تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 370 از 380 اولاول ... 270320360366367368369370371372373374 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,691 به 3,700 از 3798

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2008

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام..من یه سوتی دادم در حد مایکل فلپس!! از تو فروم و لینکایی که بچه ها گذاشتن یه آپشن فایل واسه درست کردن اسم تیمها برداشتم که کاش نمیکردم..بردمش توی قسمت سیو کپیش کردم که پیغام داد فایلی با این اسم هست جایگزین کنم؟که من دیوانه گفتم آره..فایل خودم 16 مگ بود این یکی 1.6 مگ..خلاصه به امید تغییر وارد بازی شدم که دیدم به به چه گندی زدم..رفتم توی گالری بعد تراک رکورد دیدم بله 400 تا مسابقه ای که داده بودم سوت شده و قاعدتا بقیشم میتونین حدس بزنین همه ی تیمهای کلاسیک و بازیکنایی که با بدبختی و بردن کاپ آزاد شده بودن از بین رفتن..در ضمن گزینه های دیگه track record مثل هت تریک و 100 برد و... که تیک خورده بود دوباره علامت سوال اومده کنارشون..حالا عزا گرفتم که چه کنم..هیچ راهی نیست این دیوانگیی که کردم رو درست کنم؟جون من اگه میشه کمک بدین که مخم ترکیده
    دیگه فکر نکنم راهی باشه...

حداقل اون فایل را اگه پاک میکردی میشد امیدوار بود...

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگی !!
    آقا سه سوال داشتم ! تو قسمت مستر لیگ چطوری میتونم یه FORMATION دلخواه رو همیشه داشته باشم ؟ آخه در حال حاضر قبل از شروع مسابقه باید برم تو set formation و فرمیشن دلخواهم رو تنظیم کنم !! حالا میخوام بدونم راهی هست که بشه فرمیشن دلخواهم رو بصورت default دربیارم ؟

سوال دوم هم اینکه چطوری میتونم ترکیب دلخواه تیم خودم رو بصورت ترکیب defualt دربیارم و دیگه نیازی نباشه قبل از بازی از گزینه change player بازیکنان دلخواهم رو انتخاب کنم ؟

و سوال سوم اینکه تکنیک کشیدن پیراهن حریف موقع دویدن در پشت سر او چجوری انجام میشه ؟ (( من با کیبرد بازی میکنم ))

راستی این بازی ساکر 8 انتهاش چجوریه ؟؟ اصلا انتها داره ؟؟

ممنونم

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

سلام به همگی !!
    آقا سه سوال داشتم ! تو قسمت مستر لیگ چطوری میتونم یه FORMATION دلخواه رو همیشه داشته باشم ؟ آخه در حال حاضر قبل از شروع مسابقه باید برم تو set formation و فرمیشن دلخواهم رو تنظیم کنم !! حالا میخوام بدونم راهی هست که بشه فرمیشن دلخواهم رو بصورت default دربیارم ؟

سوال دوم هم اینکه چطوری میتونم ترکیب دلخواه تیم خودم رو بصورت ترکیب defualt دربیارم و دیگه نیازی نباشه قبل از بازی از گزینه change player بازیکنان دلخواهم رو انتخاب کنم ؟

و سوال سوم اینکه تکنیک کشیدن پیراهن حریف موقع دویدن در پشت سر او چجوری انجام میشه ؟ (( من با کیبرد بازی میکنم ))

راستی این بازی ساکر 8 انتهاش چجوریه ؟؟ اصلا انتها داره ؟؟

ممنونم
    1- شما برو تو قسمت مربوط به ادیت تیم (توی مسترلیگ). بعد ترکیبت رو بچین و بیا بیرون. بعد یه سیو بزن و تمومه.

2- شما برو به ادیت، ترکیب دلخواهت رو بچین و بعد بیا بیرون و سیوش کن.

3- در حال حرکت دکمه مربع (A) رو بگیر. ولی حتماً باید پیراهن بازیکن حریف بیرون باشه، تا بتونه بکشه.

یا حق.

4. این کاربر از Crespo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ebinem173's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه اپشن فایل از سایت سوکر اکسس دانلود کردم ول وقتی بازی میکنم اگر ژابی آلونسو رو تو ترکیب قرار بدم هنگ میکنه و حتی تو قسمت ادیت بازیکنان هم وقتی روی اون بازیکن میرم هنگ میکنه و میپره بیرون
    مشکل چیه؟ چطور حل میشه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

من یه اپشن فایل از سایت سوکر اکسس دانلود کردم ول وقتی بازی میکنم اگر ژابی آلونسو رو تو ترکیب قرار بدم هنگ میکنه و حتی تو قسمت ادیت بازیکنان هم وقتی روی اون بازیکن میرم هنگ میکنه و میپره بیرون
    مشکل چیه؟ چطور حل میشه؟
    بیشتر توضیح بده، لطفاً

پروفشنال Behnam_o2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

من شنیده بودم که تمامی تماشا چیان بازی PES2008 به صورت سه بعدی هستن.من بازی رو به صورت HIGH و در ریزولیشن 1280*1024 بازی میکنم ولی در بازی هنگامی که به دروازه حریف میرسم تماشاچیان به صورت تابلو هستن و گاهی سه بعدی میشن می خواستم بدونم مشکل از بازیه و باید پتچ خواسی رو نصب کنم یا این که چیز دیگه ای هست لطفا منو راهنمای کنید.البته در هنگامی که گل میزنم همشون سه بعدی هستن ولی در طول بازی گاهی سه بعدی گاهی هم مانند یک عکس مانند تماشاچیان PES2006
    کارت گرافیک من HD 3870 X2 هست و رم من 1g
    واسه منم دقیقآ همینطوریه بعضی وقتا 2بعدی میشه علتش چیه ؟؟؟ گرافیکم cpu 3.6 , ram 2gig ,8400Gs

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

واسه منم دقیقآ همینطوریه بعضی وقتا 2بعدی میشه علتش چیه ؟؟؟ گرافیکم cpu 3.6 , ram 2gig ,8400Gs
    من که امروز بازی رو نیگاه کردم، دیدم تماشاچی های پشت دروازه این حالت رو دارن. این مشکلی نی. ماله همه همینطوره!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aamoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    سرزمینی با ثروت بیکران،غرق در فقر

پيش فرض

سلام
    من یه مشکل دارم لطفا منو راهنمایی کنید
    توی تیمی که درست کردم مهاجمها وارد محوطه جریمه نمیشن یا بهتر بگم خیلی دیر وارد میشن مثلا موقعی که از کناره ها حمله میکنم مهاجمها عقب ترن و نمیشه توپ رو روی دروازه سانتر کرد لطفا بگید چطور میتونم بین بازیکنها این هماهنگی رو بوجود بیارم و مشکل رو حل کنم
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_18843's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کلاردشت

پيش فرض

سلام.
    این بازی واسه حداکثر چه کارت گرافیکی میخواد؟(باgt 7300 که نشد با 8600 میشه؟)
    Last edited by mojtaba_18843; 04-10-2008 at 12:37.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

کی 2009 میاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •