تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 370 از 3745 اولاول ... 2703203603663673683693703713723733743804204708701370 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,691 به 3,700 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    هرجا تو باشی آرزو:سفر دور دنیا با اکتروس وضعیت:خوشحاال

پيش فرض

من 128 طرح عید گرفتم. دیشب در یک عملیات ناباورانه یک فایل 40 مگ رو با سرعت 350k دانلود کردم. خودم هم کف کردم. البته فکر کنم کلک اوناس واسه زودتر تمام شدن ترافیک. اینم تست سرعت که الان گرغتم:
    دقیقا همین به من هم اوایل 120 میدادن واسه دانلود ولی من باز هم تو روز دانلود نمیکردم که سر یه هفته شد 15 تا20

اگه نباشه جاش خالی می مونه best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام....این سرویس ویژه عید ماهیانه 9 گیگ هست یا سالی؟ با همون قیمت 9000 تومان؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض خداحافظی با آسیاتک

دوستان با سلامی دوباره
    با سند زیر دیگه هیچ بهانه ای برای ماندن در آسیاتک ندارم اسپید تست باز نشد باور کنید تا پینگ دقیق و سرعت دقیق رو بگیرم مجبور به استفاده از کامند شدم الان ساعت 3 و نیم شبه سرعت و پینگ افتضاح ترجیح میدم با شبکه هوشمند IN وصل شم انشاالله فردا زنگ میزنم بعد از مدتهای مدید استفاده از شرکت اسیاتک قرارداد رو فسخ میکنم خوب لا اقل که من اینترنت جاهای دیگره دنیا رو تست کردم حالا ما میگیم نه جاهای دیگه دنیا همین کشور خدمون استانها و جزیره هایی مثل کیش و قشم سرعتها رو دیدم نمیتونم دیگه طاقت بیارم روزانه هم که بیشتر از 30 کی محاله انشاالله از پس فردا با پارس آنلاینی ها هم گروه میشم
    این پینگ برای سایت گوگل هست که اگر بیشتر از 70 میلی ثانیه پینگ داشته باشیم خیلی خوب نیست ولی با کمال تعجب 3000 میلی ثانیهبرای امنیتم 2 ست ایپی اصلی رو پاک کردم ولی ایپی خوده اسیا هست

4. 3 کاربر از nokia_sisx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

شب که اصلا کاملا باید بیخیال پینگ و وبگردی باشید
    میمونه دانلود که اونم آسیاتک با قیلتر کردن تمام سایت های دانلود اپلود سنتر دنیا فقط میتونید از لینک مستقیم ایرانی استفاده کنید
    چون دیگه تمام قیلترشکن ها سرعت رو یک چهارم میکنند
    از vپیn هم که خبری ندارم

ولی یه سوال جدی تمام شرکت ها megaupload , mediafire و .... قیلتره؟
    خیلی مسخرست

6. 2 کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

دوستان با سلامی دوباره
    با سند زیر دیگه هیچ بهانه ای برای ماندن در آسیاتک ندارم اسپید تست باز نشد باور کنید تا پینگ دقیق و سرعت دقیق رو بگیرم مجبور به استفاده از کامند شدم الان ساعت 3 و نیم شبه سرعت و پینگ افتضاح ترجیح میدم با شبکه هوشمند IN وصل شم انشاالله فردا زنگ میزنم بعد از مدتهای مدید استفاده از شرکت اسیاتک قرارداد رو فسخ میکنم خوب لا اقل که من اینترنت جاهای دیگره دنیا رو تست کردم حالا ما میگیم نه جاهای دیگه دنیا همین کشور خدمون استانها و جزیره هایی مثل کیش و قشم سرعتها رو دیدم نمیتونم دیگه طاقت بیارم روزانه هم که بیشتر از 30 کی محاله انشاالله از پس فردا با پارس آنلاینی ها هم گروه میشم
    این پینگ برای سایت گوگل هست که اگر بیشتر از 70 میلی ثانیه پینگ داشته باشیم خیلی خوب نیست ولی با کمال تعجب 3000 میلی ثانیهبرای امنیتم 2 ست ایپی اصلی رو پاک کردم ولی ایپی خوده اسیا هست
    احيانا اون Ip كه پاك كردی اين نبود : 74.125.232.51 ؟

چون با دستور Ping كه IP خودتو نشون نميده ، اين ip گوگله .

-----------------------------------------------------------

خوب گفتم بيام يه حالی از آسياتكی ها بپرسم ، چطورين ؟ مثل اينكه هنوز پينگ آسياتك شبا نابوده . من گفتم كه من برم از اين شركت شايد اينا آدم شن ولی مثل اينكه همه هم برن فايده نداره ، در حال حاظر از سرويس فعليم كه يه 17 روزی هست گرفتم راضيم (صبانت).

8. 2 کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام نه دوست من این ایپی گوگله EN تو این رنج هست
    173.227
    من فکر کنم اشتباه کامند زدم ping t- زدم یا هر چی یادم نیست این ایپی اسیاتک رو با این اشتباه کردم ایپی اسیا 79.127 هست این ماله هند بود در هر صورت برای من تو صورت قضیه فرقی نکرد زنگ زدم گفتند میتونید همین الان فسخ کنید و یا بزارید بعد از اتمام شارژتون گفتم بزارم شارم تموم شه پولم هدر نره به درک
    تصیح میکنم آره مثل اینکه من دیشب قاط زدم 79.127 کجا بود اینکه 74.125 دیگه ببخشید از فرط عصبانیته دیگه
    Last edited by nokia_sisx; 27-03-2011 at 21:30.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

شب که اصلا کاملا باید بیخیال پینگ و وبگردی باشید
    میمونه دانلود که اونم آسیاتک با قیلتر کردن تمام سایت های دانلود اپلود سنتر دنیا فقط میتونید از لینک مستقیم ایرانی استفاده کنید
    چون دیگه تمام قیلترشکن ها سرعت رو یک چهارم میکنند
    از vپیn هم که خبری ندارم

ولی یه سوال جدی تمام شرکت ها megaupload , mediafire و .... قیلتره؟
    خیلی مسخرست
    سلام دوست من شب که باید اینترنت رو بیخیال شیم به جان خودم من از ساعت 1 به بعد کامپیوتر ول میکنم میشینم کارهای افلاین انجام میدم علنا تعطیل میشه در ضمن از کجا بگردی لینک مستقیم ایرانی پیدا کنی تازه اونم کلی لگ داره چون باز هم کانکشن ها به پینگی که دارند مربوط میشن
    و مثلا شما با ای دی ام باید 16 تا کانکشن بگیری برای سرعت خوب تا بخواد این وصل شه به تمام این 16 تا خدا بخیر کنه و در ضمن وسط دانلود هم کلی لگ داریم از این بگذریم این قضیه پیلتر اپلود سنترا دست هیچ ای اس پی نیست این یه پلاگین مرکزی تو مخابرات یا هرجا من نمیدونم هست که اصلا به ای اس پی ربطی نداره و باید اینم بگم که عامل انسانی اصلا توش دخالت نداره مگر در بحثهای 30یا30 و سایتهای کلان ولی در کل این سیستمشون انقدر حساس و دربه داغونه که تا یه کیورد میبینه اصلا به محتوای سایت کاری نداره در جا میره تو بلک لیست از اونجا هم که کلی تو این آپلود سنترها فایل ها 3تا ایکس اپلودودانلود میشه سیستم خودش میزنه میبنده کاری نداره که اینجا بخواد آپلود سنتر باشه یا یه سایت مذهبی همین ولی باید بگم کسی که این سیستم رو نوشته حالا تو هر جای دنیا خیلی نخبه بوده کارش خیلی درست بوده چون واقعا در حقیقت این همه جریان پورتها رو مثل هولو میبنده واقعا سخته شما بخوای مثلا یه پورت تو اون ور دنیا مثلا پورت های امریکا انلاین و نمیدونم غیر رور تو کشوری با این بزرگی ببندی خیلی حرفه ولی باید بگم همش خرج الکی

11. 2 کاربر از nokia_sisx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خبر بد در آغاز سال جديد درباره اینترنت ایران

همشهري نوشت:

در روزهای پایانی سال ۸۹، خبری روی خروجی خبرگزاری‌های کشور قرار گرفت که کمتر به آن توجه شد.

براساس این خبر، شرکت‌های مخابرات استانی هزینه سرویس‌دهی به شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات اینترنت پرسرعت موسوم به ‌ای‌دی‌اس‌ال را بین ۳ تا ۱۴ برابر افزایش داده و خطوط آن دسته از شرکت‌هایی را که قادر به پرداخت هزینه‌های جدید نشده‌اند، قطع کرده‌اند!

بدین ترتیب برای این شرکت‌ها که مستقیما با مشتریان در ارتباط هستند، در سال جدید هیچ راهی جز افزایش بهای سرویس اینترنت پر سرعت باقی نمی‌ماند.

این در حالی است که برخی از کارشناسان اعتقاد دارند این افزایش ناگهانی قیمت سرویس‌ها از سوی شرکت‌های مخابرات استانی با این انگیزه و هدف صورت گرفته که شرکت‌های بخش خصوصی از دایره ارائه خدمات اینترنت حذف شده و خدمات اینترنت پرسرعت در انحصار شرکت‌های مخابرات قرار گیرد.

هیچ کس انتظار ندارد که قیمت اینترنت در ایران ارزان شود اما افزایش ۱۴ برابری قیمت آن نیز برای مشترکان این سرویس غیرقابل‌قبول است.

این افزایش هزینه البته در حال حاضر به شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت تحمیل شده و آنها مجبورند به تعهدات قبلی در قبال مشترکان خود عمل کنند اما به‌نظر می‌رسد با توجه به این افزایش غیرمترقبه هزینه‌ها از سوی مخابرات، به‌زودی شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت در بخش خصوصی ناچار به اعمال تعرفه‌های جدیدی براساس هزینه تمام شده خود شوند؛ افزایش هزینه‌ای که در نهایت به حلقه آخر این زنجیر یعنی مشترکان عزیز! منتقل خواهد شد.

در همین راستا، محمدحسن شانه‌ساز‌زاده، مدیر یکی از شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت از افزایش غیرمنطقی قیمت سرویس‌هایی که از سوی مخابرات به شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت داده می‌شود، خبر داده و گفته: با خصوصی‌شدن مخابرات و واردشدن آن به حوزه اینترنت، این شرکت به‌صورت غیرقانونی قیمت تمام‌شده سرویس‌ها را برای رقبا افزایش می‌دهد تا خود به توسعه این سرویس و جذب مشتری بپردازد.

وی با بیان اینکه درصورت‌حساب‌های شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت هر بار با افزایش هزینه در طراحی تجهیزات پسیو، پاور و فضا روبه‌رو هستیم، گفت: این افزایش چند برابری قیمت تمام‌شده صورت‌حساب‌های ارائه شده از سوی مخابرات به شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت، غیرقانونی است؛ چرا که باید تمامی تعرفه‌ها از سوی کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات تصویب و ابلاغ شود.

وی با تأکید بر توقف سرویس‌دهی به برخی از شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت به‌دلیل عدم‌پرداخت این صورت‌حساب‌ها اضافه کرد: در این رابطه با سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مکاتبه کرده‌ایم و این سازمان نیز به‌عنوان نهاد تنظیم مقررات در این بخش معتقد است که شرکت‌های مخابرات استانی حق افزایش قیمت تمام‌شده این سرویس را ندارند. اما این شرکت‌ها با بی‌توجهی به دستورات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ما را مجبور می‌کنند که صورت‌حساب‌های جدید را پرداخت کنیم.

شانه‌ساز‌زاده با اشاره به افزایش ۳ تا ۱۴ برابری بهای فضا، پاور و هزینه طراحی تجهیزات پسیو از سوی شرکت‌های مخابرات استانی به مهر گفت: این شرکت‌ها حتی اعلام نمی‌کنند که این افزایش قیمت بر چه اساسی است و تنها فاکتور کلی صادر می‌کنند که شامل هزینه‌های چند برابری است.

وی با تأکید بر اینکه این مشکل برای تمامی شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت از طرف همه شرکت‌های مخابراتی وجود دارد، خاطرنشان کرد: تنها برخی استان‌ها برای پرداخت با ما تعامل دارند و سرویس‌های ما را متوقف نمی‌کنند اما برخی استان‌ها مانند تهران، قم و فارس بدون توجه به حقوق کاربران شبکه درصورت عدم‌پرداخت این مبالغ، سرویس‌دهی را قطع می‌کنند.

مدیرعامل شاتل تصریح کرد که مخابرات ایران باید با دریافت مجوز از رگولاتوری، تعرفه‌ها را تغییر دهد اما از آنجایی که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اقدامی قاطع در این مورد انجام نمی‌دهد، هر یک از شرکت‌های مخابراتی نسبت به تغییر بهای تمام‌شده و افزایش آن اقدام کرده و بخش خصوصی را دچار ضرر و زیان می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: بر این اساس به مشکلاتی همچون عدم‌تأمین پهنای باند برای توسعه خطوط و زیان‌های ناشی از افزایش تعرفه خطوط 1 E، افزایش چند برابری هزینه تمام‌شده سرویس‌ها نیز اضافه شده است.

منبع

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. 2 کاربر از deadman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من که 22 قرداردم تموم میشه و بعد از 4 سال از آسیاتک خداحاقظی میکنم. بدرود

داره خودمونی میشه ghafari3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من که 22 قرداردم تموم میشه و بعد از 4 سال از آسیاتک خداحاقظی میکنم. بدرود
    قصد دارید از کدوم شرکت سرویس بگیرید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •