سلام
دوست عزیز اگه که از وسط یا 90 درجه یک خط بالاتر میره مشکلی نداره! اما اگر به قرمز میرسه شک نکن ایرادی هست!
اینکه میگید رنگ آب رادیاتور هم تغییر کرده ممکنه زنگ خطری باشه پس بهتره پیش مکانیک دیگه ای برین![]()
سلام
دوست عزیز اگه که از وسط یا 90 درجه یک خط بالاتر میره مشکلی نداره! اما اگر به قرمز میرسه شک نکن ایرادی هست!
اینکه میگید رنگ آب رادیاتور هم تغییر کرده ممکنه زنگ خطری باشه پس بهتره پیش مکانیک دیگه ای برین![]()
سلام دوستان. يه چند وقته كه موقع ترمز گرفتن صداي سوت ميده، 9500 هم كاركرد ماشينه.
ضخامت لنت هارو هم چك كردم ، خوب بودن. آيا بايد لنت ها رو تعويض كنم يا مشكلي نيست.(تيپ 5 )
با تشكر
کاملاً طبیعیه. به دلیل جنس داغون لنتای ایران خودرو هست. اگه میتونی با صداش کنار بیای نیازی به تعویض نیست.
ای بابا کسی نگفت این صدای ویز ویز در حین حرکت آروم از چرخ سمت راننده ممکنه از چی باشه؟
سلام به همه ي دوستان گلم..سال جديد رو به همتون تبريك ميگم و اميدوارم هر كجاي دنيا هستين.سربلند و پيروز و پر از انرژي باشين..
خوب بريم سره اصل مطلب..
يه چندتا سوال داشتم....سوالاتم در مورده پژو 206 تيپ 5 هستش.!!!
1-براي افزايش قدرت و شتاب چه بايد بكنم؟
2------ هواي اسپورت واقعآ تاثيري در شتاب و قدرت داره؟
3-جعبه دنده ي كامل قيمتش چنده؟
4-شمع خوب ماركش چيه و از كجا ميشه تهيه كرد؟
5-ديسك فلزي بهتره يا سراميكي؟
6-اگه بخوام ديسك كامل هر چهار چرخ رو عوض كنم از كجا سراميكي پيدا كنم و آيا قدرت ترمز گيريش بهتر ميشه يا بدتر؟
7-در آخر هم اين رو بپورسم و تمام..ديسك سراميكي تاثير منفي در سيستم اي بي اس ميزاره يا نه؟
ببخشين سوالاتم زياد بود..فقط دوستان اگه لطف كردين جواب دادين..به همين صورت كه سوال كردم.به جوابهاش هم شماره بزنين كه خوب جوابم رو بگيرم..
ممنونم
![]()
Last edited by leon007; 23-04-2012 at 08:32.
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
امیدوار پستم تکراری نباشه
چون کمی گشتم اما چیزی پیدا نکردم
اگه میشه 206 اتومات رو نقد کنید
شنیدم که گیربکس خوبی نداره و دارای مشکل میشه![]()
سلام.
پژو 206 تیپ6 خودرویی کاملا معرفی شده و جا افتاده بین محصولات ایرانی
همچنین کیفیت مطلوبی نسبت به سایر محصولات داخلی داره.
از موتور 4 سیلندر با 16 سوپاپ و قدرت 110 اسب بخار بهره میبره
و دارای گیربکس اتوماتیک هم هست.
در مورد گیربکسش هم چند سال پیش ( سال 84 یا 85 )
بود که گیربکس ها مشکلاتی پیدا کردن اما سریعا رسیدگی شد و مشلاتش برطرف شد
و تا به امروز مشکلی نداشته
و هر مشکل یا خرابی هم که به وجود اومده به دلیل عدم آشنایی صاحب خودرو با با عملکرد گیربکس اتوماتیک
بوده.
سلام
دو مورد
1 - چند ماه پیش موقع ترمز کردن ماشین یه سوت خفیف میکشید ، بعد از مدتی صداش بلند تر شد ، یکی دو هفته پیش هم دیدم صداش کلا تغییر کرده مثل یه لوله که ازش هوا خارج میشه
دیروز هم دیدم صداش خیلی بلند شد انگار موقع ترمز یه پمپ باد رو تو یه لوله محکم فشار میدی و یه صدای خاصی میده.
فکر می کنم یه مقدار هم قدرت ترمز اومده پایین.(خیلی محسوس نیست)
به نظرتون مشکل از همین لنته؟اگر مشکل از لنته لطفا راهنمایی کنید چی بگیرم (و به چه قیمتی)
نمیدونم چطوری باید لنت هارو چک کنم
2 - چند روز پیش ماشین رو روشن کردم دیدم چراغ عقب سمت راننده خاموشه فکر کردم سوخته
یه نیم ساعت بعد پیاده شدم دیدم روشنه.
به نظرتون مشکل از چیه؟ باتری؟
چون تاحالا دوبار باتری خالی کرده ماشین.
تیپ 5
مدل 90
مرسی.
داداش توتال درودبرتو.من حرفتوگوش کردم وبردم پیش یه تعمیرکارغیرازنمایندگی.چون نمایندگی فقط واسه خاطرخودشون میگن چیزیش نیست نگران نباشوازاین حرفا.اسا تعمیرکاریه گشتی باماشین زدوگفت خوب اببندیش کردی فقط یکم توچک کردن ماشین دقت نمیکنی.دلیله گرمشدن ماشین اول اینکه اب کم کرده وابشوزیادکردم.دوما الان فصله گرماست وتابستون اهواز افتضاهه.بعدتورفتی زیرکاپوتی واسه ماشین گذاشتی.این ماله بیشتر جاهای سردسیره نه اهوازکه 50.60درجه حرارتشه.درش بیار.سوما.حرارت ماشینت تا یخط به قرمزنرسیده بالامیره که این توهمه موتورهای پژویکسانه.واسه اطمینان من هم دستگاه زدوموتوروتحت فشارقرارداد.باکولرروشن/.ولی ایرادی ندید.بهرحال بازم توتال داش ازت ممنون که باعث شدی من دنبالشوبگیرم ویه چیز جدید یادبگیرم.بقیه دوستان هم اگه توخوزستان هستن وواسه ماشینشون نمدگذاشتن.حتما اونودربیارن تا موتورماشینشون راحترخنک بشه.تنه همگیتون سالم لبتون خندون ودلاتون شاد.بدرود.
كسي نميخواد به ماهم جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)