تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 370 از 607 اولاول ... 270320360366367368369370371372373374380420470 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,691 به 3,700 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگی

من امروز رفتم نسخه نوین پندار رو خریدم و نصب کردم... چیز بدی نیست...

فقط میخوام بدونم چجوری FS passenger رو که تو نسخه معمولی داشتم و کلی برای پول درآوردن زحمتش رو کشیدم منتقل کنم به این نسخه جدید ... چون الان هر دو سیمولاتور روی سیستمم نصب شده... آیا با یک کپی پیست معمولی میشه اینکار رو کرد...؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه 33505775's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

1

سلام به همگی

من امروز رفتم نسخه نوین پندار رو خریدم و نصب کردم... چیز بدی نیست...

فقط میخوام بدونم چجوری FS passenger رو که تو نسخه معمولی داشتم و کلی برای پول درآوردن زحمتش رو کشیدم منتقل کنم به این نسخه جدید ... چون الان هر دو سیمولاتور روی سیستمم نصب شده... آیا با یک کپی پیست معمولی میشه اینکار رو کرد...؟؟
    نوین پندار روش FS pasenger نصب نمی شه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نوین پندار روش FS pasenger نصب نمی شه

کد:
    چی...؟؟

اینهمه قمپز برای این شبیه ساز در میکردند که آخرش اینجوری بشه..؟؟؟

شما مطمئنی نصب نمیشه...؟؟

آخر فروم باز esfehanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

تو اف اس پی چه جور میشه سرعت گذشت زمان رو زیاد کرد؟
    یه سوال دیگه
    من وقتی تا باند تاکسی میکنم و وقتی شروع به تیک آف میکنم از باند خارج میشه
    ولی وقتی به طور اتوماتیک میره روی باند یعنی موقعی که تاکسی نداره از باند خارج نمیشه
    دلیلش چیه؟
    چه جوری باید کنترل کر تا خارج نشه از باند؟
    باتشکر

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خواهشا مارو از حیرت دربیارید... چطور ممکنه روی نسخه نوین پندار FsPassengerX نصب نشه.....؟؟

دوم آنکه برای نصب Acceleration روی درایوی که Fsx در آن نصب شده چقدر فضا باید باشه...؟؟

الان من رو درایوی که نسخه نوین پندار رو نصب کردم 3 گیگ حجم خالی دارم که موقع نصب Acceleration ارور میده...

احتمال داره از همین حجم کم باشه..؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009

1

تو اف اس پی چه جور میشه سرعت گذشت زمان رو زیاد کرد؟
    یه سوال دیگه
    من وقتی تا باند تاکسی میکنم و وقتی شروع به تیک آف میکنم از باند خارج میشه
    ولی وقتی به طور اتوماتیک میره روی باند یعنی موقعی که تاکسی نداره از باند خارج نمیشه
    دلیلش چیه؟
    چه جوری باید کنترل کر تا خارج نشه از باند؟
    باتشکر
    برای این کار باید شهبر و دم عمودی 0 با و بهتره از جوی استیک استفاده شه در رابطه با سوال دوم این کار دیگر در Fsp تقلبه تو اگر یک خلبان واقعی بودی چی کار می کردی ماشین زمان می ساختی

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

خواهشا مارو از حیرت دربیارید... چطور ممکنه روی نسخه نوین پندار FsPassengerX نصب نشه.....؟؟

دوم آنکه برای نصب Acceleration روی درایوی که Fsx در آن نصب شده چقدر فضا باید باشه...؟؟

الان من رو درایوی که نسخه نوین پندار رو نصب کردم 3 گیگ حجم خالی دارم که موقع نصب Acceleration ارور میده...

احتمال داره از همین حجم کم باشه..؟؟
    بله چون 6 گیگ و شما در رابطه با سوال اول چون fsp آدرس نصب را خودکار تشخیص می ده نمی شه

آخر فروم باز esfehanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

برای این کار باید شهبر و دم عمودی 0 با و بهتره از جوی استیک استفاده شه در رابطه با سوال دوم این کار دیگر در Fsp تقلبه تو اگر یک خلبان واقعی بودی چی کار می کردی ماشین زمان می ساختی
    دقیقا منظورتو نفهمیدم
    شهبر و... چیه؟
    جوی استیک چیه؟
    همون دستس منظورت؟
    من یه دونه دارم معمولیه خیلی پیشرفته نیست مثل دسته های پلی استیشن یک (قدیمی) هست شوکداره مثلا
    ولی مشکلش اینه که وقتی بالا و پایین میدم بویینگ با اون عظمتش میشه مثل یه هواپیمای تک نفره سریع میره این ور و اونور
    در مورد اون دومی خوب خیلی طول میکشه که من بخوام از شیراز تا دبی برم مثلا یا از مشهد تا مهر آباد خود زیاده دیگه
    میخوام سریعتر بشه
    جناب روبرت رفته بود انگار چه جوری رفتی؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009

1

دقیقا منظورتو نفهمیدم
    شهبر و... چیه؟
    جوی استیک چیه؟
    همون دستس منظورت؟
    من یه دونه دارم معمولیه خیلی پیشرفته نیست مثل دسته های پلی استیشن یک (قدیمی) هست شوکداره مثلا
    ولی مشکلش اینه که وقتی بالا و پایین میدم بویینگ با اون عظمتش میشه مثل یه هواپیمای تک نفره سریع میره این ور و اونور
    در مورد اون دومی خوب خیلی طول میکشه که من بخوام از شیراز تا دبی برم مثلا یا از مشهد تا مهر آباد خود زیاده دیگه
    میخوام سریعتر بشه
    جناب روبرت رفته بود انگار چه جوری رفتی؟
    ببین دوست عزیز خصوصیت شبیه ساز اینه که وقتی ما با دگمه های جهت نما روی کی بورد ور می ریم روی فرمان انجام می شه و گرنه فرمان هواپیما مثل فرمان ماشین بعد از هر کاری بر می گرده سر جاش و خلبان بد بخت در شبیه ساز تمام مدت فرمان تو دستشه برا مثال اگر یک دانه چب بزنی و دیگه بعدش راست نکنی تا آخر عمر فرمان تو دستشه و ول نمی کنه و گرنه در دنیا ی واقعی تا دستت برداری فرمان مثل اولش می شه جو استیک همون دسته ای که شبیه ساز پیشنهاد کرده یک چیزی شبیه به دسته ی آتاری یک غلط املایی هم خودم داشتم اسمش شهپر و بعد از فلاپ ها در نوک بال قرار داره با فرمان کنترل می شه و در هوا باعث مانور گردش می شه دگمات صفر و اینتر بخش ناملاک کار دم عمودی عقب را انجام می دن و باعث مانور چرخش می شن در رابطه با دومی من نمی دونم Fsp قبول می کنه یا نه
    ولی این جوریه اول دگمه ALT را بزن تا یک منو در بالای صفحه ظاهر شه بعد روی اپشن کلیک کن بعد روی گزینه ی دوم یا سیملیشن راتو برو سرعت زمان را انتخاب کن
    وای چه قدر حرف زدم تشکر یادت نره

10. این کاربر از 33505775 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

هواپیمای بوئینگ 727 یکی از هواپیماهایی بود که در زمان خود غوغای خوبی در ارلاین ها به پا کرد ، این هواپیما که در زمان خود رقبای سرسختی داشت و از نظر زمان بسیار از عقب تر از رقبای خود بود دست به ابتکار جالبی زد! فرم دماغه ی هواپیما و پلتفرم اون رو از 707 به عاریت گرفت تا بتونه به موقع ساخت هواپیمای جدید رو به پایان برسونه!!

این هواپیما در سه مدل 100، 200 و Freighter ساخته شد که مدل Freighter برای مصارف باری و کارگو طراحی و ساخته شده بود. ضمن اینکه مدلی از 200 هم بود که با قرار گرفتن پکیج مخصوص در داخل اون تبدیل به کارگو می شد! که این هم باز از ابتکارهایی بود که برای صرفه جویی در وقت و سروقت عرضه کردن این محصول به کار گرفته شده بود!

شرکت کاپیتان سیم یکی از شرکت های بزرگ در زمینه ی ساخت و تولید هواپیماهای مدل شبیه ساز هست که اتفاقا به دلیل بهره گیری از فیزیکدانان، مهندسان هوافضا و طراحان کامپیوتری قابل و لایق موفق به دریافت جوایز زیادی در زمینه ی طراحی و تولید مدل های شبیه ساز شده و انصافا هم محصولات حرفه ای و خوبی رو تولید کرده. از بین این محصولات امروز من به دلیل درخواست دوست عزیزم پیمان عزیز بوئینگ 727 رو برای شبیه ساز ایکس برای دانلود شما عزیزان قرار می دم و امیدوارم که از دانلود و پرواز با این محصول حرفه ای لذت ببرین.

کد:

حجم فایل: 67مگابایت
    نوع فایل: تورنت
    منبع : کاپیتان زولو

Last edited by amirardallan; 04-09-2010 at 21:06.

12. 2 کاربر از amirardallan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •