تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 370 از 577 اولاول ... 270320360366367368369370371372373374380420470 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,691 به 3,700 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alyssa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    /usr/portage

پيش فرض

حرف m همان پ است. اگر یک خورده دقت بیشتری کنید می تونید به راحتی جاش رو پیدا کنید!

در ضمن این ناتوانی پشتیبانی سخت افزار در لینوکس نیست!

اگر دقت کنید کرنل لینوکس غنی ترین منبع سخت افزاری به تعبیری است !
    پشتیبانی نکردن یک سخت افزار = ایجاد درایور برای آن = کم کاری شرکت سازنده در تهبه درایور سخت افزاری = عدم ساپورت در لینوکس= ساپورت در ویندوز

بحث لینوکس و ویندوز یک بحث کاملا قدیمیه! انتخاب توزیع و حرفه ای شدن در آن همه و همه بسته به دیدگاه شخص نسبت به توزیع میزان علاقه مندی به یادگیری راحع به آن و پای بند بودن به آن لینوکس تا مدت زمان زیاد!

2. 3 کاربر از Alyssa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    ميشه بفرماييد چطور ميتونم گوشي nokia n78
    رو به ابونتو بشناسونم براي استفاده از
    از اينترنت gprs

---------- Post added at 12:56 AM ---------- Previous post was at 12:55 AM ----------

سلام دوستان
    ميشه بفرماييد چطور ميتونم گوشي nokia n78
    رو به ابونتو بشناسونم براي استفاده از
    از اينترنت gprs

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دوستان...من الان 0.10 رو دان کردم...مشکل اینه که تا میزنم رو نصب میخواد یه فایل گنده رو دان کنه...میتونید بگید این مشکل دیگه از کجا پیداش شده؟اخه نسخه ی قبلیش چنین مشکلی نداشته!!!(من 9.10 دارم)
    چجوری باید رفعش کنم این مشکل رو؟وقتی اینترنت رو قطع میکنم،همون ثانیه ی اول گیر میده به نبود فایل....
    فایل ر وزا سایت خود اوبونتو دیشب دان کردم...

راستی اتصال به اینترنت با مودم تی پی لینک(ید اس ال) رو برام میگین؟همون نتورک ستینگ کانکشن دی اس ال درست کنم و یوزر و پسورد رو بدم و وارد بشم؟

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

چند روزه دارم با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کار می کنم که یک توزیع مبتنی بر اوبونتو ۱۰.۱۰ هست با کلی بهینه سازی , نرم افزار های کاربردی , کدک های مولتی مدیا , قالب گرافیکی جدید و بهینه شده و ...

برای من که با اوبونتو و گنوم زیاد حال نمی کنم مورد پسند قرار گرفت. پیشنهاد میکنم امتحانش کنید

6. 4 کاربر از sudotux بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

حالا راه حل برای اینی که من دان کردم چیه؟!!
    ینی چجوری باید درستش بکنم؟! دیشب دادم دانلود بکنه،با وجود سرعت 512 من نوشت 72 ساعت!!(اینترنت مشکلی نداشت مطمئنا!) ولی 72 ساعت کلا من تو 72 ساعت میتونم کل هارد کامپیوترم رو بریزم رو 4 شرد و دانلود کنم!!!

بعدشم من واسه رو نت بوکم هم روی این سیستم عامل حساب کردم....میخوام رو سیستم قدیمی ام و همینطور نت بوکم این سیستم رو داشته باشم.....
    اپن افیس و صد البته گیمپ کارای من رو راه میندازن...فقط می مونه kmplayer که هر گونه نیاز به ویندوز رو فراموش کنم برا همیشه!!(کارم برنامه نویسیه!)

پروفشنال cdp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

11

دوستان...من الان 0.10 رو دان کردم...مشکل اینه که تا میزنم رو نصب میخواد یه فایل گنده رو دان کنه...میتونید بگید این مشکل دیگه از کجا پیداش شده؟اخه نسخه ی قبلیش چنین مشکلی نداشته!!!(من 9.10 دارم)
    چجوری باید رفعش کنم این مشکل رو؟وقتی اینترنت رو قطع میکنم،همون ثانیه ی اول گیر میده به نبود فایل....
    فایل ر وزا سایت خود اوبونتو دیشب دان کردم...

راستی اتصال به اینترنت با مودم تی پی لینک(ید اس ال) رو برام میگین؟همون نتورک ستینگ کانکشن دی اس ال درست کنم و یوزر و پسورد رو بدم و وارد بشم؟
    سلام

1. این رو دانلود کردی؟ »» ubuntu Desktop Edition 10.10 32-bit

2. یکم بیشتر توضیح میدی؟ فایل iso رو دانلود کردی؟ ریختی توی CD و وقتی توی بوت میخوای نصب کنی میخواد یه چیزی دانلود کنه؟!

حالا راه حل برای اینی که من دان کردم چیه؟!!
    ینی چجوری باید درستش بکنم؟! دیشب دادم دانلود بکنه،با وجود سرعت 512 من نوشت 72 ساعت!!(اینترنت مشکلی نداشت مطمئنا!) ولی 72 ساعت کلا من تو 72 ساعت میتونم کل هارد کامپیوترم رو بریزم رو 4 شرد و دانلود کنم!!!

بعدشم من واسه رو نت بوکم هم روی این سیستم عامل حساب کردم....میخوام رو سیستم قدیمی ام و همینطور نت بوکم این سیستم رو داشته باشم.....
    اپن افیس و صد البته گیمپ کارای من رو راه میندازن...فقط می مونه kmplayer که هر گونه نیاز به ویندوز رو فراموش کنم برا همیشه!!(کارم برنامه نویسیه!)
    به جای kmplayer هم میتونی از VLC استفاده کنی...

