بخوای از سیستم خودت چیزی بریزی و سینک کنی همه اون 10 صفحه میپرهبرام 10 صفحه بازی مجانی ریخت
دوستان اینم یه سایت توپ و باحال برا همه جور برنامه و بازی :
شاد باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
بخوای از سیستم خودت چیزی بریزی و سینک کنی همه اون 10 صفحه میپرهبرام 10 صفحه بازی مجانی ریخت
دوستان اینم یه سایت توپ و باحال برا همه جور برنامه و بازی :
شاد باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
یعنی به پی سی بزنم میره؟![]()
مگه نمیتونه قبلش backup بگیره؟ بعد دوباره بریزه؟بخوای از سیستم خودت چیزی بریزی و سینک کنی همه اون 10 صفحه میپره![]()
آهان همون که رفت فروشگاه سونی...
خب مبارک محافظ چی گذاشت واست؟
سلام
من یه IPOD 80 GB دارم هر چی فایل داخلش میریزم نو فایل نشون میده یکار کنم ؟
کلا فایل ها هم باید توی PC باشن هم تو آیپاد، که توی جریان Sync پاک نشن...
راهش اینه:
آیپاد رو بزن به PC، تا خواست Sync رو شروع کنه، کنسلش کن...روی اسم آیپاد توی iTunes کلیک راست کن، گزینه Transfer Purchases رو بزن، همه برنامه ها و بازی ها و کلا فایل های آیپاد که روی PC نیستن رو به PC منتقل میکنه
---------- Post added at 02:53 PM ---------- Previous post was at 02:52 PM ----------
گفته محافظ صفحه...
---------- Post added at 02:57 PM ---------- Previous post was at 02:53 PM ----------
یه برنامه جدید توی Cydia اومده، البته فعلا پــولیه! با آیپاد تاچ 4G میتونید عکس با رزولوشن 1.0 MP (ا1280×720) بگیرید!
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راهش اینه:
آیپاد رو بزن به PC، تا خواست Sync رو شروع کنه، کنسلش کن...روی اسم آیپاد توی iTunes کلیک راست کن، گزینه Transfer Purchases رو بزن، همه برنامه ها و بازی ها و کلا فایل های آیپاد که روی PC نیستن رو به PC منتقل میکنه
یعنی اینجوری دیگه قبل از سینک نمیگه برنامه ا رو پاک کن و بعد جدیدا رو سینک میکنم؟
اگه بشه خیلی خوبه
انگارى فقط ميتونه به صورت عريض عکس بگيره
آهههههههههههههههههههههههه خدای مــــــــــــــــــــن
این آیپاده یا شاتل فضایی؟؟؟؟؟
الان رسید به دستم..تا حالا دستگاهی به خوش دستی و زیبایی این ندیده بودم..lcd ایشز خیره ککنده است..واقعا محشره..
توش یه ورقه اس دو تا برچسب لوگو اپله..برا چیه؟![]()
یکیشو بزن تو دفتر خاطراتت اون یکیشم بچسبون در اتاقت
ازش راضی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)