دیگه فکر نکنم راهی باشه...
حداقل اون فایل را اگه پاک میکردی میشد امیدوار بود...
دیگه فکر نکنم راهی باشه...
حداقل اون فایل را اگه پاک میکردی میشد امیدوار بود...
سلام به همگی !!
آقا سه سوال داشتم ! تو قسمت مستر لیگ چطوری میتونم یه FORMATION دلخواه رو همیشه داشته باشم ؟ آخه در حال حاضر قبل از شروع مسابقه باید برم تو set formation و فرمیشن دلخواهم رو تنظیم کنم !! حالا میخوام بدونم راهی هست که بشه فرمیشن دلخواهم رو بصورت default دربیارم ؟
سوال دوم هم اینکه چطوری میتونم ترکیب دلخواه تیم خودم رو بصورت ترکیب defualt دربیارم و دیگه نیازی نباشه قبل از بازی از گزینه change player بازیکنان دلخواهم رو انتخاب کنم ؟
و سوال سوم اینکه تکنیک کشیدن پیراهن حریف موقع دویدن در پشت سر او چجوری انجام میشه ؟ (( من با کیبرد بازی میکنم ))
راستی این بازی ساکر 8 انتهاش چجوریه ؟؟ اصلا انتها داره ؟؟
ممنونم![]()
1- شما برو تو قسمت مربوط به ادیت تیم (توی مسترلیگ). بعد ترکیبت رو بچین و بیا بیرون. بعد یه سیو بزن و تمومه.
2- شما برو به ادیت، ترکیب دلخواهت رو بچین و بعد بیا بیرون و سیوش کن.
3- در حال حرکت دکمه مربع (A) رو بگیر. ولی حتماً باید پیراهن بازیکن حریف بیرون باشه، تا بتونه بکشه.
یا حق.![]()
من یه اپشن فایل از سایت سوکر اکسس دانلود کردم ول وقتی بازی میکنم اگر ژابی آلونسو رو تو ترکیب قرار بدم هنگ میکنه و حتی تو قسمت ادیت بازیکنان هم وقتی روی اون بازیکن میرم هنگ میکنه و میپره بیرون
مشکل چیه؟ چطور حل میشه؟
بیشتر توضیح بده، لطفاً
واسه منم دقیقآ همینطوریه بعضی وقتا 2بعدی میشه علتش چیه ؟؟؟ گرافیکم cpu 3.6 , ram 2gig ,8400Gs
من که امروز بازی رو نیگاه کردم، دیدم تماشاچی های پشت دروازه این حالت رو دارن. این مشکلی نی. ماله همه همینطوره!
سلام
من یه مشکل دارم لطفا منو راهنمایی کنید
توی تیمی که درست کردم مهاجمها وارد محوطه جریمه نمیشن یا بهتر بگم خیلی دیر وارد میشن مثلا موقعی که از کناره ها حمله میکنم مهاجمها عقب ترن و نمیشه توپ رو روی دروازه سانتر کرد لطفا بگید چطور میتونم بین بازیکنها این هماهنگی رو بوجود بیارم و مشکل رو حل کنم
ممنون
سلام.
این بازی واسه حداکثر چه کارت گرافیکی میخواد؟(باgt 7300 که نشد با 8600 میشه؟)
Last edited by mojtaba_18843; 04-10-2008 at 12:37.
کی 2009 میاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)