9. 2 کاربر از cdp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

2. یکم بیشتر توضیح میدی؟ فایل iso رو دانلود کردی؟ ریختی توی CD و وقتی توی بوت میخوای نصب کنی میخواد یه چیزی دانلود کنه؟!
    سلام
    بله...من از این صفحه دان کردم ولی نمیدونم چرا فایل دانلود شده اسمش فرق میکرد!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دستکاری نکردم چیزی رو و همون 32 بیت معمولی رو گرفتم!!

راستش اون شمکل اولیه حل شده...
    دوبراه رایتش کردم و به یه طریق دیگه،حالا تا اخر نصب که میره،5ثانیه مونده به پایانش،ارور میده باز و میگه برای دیدن شمکل به لوگ فایل مراجعه کنید!! هیچ فایل لوگی هم ایجاد نمیکنه...

به جای kmplayer هم میتونی از VLC استفاده کنی...
    ممنون...امیدوار شدم!! اخه تو سیستمم فلش(یوتوب!) خیلی زیاد دارم و برنامه ای مثل کا ام پلیر نیاز دارم که هر فایلی رو پخش کنه!!

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

سلام
    کد:

دوبراه رایتش کردم و به یه طریق دیگه،حالا تا اخر نصب که میره،5ثانیه مونده به پایانش،ارور میده باز و میگه برای دیدن شمکل به لوگ فایل مراجعه کنید!! هیچ فایل لوگی هم ایجاد نمیکنه...

ممنون...امیدوار شدم!! اخه تو سیستمم فلش(یوتوب!) خیلی زیاد دارم و برنامه ای مثل کا ام پلیر نیاز دارم که هر فایلی رو پخش کنه!!
    مطلب اول، اوبونتو به طور پیش فرض در هنگام نصب چیزی دانلود نمی کنه، به جز آپدیت ها، که اون رو هم ازتون سوال می کنه، بنابراین شما دوباره فایل رو دانلود کنید، و همواره سعی کنید قبل از نصب و استفاده MD5 فایل دانلود شده رو با آنچه در سایت اوبونتو ذکر شده چک کنید تا از صحت فایل اطمینان حاصل کنید.
    من فرض رو بر این گذاشتم که شما هنوز از ویندوز استفاده می کنید برای محاصبه ی md5 از لینک زیر استفاده کنید:
    کد:
    در ضمن بهتر هست از نرم افزارهای KDE در Gnome تا حد ممکن استفاده نشه، تا بعدا از کرش های احتمالی رنج نبرید، Kmplayer برای محیط KDE طراحی شده، شما بهتره از Mplayer استفاده کنید که برای gnome هست و تقریبا تمام فرمت ها رو هم پشتیبانی می کنه، گرچه نرم افزارهای زیاد دیگری مانند همون VLC هم هستند که به خوبی نیاز شما رو بر طرف می کنند.

12. این کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال cdp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

11

سلام
    کد:

سلام

چون حجم فایل زیاده ممکنه ناقص دانلود بشه که توی نصب مشکل ایجاد میکنه...

با همون برنامه HashTab که بالا گفتن چک کنید...اگه مثل هش پایین نبود فایلتون ناقصه...

کد:
    اگه ناقص بود بهترین راه برای کامل کردنش (بدون اینکه دوباره دانلود کنید) استفاده از torrent هست...

این فایل تورنت نسخه desktop اوبونتو هست:

کد:
    یه برنامه مثل: utorrent یا BitTorrent بگیرید و فایل بالا رو توش Add کنید و مسیر دانلود رو همونجایی بدید که فایل iso ناقصتون اونجا هست...

حالا اگه فایلتون ناقص باشه، اونجا به درصد نشون میده(مثلاً: 96%) و صبر کنید تا به 100% برسه....

موفق باشید...
    Last edited by cdp; 02-12-2010 at 12:05.

14. این کاربر از cdp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن گنو/لینوکس Open-Source's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    usr/src/linux/

پيش فرض

مطلب اول، اوبونتو به طور پیش فرض در هنگام نصب چیزی دانلود نمی کنه، به جز آپدیت ها، که اون رو هم ازتون سوال می کنه، بنابراین شما دوباره فایل رو دانلود کنید، و همواره سعی کنید قبل از نصب و استفاده MD5 فایل دانلود شده رو با آنچه در سایت اوبونتو ذکر شده چک کنید تا از صحت فایل اطمینان حاصل کنید.
    من فرض رو بر این گذاشتم که شما هنوز از ویندوز استفاده می کنید برای محاصبه ی md5 از لینک زیر استفاده کنید:
    کد:
    در ضمن بهتر هست از نرم افزارهای KDE در Gnome تا حد ممکن استفاده نشه، تا بعدا از کرش های احتمالی رنج نبرید، Kmplayer برای محیط KDE طراحی شده، شما بهتره از Mplayer استفاده کنید که برای gnome هست و تقریبا تمام فرمت ها رو هم پشتیبانی می کنه، گرچه نرم افزارهای زیاد دیگری مانند همون VLC هم هستند که به خوبی نیاز شما رو بر طرف می کنند.
    البته موقع نصب اگه اینترنت وصل باشه دیتابیسش رو آپدیت میکنه که یه چند دقیقه ای طول میکشه (البته اگه موقع نصب این کار رو نکنه ، موقعی که بخوای برای اولین بار از طریق synaptic یا updatecenter چیزی رو نصب کنی اون موقع دیتابیسش رو آپدیت میکنه).

smplayer هم بد نیست (من خودم به vlc ترجیحش میدم).

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •