منم یه ماه خریت کردم و از این نیمرخ گرفتم
به عنوان 512 با سرعت 64 1
هفته قطع 1 روز وصل
پشتیبانی همیشه در صحنه
الانم که میخوام خطم ا رانژه در اد پدر ما رو در اورده شاید یه 2-3 ماه دیگه از رانژه در بیارش
منم یه ماه خریت کردم و از این نیمرخ گرفتم
به عنوان 512 با سرعت 64 1
هفته قطع 1 روز وصل
پشتیبانی همیشه در صحنه
الانم که میخوام خطم ا رانژه در اد پدر ما رو در اورده شاید یه 2-3 ماه دیگه از رانژه در بیارش
خوب وایمکس هیچی. راهی واسه اینترنت بی سیم معمولی هست ؟ من فقط از خونه میخواهم استفاده کنم ازش. نمیخواهم تو خیابون راه برم و آنلاین باشم. داتک میتونه کمکم کنه ؟
والا داتک اینترنت بیسیم داره به شرطی که مودماش تموم نشده باشه.اگه تموم شده باشه باید صبر کنید تا یکی پس بده و بعد اون مودمو بدن به شما
اگرم نباشه که هیچی
چرا از ای دی اس ال معمولی نمیگیرید؟طرف شمارو ساپورت نمیکنن؟
راستی اینم بگم که کسی هست که بخواد بعد عید اگه کارش درست شه مودم اینترنت وایرلسشو پس بده ها
دی اس ال خیلی دوست دارم ولی دوستان گفتن دو تا با هم نمیشه. من میخواهم همزمان از دو آی اس پی سرویس داشته باشم.والا داتک اینترنت بیسیم داره به شرطی که مودماش تموم نشده باشه.اگه تموم شده باشه باید صبر کنید تا یکی پس بده و بعد اون مودمو بدن به شما
اگرم نباشه که هیچی
چرا از ای دی اس ال معمولی نمیگیرید؟طرف شمارو ساپورت نمیکنن؟
راستی اینم بگم که کسی هست که بخواد بعد عید اگه کارش درست شه مودم اینترنت وایرلسشو پس بده ها
چه کنم ؟
گرفتن خط تلفن جدید سیم کشی مجدد و هزار دنگ و فنگ به همراه داره که به مصیبتش نمی ارزه
Last edited by abbas13677_2005; 19-03-2009 at 10:10.
کدوم از شرکت ها ف ی ل ت ر ی ن گش کمتر هستش؟؟ این آسیاتک که همه چی رو بسته سایتبرای همه ف ی ل ت ر هستش؟؟؟ وی پی ان هم که کمیاب شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر نکنم شرکتی پیدا کنی که قیلترینگشون کم باشه همون سایت برای منم قیلتر است ( صبانت )![]()
اره
فرقی نداره
برای من هم فیلتره/شاتل زاده
کجا کم یاب شده مگه بنزینه![]()
برای من هم فیلتره / پارس آنلاین
ولی خیلی از دوستان میگن tinypic.com هم براشون فیلتره اما من بازش میکنم
اره tinypic.com هم برای من مشکلی نداره!
بابا تو حالا یکیشو بگیر ان یکی هم باشه بعدا.خوب میتونی با سرعت بالا بگیری که کارتو راه بندازه.مگه میخوای چیکار کنی که سرعت بالا میخوای.تازه سرعت ای دی اس ال که خیلی بیشتر از وایرلس هستو دنگو فنگ وایرلس هم نداره.به نظرم ای دی اس ال بگیری خیلی بهتر از وایرلس هست
برای منم قیلتر هست
در مورد قیلتر شکن هم اگه خواستی بهم پ خ بده یکی رو معرفی که توی همین فروم هم هست
این سایت برای من قیلتر نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)