WOW! : دی
دیشب 2.7 گیگ دنلود داشتم! تازه شاید هم بیشتر میشد!![]()
بقیه دوستان چطور؟
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
WOW! : دی
دیشب 2.7 گیگ دنلود داشتم! تازه شاید هم بیشتر میشد!![]()
بقیه دوستان چطور؟
من حدود 3.3 گیگ داشتم.
کلا تو این دو هفته از 3 گیگ پایین نیومده!
ولی حیف که این پنل مزخرف کاربری رو درست نمیکنند.به زاجرات باید ریز مصرف رو ببینیم.
دوستان همشهری سلام!
ADSL پارس آنلاین تو اصفهان چطوره؟
من میخوام یه سرویس POL-1024-U شو واسه کافی نت بگیرم. سرعت دانلودش متوسط چقدره این سرویس؟ واسه 5-6 تا سیستم کافیه؟
Last edited by AmiIin; 25-05-2011 at 16:26.
آره عزیز زیادم هست
سرعت بین 250 تا 260 میتابه وشبی 3.5 گیگ تا 4 گیگ دانلود میتونی انجام بدی
به نظر من یه سرویس 256 یا حداکثر 512 بگیری خیلی بهتره چون تفاوت سرعت زیاد نیست و سرویس 256 سرعت روی 180-190 هست
و 512 حدود 230-240 پس پول دادن بایت 1 مگ یه کم پول اضافی دادنه حتی برا کافی نت مخصوصا که قیمت بین 2 تا سرویس هم تقریبا زیاده
آهان! یک دنیا ممنون بابت پاسخت داداش گلم ....... .
آخه مشکل اینه که سرویسای پایین تر از یه مگ همه محدودیت دانلود دارن و این واسه کافی نت جالب نیست اصلا. به اضافه ی اینکه من میخوام سفارش دانلود هم داشته باشم تو خدماتی که ارائه میدم ...... .
من که دیشب با سرویس 256 نزدیک 4 گیگ دانلود کردم
همچین چیزی بی نظیره با 256 یه همچین دانلودی
خداییش من خیلیییییییییییی راضیم
شما از کجا سرویس میگیری؟من که دیشب با سرویس 256 نزدیک 4 گیگ دانلود کردم
همچین چیزی بی نظیره با 256 یه همچین دانلودی
خداییش من خیلیییییییییییی راضیم
با speedtest.net یه تست میزارِی؟
سلام دوست عزیز
این اطلاعات رو از کجا آوردی
چقدر به من کمک کردی
من که هر چقدر با شماره پشتیبانی
راجع به پنل پرسیدم جواب سر بالا دادن و میگفتن داریم روش کار میکنیم درست میشه یه مشکل دیگه سرعتم هم نصف شده بودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر شما دوباره از شبکیه سرویس جدید خریداری کنم یا نه؟
مشکلاتشون حل میشه؟
Last edited by EhsanCPU; 26-05-2011 at 20:58.
سلام.درسته منم با پشتیبانی که حرف زدم گفت هنوز پنل درست نشده ولی دفتر فروش بهم این آدرسو داد تا ریز مصرفو ببینم.
من الان سرویس 1 مگ دارم از شبکیه،باورت میشه الان ساعت 7 صبح سرعت دانلودت 20 باشه؟!!دیشبم کلآ 800-900 مگ دانلود کردم.سرعت روزانشم خوب نیست واسه من 140 ایناست!
بار اول که دو ماه پیش 128 گرفتم اوایلش خیلی خوب بود. منم خودم تو فکرم دیگه شارژ نکنم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)