تابلو بود ... قشنگ با شمشیر و توسط هیراشین ایزونا رو با شمشیر زد و از طرف دیگه ایزونا رو نشون داد که زخمی شده و مادارا زیر بغلش گرفته .از کجاش فهمیدی توبیراما ایزونا رو کشته ؟؟ فقط یه مبارزه بود و بعدش هم دیگه بزرگ شدن و جنگ ها ادامه پیدا کرد .. به نظرم خود مادارا ایزونا رو کشته ... یه جا نشون داد که مادرا برای به دست اوردن اترنال مانگیکو چشم های برادرش رو درمیاره .. شاید ایزونا بعد از کور شدنش بی خاصیت شده و خود کشی کرده ... برای همین هم وقتی در لحظه های اخر به هاشیراما گفت می خوای برابر شیم یا خودت رو بکش یا برادرت رو !! اخرش هم یه نکته نوشته بود
""" Love """
فکر کنم همه اینها به خاطر بار سنگینی غم از دست دادن برادرش ایزونا باشه
مشخصه که بخطار اون زخم مرده . چون تا حالا نشده کسی بخاطر درآوردن چشمهاش بمیره . پس ایزونا از زخم شمشیر توبیراما مرده .
اون چیزی هم که شما گفتین که مادارا برای اترنال چشم های برادرش رو در میاره در اصل گنجتسوی ایتاچی به ساسکه بود.
احتمالا با رحم و مروت هاشیراما زنده مونده . چیزی که از اون جنکگ مشخصه زنده موندن هاشیراماست . چون وقتی کیوبی خاطراتش نسبت به انسان ها رو مرور میکنه به جنگ هاشیراما و مادارا هم یک نگاهی میندازه که هاشیراما بهش میگه : تو قدرت بیش از حده و نباید همینطوری ول باشیاصل داستان تو مانگای بعدی هستش که میبینم مادرا چه طوری زنده می مونه .. جالبه توی نبرد بالاخره اوچیها با اون همه چشم و چیز میز دیگه بالاخره چاکراشون تمام شد ولی سنجو ها هنوز می تونستند مبارزه کنن!! کلا شارینگان مصرف چاکراش بالاست .. فکر کنم مثل ماشین حساب کنیم 100ی 30 می سوزونه چاکراها رو ..و باید مهر بشی .
حالا که اکثریت روی مرگ ساکورا توافق دارن بهتره این اتفاق فرخنده هم صورت بگیره تا یک جماعت از حضور شوم ایشان راحت بشن و شب ها سرشون رو راحت زمین بذارنمگر بسه دیگه .. تو این چند دقیقه جنگ کیشی زد کلی از شخصیت های خوب داستان رو کشت .. حیف HQ نبود که زدن ترکوندش .. دلم برای استراتژی های بابای شیکامارو تنگ شده !!![]()