چرا کسی حواب منو نمیده!!
دوستان من میخوام کامپوننت Pioneer TS-D1720C بگیرم!
نظرتون چیه؟
تو سایت پایونر شاپ 125 تومن زده در صورتی که من اینجا یعنی تبریز یه جا پیداش کردم گفت 155 تومن!
عجب نامردین!!
چرا کسی حواب منو نمیده!!
دوستان من میخوام کامپوننت Pioneer TS-D1720C بگیرم!
نظرتون چیه؟
تو سایت پایونر شاپ 125 تومن زده در صورتی که من اینجا یعنی تبریز یه جا پیداش کردم گفت 155 تومن!
عجب نامردین!!
سلام
ضمن تشكر از شما
راستش يكي از دوستان 6975 را بهم پيشنهاد داد . ميگفت الان بازار كمه و اگر بتوني اصلش رو پيدا بكني اسپيكر خيلي خوبيه
اما فكر كنم براي بازدهي بهتر نياز به آمپلي دارم كه نمي دونم چي بگيرم و همچنين يك پخش كننده خوب متناب با اسپيكرها
بودجه هم مشكلي ندارم . اهل سيستم بازي نيستم اما ميخواهم با همين چند تا يك صداي قابل قبول و قابل تفكيك بگيرم و در قبال كيفيت خوب هزينه اش هم پرداخت ميكنم
در ضمن من براي جلو ماشين هم مي خواستم .اگر اصلي و تقلبي در هر كدام از موارد دارد لطفا راهنمايي بفرماييد
Last edited by spider703; 06-10-2010 at 23:34.
سلام
دوستان این ساب لوله ای JBL مدل CS1214T چه جور سابی هست؟ چند وات RMS داره؟ کیفیت و کوبش و ... در چه حدی هست؟ و در آخر اینکه قیمتش چنده الان تو بازار؟
اینم عکسش:
رنج فرکانسی خوبی داره!اگه درست تنظیمش کنی باید صدای خوبی داشته باشه!
از همون پایونیرشاپ بگیر.
جونه اون سیبیلاتون دست از سره این 6975 بردارید.از برند MTX یا در مرحله بالاتر DLS
آمپلی هم حتما بگیر.
باند تو دری هم بازم DLS ولی باید بگردی اصلش رو پیدا کنی!البته J.B.L هم خوبه.
پخش هم یه چیزی بگیر که بعدا پشیمون نشی!من خودم 7150 رو پیشنهاد میدم.
250 وات RMS هست.قیمت هم حدود 135 تومن
کلا باکس های لوله ای (بوم باکس )به نظر من نسبت به پولی که میدی جالب نیستن.
شما میتونی یه ساب سانداستریم و...بگیری و باکس طراحی کنی که طرفی که اون بوم باکس رو پیشنهاد میده انگشت به دهن بمونه و شما هم تو دلت بهش بخندی![]()
خوب با فرض داشتن هديونيت و هزينه جدا 400 تا 450 بلندگو و آمپلي فاير چه مدلي از اين دو برند و يا برندهاي معتبرتر ديگر بگيرم ؟. فقط براي بلندگوهاي جلو هم اگر ممكنه پيشنهاد بدهيد
متشكرم
Last edited by spider703; 07-10-2010 at 14:43.
دوستان ضبط ماشین داداشه من تنظیماتش درست نیست...دوستم گفت ببر نصاب(اما پول یا مفت میگرفت 10 تومان!!)
میشه کل آپشنای تنظیمش رو بگید که رو چی تنظیم کنم؟
ماشین: 206
.پلیر:7150
.باند پایونیر(80 گرفته بود.مدلش یادم نیست)
بیشتر سبک ترنس و پاپ میگوشه
امکان داره آمپ تنظیم نباشه؟تنظیمات آمپ رو هم میشه راجبش توضیح بدین...شاید مشکل از تنظیمات آمپ باشه!!!!!
مرسی
Last edited by ba maram; 07-10-2010 at 17:13.
مشخص نکردین ساب هم میخواین یا نه؟
ولی حالا ما بدون ساب حساب میکنیم:
باند: 1073
آمپیلی :کنوود 7204
استیج جلو: JBL P6552
اولا گین آمپلی یا Level رو از نصفه بیشر باز نکن.
اصلش اینه که اکولایزر رو رو فلت بزاری وگین رو ببندی و ولوم پخش رو اون چیزی که دوست داری تهش باشه که معمولا 40 خوبه میزاری و بعد آهسته گین رو باز میکنی تا جایی که صدا خراب بشه.بعد وقتی صدا خراب شد یه مقدار گین رو کم کن!
روی پخش هم تنظیمات اکولایزر هست که برای 7150 میتونی از 7 ستون اکولایزرش برای تنظیم استفاده کنی و با بالا و پایین کردن ستونها به صدای دلخواه برسی.
قسمت بعدی بیس هست که بستگی به بیسی که میخوای میتونی از 0 تا 6 زیاد کنی!
قسمت دیگر HPF هست که حتما روشنش کن و کم و زیادش کن تا اون صدایی رو میخوای پیدا کنی!
ساب هم خاموش
قسمت اف-ام هم معمولا از وسط یه پله بالاتر خوبه!
قسمت لود(بلندی)هم روشن و بزار روی مید یا لود
دیگه چیزی الان یادم نمیاد.
الان یادم اومد.روی آمپلی هم معمولا بیس بوست دارن که میتونی بیس رو تنظیم کنی و HPF روشن و خاموش .و تریبل یا تنظیم فرکانس هاس بالا(که تیزی رو میشه تنظیم کرد)یا کراس آور که بازم رنج فرکانس کلی رو تنظیم میکنه!
نکته:اگر HPF خاموش باشه بیس خیلی سنگین میشه ولی به باند وحشتناک فشار میاره!
امیدوارم به صدایه دلخواهتون برسید.![]()
Last edited by cyber861; 07-10-2010 at 21:34.
150 برای پخش..... پاییونیر یا کنوود..چی معرفی میکنین؟
مرسی cyber جان(ببخشید داداش اسمتون رو نمی دونستم)
میرم امتحان میکنم...نتیجه دلخواه نشد بهتون اطلاع میدم.....
میشه یک عکس هم از گین آمپ بزارین؟من تاحالا ندیدم راستیتش...
داداش روش یا زده GAIN یا Level
شما از آمپلی ات عکس بگیر(از طرفی که یه سری پیچ تنظیم داره(همون پتانسیومتر خودمون))بنده هم بهتون میگم کدوم به کدومه!
4250 پایونیر
کنوود تا 150 تومن چیزه به درد بخوری نداره!(به غیر از تنظیمات به سری مشکلات دیگه هم دارن)
Last edited by cyber861; 07-10-2010 at 22:56.
هم اکنون 56 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 56 مهمان)