر هم بحثش بوده
    ساعتی 700 مگ گمون نکنم با این سرویس ها سرعت بگیرید نهایتش 2 مگش رو بگیرید که اندازه یه مگ جواب بده میشه طرفا ی 64 کیلوبایت در ثانیه یا ساعتی نهایت 400-500 مگ میشه (اگه اشتباه نکرده باشم الان با 512 اش طرفای ساعتی 100 مگ هست)
    سرویس دهی داتک عموما بد نیست

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

داریوش جون یک مگ میشه 128 کیلوباییت نه 64 کلیو بایت

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان این سرویس نامحدود داتک کیفیتش چطوره؟ من میخوام احتمالا یا داتک بگیرم یا پارس آنلاین. قیمت های نامحدود جفتشون رو دیدم نسبت به سرویس خودم (آسیاتک) خیلی ارزون ترن. میخواستم ببینم کیفیتش چطوره؟ بعد بین داتک و پارس آنلاین کدوم یکی رو پیشنهاد میکنید؟ الان آسیاتک دارم ولی میخوام نامحدود بگیرم.

ممنون.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

ای بابا هی یکی میاد ما رو تخلیه اطلاعاتی میکنه بدون تشکر میره دوباره یکی دیگه میاد

10. 3 کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ای بابا هی یکی میاد ما رو تخلیه اطلاعاتی میکنه بدون تشکر میره دوباره یکی دیگه میاد

آقا شرمنده! اصلا پست های قبلی رو نخونده بودم دقیقا همین سوال اول صفحه رو دوباره پرسیدم!

فقط یه چیزی، این 1 به 10 شدنش یه ذره مشکوک میزنه؛ من فکر کنم خیلی داغون بشه سرعت نهایی. واسه همین پرسیدم ببینم برای بقیه چطوره، بعد یه مورد دیگه، در کل بین داتک و پارس آنلاین کدوم رو پیشنهاد میکنید برای سرویس نامحدود؟!

ویرایش: الان صفحه های قبل هم دیدم، مثل اینکه سرعت واقعی تو بهترین حالت نصف سرعت تو قرارداده اینطوری که دوستان میگن، تازه فکر کنم بدتر از این هم بشه و بستگی به اون منطقه هم داشته باشه. من یه سوال دیگه پس بپرسم: اصلا همچین سرویسی به نظرتون به درد میخوره؟
    Last edited by NaughtyCat; 10-11-2011 at 01:08.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ببین فعلا که این دوستمون گرفته میگه سرعتش رو حدودا روی نصف میبندن ، شاتل و پارس که ظاهرا وضعشون از این هم بدتره ، ولی هیچ تضمینی وجود نداره که سرعتش روی همین نصف هم بمونه و کمتر نشه ...
    Last edited by The Dreadnaught; 10-11-2011 at 03:37.

13. این کاربر از The Dreadnaught بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •