حتما دوباره مزاح فرمون.
حتما دوباره مزاح فرمون.
من که خودمو الاف این کتاب نکردم ولی فکر کنم کار از مزاح گذشته و مسخره فرمودن
اگرم اینبار به قولش عمل کرد امیدوارم کسانی که منتظر موندن بدردشون بخوره و ارزش انتظارشونو داشته باشه...
این کتاب با فیزیک انتشارات فار چه فرقی داره؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فيزيك پيش 2 اش رو گرفتم اما اونجور كه بايد مفهومي توضيح نداده ! يعني يه جورايي سمبل كرده بره (البته بعضي قسمتاش روونه اما انتظار منو برآورده نكرد ! شايدم انتظارم زياد با هست !!!) فيزيك پيش 1 رو نديدم !دوست عزیز نطرت در مورد رمزینه مولف : ونکاله چیه؟؟؟
ولي هنوزم حسرت ميخورم كه چرا از همون اول كتابهاي فيزيك فار رو نگرفتم ! حتي مفهوم زمان رو هم بخوبي توضيح داده .
[QUOTE]دیفرانسیل 2 انرژی اتمی چجوریه تسته یا آموزش....
من تو فکر تهیه این کتابم یعنی هیچ نقطه قوت نداره...
یه توضیح بدین...[/QUOTE
]سلام خدمت دوستان
میخواستم بهتون بگم که من با آقای مهربان تماس گرفتم و ایشون گفتن که تست دیفرانسیل 2 چند روز دیگه چاپ میشه.
هيچ كتابي تو جهان به پاي ديفرانسيل و انتگرال مهندس مهربان نميرسه !من که خودمو الاف این کتاب نکردم ولی فکر کنم کار از مزاح گذشته و مسخره فرمودن
اگرم اینبار به قولش عمل کرد امیدوارم کسانی که منتظر موندن بدردشون بخوره و ارزش انتظارشونو داشته باشه...چند روزي كه داشتم مباحث ديف 1 رو دوباره ميخوندم به اين نتيجه ي مهم رسيدم(خب البته براي اينكه مفهومي ياد بگيريم يه يك سال ديگه وقت لازم داريم ، حالا وقت زياده چه عجليه بايد با كوله باري از علم رفت دانشگاه!!!
)
ولي بي شوخي هيچ كتابي تو بازار ديفرانسيل رو مثل مهندس مهربان توضيح نداده ! حيفه اگه چاپ نكنه ... قرار بود تا آخر اسفند بياد نميدونم ! خدا كنه سركاري نباشه.
فعلاً از روي خوشخوان بخونين بد نيست من رياضيات پايشو دوست دارم كل رياضيات رو تو جلد 2 جمع كرده.
این کتاب با فیزیک انتشارات فار چه فرقی داره؟؟
اين قديمي تره بعد مولفاش 3 تا هستن ولي چاپ 87 يعني انتشارات فار 5 تا مولف داره (البته عملاً فكر نميكنم فرقي داشته باشن ) حالا چرا 87 رو سفارش نميدي (فار؟)
امیرجون گاج سفید کتاب خیلی خوبیه من دارم و راضیم البته محمدامین معرفیش کرد ما هم گفتیم لابد خوبه که هست
اما انتشارات فار هم داره که به نظر خوبه ولی باید آموزش فار رو هم داشته باشی
نه خوبه
به نظر من کتاب تست میکرو طبقه بندی گاج که مولفش مهندس علی منصف شکری هستش.دقیقا همون مشخصاتی رو داره که شما می خوای.تست ها رو واقعا خیلی خوب و ساده توضیح داده و درسنامه هم داره.
برای
- فیزیک 2 پیش
- هندسه تحلیلی
-دیفرانسیل 2
چی پیشنهاد می کنید ؟
فیزیک 2 : رمزینه-- خوشخوان-- اگر چاپ کرده باشه فار
تحلیلی: رمزینه--گاج سبز--فار--مدرسه
دیف 2 : خوشخوان -- مدرسه -- مبتکران --- رمزینه اگه بیاد
سلام دوستان.
شنیدین میخوان از سال آینده پیش دانشگاهی رو حذف کنن؟به نظر شما خوبه یا بد؟سومی ها کتابای پیش دانشگاهی رو فعلا نخرید..
نا 15 اسفند معلوم میشه حذف میشه یا نه
فکر نکنم به این زودی ها برداشته بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)