پارس یا اندیشه فرقی نداره مهم اینه که هممون اینترنت داریم![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
پارس یا اندیشه فرقی نداره مهم اینه که هممون اینترنت داریم![]()
بابا اینجوری که ارور میده؟
اول باید روی خط تلفنتون adsl وصل باشه چون اول باید تا خونه شما وصل باشه از خونه شما دیگه همین کارایی که گفتم باید بکنی
پشتیبانی زنگ زدی چی گفتن گفتن وصلی؟
شما با پشتیبانی تماس بگیر.. به احتمال زیاد حل میشه..
پشتیبانی پارس آفلاین گفتند برای نمایش واقعی سرعت از دانلود منیجر ویندوز استفاده کن. اگه نمیدونید، بدونید که IDM سرعت دانلود بالا میبرد.
خوب چرا اندیشه این چیزارو نمی گه...؟
سرعته دانلودو بالا میبره یا بالاتر نشون میده؟
خاک بر سر پارس انلاین خاک عالم برسرپشتیبانی زپرتیشاین شد جواب دانلود منجر که سرعت دقیق نشون میده لحظه به لحظه نوسان سرعت نشون میده خوب نیست بعد این دانلود منجر زپرتی windowsخوبه بازم دانلود منجر فایر فاکس گفته بودن یه چیزی بود.
من این را برای اولین بار شنیدم تمام isp ها پیشنهاد میکنن ازidm استفاده کنید وidmرا برای دانلود درسایت خود قرار میدهند.اگر دوباره زنگ زدید بگید که نه سرعت رو بالا نشون میده نه سرعت زیاد میکنه فقط از تمام پهنای باند موجود استفاده میکنه که دانلود منجر ویندوز این کار را نمیکنه.
Last edited by jabarsink2000; 30-04-2010 at 21:07.
سلام دوستان
ببخشيد يک سوال فني داشتم اگه کسي ميدونه جواب بده
من با مودم TP-link8811 با لن 55متر کابل کشي کردم
حالا سوال اينه چراغ لن مودم روشن ميشه ولي چراغ شبکه حالت ضبدر داره چرا؟
ايا سيم شبکه تا 55متر جواب ميده؟ کسي اين کار کرده ؟جواب داده يا نه
ضمنا با کابل يک متري روشن ميشه همه چيز درست کار ميکنه !يعني فاصله زياده
اگه منظورت اینه که سرعت غیر واقعی نشون میده پس چرا فایل با idm سریعتر دانلود میشه اصلا اسم internet download manager یعنی مدیریت کننده دانلود اینترنت
اگه نرم افزار دانلود خود ویندوز خوب بود که این همه download manager وجود نداشت مثل internet download manager-download accelerator plus-mass downloader-flash get-orbit-free download manager و...
55 متر کابل کشیدی میخوای کار کنه خودتم میگی با کابل 1 متری کار میکنه معلومه مشکل از فاصلست میتونی یه کاری بکنی البته مطمین نیستم بشه میتونی با سیم تلفن مودمو بیاری پیش کامپیوتر بعد از کابل لن 1 متری استفاده کنی فکر کنم اینطوری سرعت زیاد کم نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)