این حرفت رو منم قبول دارم این فیفاهستش که داره گیم پلیش رو به PES نزدیک میکنه
ولی چند تا ایراد این بازی داره
1 - کامپوتر هر وقت که دلش خواست خود به خود تکل میزنه بخصوص موقعی که چند تا بهش گل هم زدی موقع دفاع
کردن خودش تکل میزنه که اصلا انتظارشو نداری
2 - تو داوریش دیگه کمتر آوانتاژ میده
3 - تکلهارو یا خطا نمیگیره هر وقط هم که خطا گرفت کارت نشون میده
4 - من الان مسترلیگشو هم دارم بازی میکنم تو زمین کامپیوتر , هر وقت که تصمیم بگیره گل بزنه یک تیم کامل فول
قدرت هم داشته باشی نمیتونن جلوی حتی یه نفر رو بگیرن
فعلا که نظر من اینه راجع به نواقص این بازی
1. این مشکل تکل به هوشی که برای بازیکنان در نظر میگیرن بر میگرده که خودش خود به خود در مواقعی که احساس خطر کنه و برای اینکه توپ رو دور کنه...........که اینو هم من قبول دارم که یه مواقعی الکی الکی پنالتی میده و بازیکنت خود به خود تکل میره و اخراج هم شاید بشه ..
2.آوانتاژ کمتر شده .......البته انتظار نباید داشت هر تکلی و خطایی آوانتاژ بده .......تکل صحیح را یاد بگیریم
3.نه هر وقت .......نه..........ببین الان قانون تکل قانون ساکر 6 نیست قانون سال 2008 تکله .............. برا من خیلی پیش اومده تکل زدم و خطا شده اما کا رت نداده .....
4.مورد 4 رو قبول ندارم ..............
بعدم من صحبتهام در حیطه گیم پلی بازی بود نه جزییات
.................................................. ...............................
آبانتاژ زبون فوتبالیه
.gif)
معلومه شما اصلا 90 نیگا نمی کنیا
من سر واقعی بودنش بحث نمی کنم حرفم این بود گیم پلیش خیلی تغییر کرده درست مثل رزیدنت اویل 4 که همه چیش تغییر کرده بود گیم پلی، زامبیها و ...
.gif)
همین که نکته هایه مثبت گیم پلیش رو عوض کردن همش ایراده دیگه
.gif)
دریبل کردن رو که گفتم، تکل هارو هم که گفتم تو سری هایه پیش داور یه آبانتاژی می داد بعد که بازی متوقف می شد کارت زرد رو نشون می داد ولی تو این ... شوت هم که تو سری های قبل یه قانون به خصوصی داشت اونم این بود که از هر فاصله و زاویه ای باید مربع رو به مقدار کافی پر کنی که به شارژ بودن بازیکنت هم بستگی داشت منظورم قرمز یا سفد بودنشون بود اما تو این شوت شده شانس هر چقدر مربع رو خوب پر کنی توپ می ره بیرون یا می خوره تیر و اگرم بد پر کنی بازم احتمال گل شدن داره یه بار مربع رو تا دسته پر کردم گل شد اونم تو 18
دوست عزیز BAL رو کونامی از رو فیفا 08 ایده گرفته که برایه اولین بار می تونستی یه بازیکن انتخاب کنی و باهاش بازی دوستانه انجام بدی
.gif)
برایه اینکه جلو فیفا کم نیارن ور داشتن گیم پلی به اون توپی رو خراب کردن
.gif)
حتما هم شما با من هم عقیده ای که Pes 08 یه در جا واسه کونامی بود چون نه گرافیکش و نه گیم پلیش هیچ گونه تغییری نسبت به سری هایه قبل نداشت فن بوی هایه کونامی انتظار داشتن تا از لحاظ گرافیکی هم شده Pes رو متفاوت تر ببینن و از اون طرفم فیفا با گیم پلی های جدیدی که به بازیش اضافه کرده بود فاصلش رو با Pes کم کرده بود
.gif)
همین که نکته هایه مثبت گیم پلیش رو عوض کردن همش ایراده دیگه
من هر چی فکر میکنم نمیفهمم نکته های مثبت گیم پلی بازی دیگه نیست .......
.......میشه این نکته هارو بگین .....
تو سری هایه پیش داور یه آبانتاژی می داد بعد که بازی متوقف می شد کارت زرد رو نشون می داد ولی تو این
این قبوله ......
شوت زدن در ساکر واقعیت محض است ...............شانس را شما برای خویش بوجود میاورید .gif)
دوست عزیز BAL رو کونامی از رو فیفا 08 ایده گرفته که برایه اولین بار می تونستی یه بازیکن انتخاب کنی و باهاش بازی دوستانه انجام بدی
اینو خوب گوش کنین ....همه کسانی که میگن BAL رو کونامی از رو فیفا 08 ایده گرفته :
مود fantasia در سری winning eleven زودتر از مد فیفا (be a pro ) ساخته شده است ....این مد را اول ساکر ابداع کرده نه فیفا ....
برایه اینکه جلو فیفا کم نیارن ور داشتن گیم پلی به اون توپی رو خراب کردن
خنده دار .gif)
مرسی خیلی خندیدم .....
حتما هم شما با من هم عقیده ای که Pes 08 یه در جا واسه کونامی بود چون نه گرافیکش و نه گیم پلیش هیچ گونه تغییری نسبت به سری هایه قبل نداشت
یعنی میگی گرافیک و گیم پلی 8 با 6 یکی بود .gif)
.gif)
.gif)
در پایان بنده به شما پیشنهاد میکنم بری و ساکر رو بفهمی چیه نه اینکه فقط بازی کنی !؟
.................................................. ..................
تابستانی و زمستانی !؟

.................................................. .................................................. ..............................
فوتبال تکاملی حرفه ای .......شایسته احترام
.................................................. .................................................. ..............................