تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 370 از 940 اولاول ... 270320360366367368369370371372373374380420470870 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,691 به 3,700 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

این حرفت رو منم قبول دارم این فیفاهستش که داره گیم پلیش رو به PES نزدیک میکنه

ولی چند تا ایراد این بازی داره

1 - کامپوتر هر وقت که دلش خواست خود به خود تکل میزنه بخصوص موقعی که چند تا بهش گل هم زدی موقع دفاع

کردن خودش تکل میزنه که اصلا انتظارشو نداری

2 - تو داوریش دیگه کمتر آوانتاژ میده

3 - تکلهارو یا خطا نمیگیره هر وقط هم که خطا گرفت کارت نشون میده

4 - من الان مسترلیگشو هم دارم بازی میکنم تو زمین کامپیوتر , هر وقت که تصمیم بگیره گل بزنه یک تیم کامل فول

قدرت هم داشته باشی نمیتونن جلوی حتی یه نفر رو بگیرن

فعلا که نظر من اینه راجع به نواقص این بازی
    1. این مشکل تکل به هوشی که برای بازیکنان در نظر میگیرن بر میگرده که خودش خود به خود در مواقعی که احساس خطر کنه و برای اینکه توپ رو دور کنه...........که اینو هم من قبول دارم که یه مواقعی الکی الکی پنالتی میده و بازیکنت خود به خود تکل میره و اخراج هم شاید بشه ..
    2.آوانتاژ کمتر شده .......البته انتظار نباید داشت هر تکلی و خطایی آوانتاژ بده .......تکل صحیح را یاد بگیریم
    3.نه هر وقت .......نه..........ببین الان قانون تکل قانون ساکر 6 نیست قانون سال 2008 تکله .............. برا من خیلی پیش اومده تکل زدم و خطا شده اما کا رت نداده .....
    4.مورد 4 رو قبول ندارم ..............

بعدم من صحبتهام در حیطه گیم پلی بازی بود نه جزییات
    .................................................. ...............................
    آبانتاژ زبون فوتبالیه
    معلومه شما اصلا 90 نیگا نمی کنیا

من سر واقعی بودنش بحث نمی کنم حرفم این بود گیم پلیش خیلی تغییر کرده درست مثل رزیدنت اویل 4 که همه چیش تغییر کرده بود گیم پلی، زامبیها و ...
    همین که نکته هایه مثبت گیم پلیش رو عوض کردن همش ایراده دیگه
    دریبل کردن رو که گفتم، تکل هارو هم که گفتم تو سری هایه پیش داور یه آبانتاژی می داد بعد که بازی متوقف می شد کارت زرد رو نشون می داد ولی تو این ... شوت هم که تو سری های قبل یه قانون به خصوصی داشت اونم این بود که از هر فاصله و زاویه ای باید مربع رو به مقدار کافی پر کنی که به شارژ بودن بازیکنت هم بستگی داشت منظورم قرمز یا سفد بودنشون بود اما تو این شوت شده شانس هر چقدر مربع رو خوب پر کنی توپ می ره بیرون یا می خوره تیر و اگرم بد پر کنی بازم احتمال گل شدن داره یه بار مربع رو تا دسته پر کردم گل شد اونم تو 18
    دوست عزیز BAL رو کونامی از رو فیفا 08 ایده گرفته که برایه اولین بار می تونستی یه بازیکن انتخاب کنی و باهاش بازی دوستانه انجام بدی
    برایه اینکه جلو فیفا کم نیارن ور داشتن گیم پلی به اون توپی رو خراب کردن
    حتما هم شما با من هم عقیده ای که Pes 08 یه در جا واسه کونامی بود چون نه گرافیکش و نه گیم پلیش هیچ گونه تغییری نسبت به سری هایه قبل نداشت فن بوی هایه کونامی انتظار داشتن تا از لحاظ گرافیکی هم شده Pes رو متفاوت تر ببینن و از اون طرفم فیفا با گیم پلی های جدیدی که به بازیش اضافه کرده بود فاصلش رو با Pes کم کرده بود
    همین که نکته هایه مثبت گیم پلیش رو عوض کردن همش ایراده دیگه
    من هر چی فکر میکنم نمیفهمم نکته های مثبت گیم پلی بازی دیگه نیست ....... .......میشه این نکته هارو بگین .....

تو سری هایه پیش داور یه آبانتاژی می داد بعد که بازی متوقف می شد کارت زرد رو نشون می داد ولی تو این
    این قبوله ......

شوت زدن در ساکر واقعیت محض است ...............شانس را شما برای خویش بوجود میاورید

دوست عزیز BAL رو کونامی از رو فیفا 08 ایده گرفته که برایه اولین بار می تونستی یه بازیکن انتخاب کنی و باهاش بازی دوستانه انجام بدی
    اینو خوب گوش کنین ....همه کسانی که میگن BAL رو کونامی از رو فیفا 08 ایده گرفته :

مود fantasia در سری winning eleven زودتر از مد فیفا (be a pro ) ساخته شده است ....این مد را اول ساکر ابداع کرده نه فیفا ....

برایه اینکه جلو فیفا کم نیارن ور داشتن گیم پلی به اون توپی رو خراب کردن
    خنده دار مرسی خیلی خندیدم .....
    حتما هم شما با من هم عقیده ای که Pes 08 یه در جا واسه کونامی بود چون نه گرافیکش و نه گیم پلیش هیچ گونه تغییری نسبت به سری هایه قبل نداشت
    یعنی میگی گرافیک و گیم پلی 8 با 6 یکی بود

در پایان بنده به شما پیشنهاد میکنم بری و ساکر رو بفهمی چیه نه اینکه فقط بازی کنی !؟

.................................................. ..................
    تابستانی و زمستانی !؟

.................................................. .................................................. ..............................
    فوتبال تکاملی حرفه ای .......شایسته احترام
    .................................................. .................................................. ..............................

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

یعنی میگی گرافیک و گیم پلی 8 با 6 یکی بود

در پایان بنده به شما پیشنهاد میکنم بری و ساکر رو بفهمی چیه نه اینکه فقط بازی کنی !؟
    ببین دوست عزیز من به شما بی احترامی نکردم فقط نظرم رو گفتم ولی شما با این حرفت به شعورم توهین کردی شخصیتتم نشون دادی، واقعا واست متاسفم
    همه سری های WE یا همون Pes رو بازی کردم از 99 بگیر تا بیا برس به این 09 اونوقت شما ...
    بحث با شما هیچ فایده ای نداره آدم باید واقع بین باشه نه الکی ادایه فن بویا رو در بیاره
    دیگه هم نمی خوام این بحث ادامه پیدا کنه

3. این کاربر از Ali Pacino بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

ولی به نظر من جالب شده اگر درست تکل زدن رو یاد بگیری میتونی تو زمین بازیه کشتی کج رو روی 11 نفر اجرا کنی

تا میخورن بهشون تکل بزنی همه رو مصدوم بکنی
    نه اينجوري هم نيست
    اصلا نميشه تكل كرد
    هر جور بخواهي تكل كني باز خطا ميگيره

این حرفت رو منم قبول دارم این فیفاهستش که داره گیم پلیش رو به PES نزدیک میکنه

ولی چند تا ایراد این بازی داره

1 - کامپوتر هر وقت که دلش خواست خود به خود تکل میزنه بخصوص موقعی که چند تا بهش گل هم زدی موقع دفاع

کردن خودش تکل میزنه که اصلا انتظارشو نداری

3 - تکلهارو یا خطا نمیگیره هر وقط هم که خطا گرفت کارت نشون میده

4 - من الان مسترلیگشو هم دارم بازی میکنم تو زمین کامپیوتر , هر وقت که تصمیم بگیره گل بزنه یک تیم کامل فول

قدرت هم داشته باشی نمیتونن جلوی حتی یه نفر رو بگیرن

فعلا که نظر من اینه راجع به نواقص این بازی
    1- اين تكاهاي بيخودي اعصاب آدمو خورد ميكنه
    من تو بازي bal بطور متوسط از هر 3 بازي كه انجام ميدم 1 بازي را هم تيميهام به حريف خطا كرده و پنالتي ميدند
    2- حقيقتش من تا حالا آوانتاژ اين بازي را نديدم
    3-بله درسته هر وقت خطا بگيره كارت نشون ميده
    بندرت پيش مياد خطايي صورت بگيره و كارتي در كار نباشه
    4-اينشو نميدونم

گيم پلي بازي خيلي فرق كرده
    مخصوصا از2008
    من خودم گيم پلي قبل 2008 را دوست داشتم
    ولي خوب اين سليقه اي هست
    در حالت كلي اوني كه مشخصه اينه كه ساكر گيم پليش خوبه

5. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

11

کیت :
    آرسنال -لیورپول -چلسی-منچستر یونایتد ggs ........
    لینک دانلود :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من تا به امروز به کرّات دیدم که فیفا بازهای حرفه ای زیادی گفتن با دیدن Pes 2009 نظرشون عوض شده و از فیفا برگشتن، حالا نمی فهمم چرا یه عده 10 درصد اشکال رو در مقابل 90 درصد خوبی، انقدر بزرگ می بینن!

8. این کاربر از FCBarcelona.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه morix_001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیگه اعصابم رو این داور خورد کرده ! تو حمله ( Bal ) وقتی دارم تک به تک بشم یه ذره بازیکن حریف می خوره به من و من می تونم به راهم ادامه بدم و تک به تک بشم . ولی داور ***** خطا می گیره !!!؟.؟!؟...!؟؟

اگه دقت داشته باشید تو این حالت ها موقعیت بازیکن بهتر میشه که داورا نمی زارن ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کیت کلاسیک آرژانتین

----------

کیت کلاسیک فرانسه

برای دانلود به سایت زیر قسمت کیت در pes2009 بروید

کد:

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فیس Tevez

................

فیس Tomáš Rosický

برای دانلود به سایت زیر قسمت فیس در pspes 2009 بروید

کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه maximiliyanus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

گیم پلیه ساکر واقعا خوب شده مخصوصا نسبت 2008 که منو نا امید کرده بود ولی به نظرم بازم شوتاش یه کم آسونه اگه قلقشو بدست بیاری ...من هفت هشت تا شوت که زدم فهمیدم چه جوریه و اینکه بعضی بازیکناش مثل 2008 مکلارنن همین کاکا درسته تو واقعیت بازیکن خفنیه ولی تو بازی وقتی سر عتو میگری همرو راحت جا میزاری .....به نظر من این دو تا چیزش یکم آزار دهندس ولی در کل فاز بدی میده...

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ادبورد منچستر یونایتد

..........

ادبورد فیفا

برای دانلود به سایت زیر قسمت ادبورد در pes2009 بروید
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •