تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 370 از 1635 اولاول ... 2703203603663673683693703713723733743804204708701370 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,691 به 3,700 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از دوستان هیچکس جواب این سوال را نمی دانست؟
    نقل قول نوشته شده توسط Gesher
    دوربینی سراغ دارید که از طریق USB بتواند تصویر را بطور زنده در کامپیوتر نمایش دهد تا فیلبرداری آن بطور زنده در PC ضبط شود؟
    دوست عزيز بنده كه G9 داشتم اين قابليت رو داشت و مي شد از طريق يه نرم افزار با استفاده از پورت USB حتي دوربين رو روشن كرد و با اون عكس گرفت و به نظر مياد دوربينهاي ديگه هم اين قابليت رو داشته باشن براي فيلم گرفتن هم وقتي شما تصوير رو در كامپيوتر داشته باشي نرم افزارهايي هست كه اون تصوير رو براي شما ذخيره كنه ولي سوالم اينه كه شما قصد داري يه دوربين ديجيتال رو براي يه سيستم دوربين مدار بسته استفاده كني ؟ اگه همچين قصدي داري هم هزينه رو بالا مي بري هم اينكه عمر سنسور دوربين رو پايين مياري .
    تا اونجا که من میدونم چنین قابلیتی به این صورت که شما میگین وجود نداره. به نظر من نیازی هم به چنین کاری نیست. حالا دقیقا نمیدونم برای چی میخواین.
    همونطور که دوستمون، samin گفت به نوع کاری که می خواید انجام بدید هم بستگی داره و اینکه چقد میتونید انعطاف صورت بدید (فرضا از نظر محدودیت در مورد usb - آیا میشه به پورت های دیگه فکر کرد؟)

پیکربندی قضیه می تونه اصلا شامل یه دوربین فیلمبرداری (بخصوص مدلهایی که FireWire دارن؛ بعضی کارای سونی فرضاً) و یه کارت capture باشه ؛ یعنی دوربین دیجیتال به کنار ...

ولی مثلا اگه بخواین یه کاربرد ساده تر مثل webcam رو مدنظر داشته باشید؛ تعداد قابل توجهی از دوربین های دیجیتال می تونن این کار رو هم انجام بدن و حتی بعضی هاشون نرم افزار مخصوص واسه این کار هم دارن که کل قضیه رو ساده تر می کنه ... (مثل کارای Canon) ... این نزدیکترین راه حل به پیش فرض شماست

باز یه سطح بالاتر، بعضی از دوربین ها video out دارن که اینجا مجددا نیاز به کارت capture داری تا سیگنال رو به Pc منتقل کنه و حالا اونور با نرم افزارهای مختلف stream رو بگیره .. (یا مثلا بعضی کارای نیکون که اصلا خروجی های پیشرفته مثل HDMI دارن- الان تبدیل hdmi به usb در بازار گیر میاد؛ اما این دفعه بحث سازگاری اش هم مطرحه)
    Last edited by seymour; 17-08-2009 at 14:37.

2. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اگه میخواین از فرش عکس بگیرین و زوم هم واستون مهم نیست که بهترین انتخاب برای شما پاناسونیک LX-3 هست. از نظر کیفیت بهترین دوربینه. قیمت هم بین 400 تا 450 حدودشه.
    سلام

مرسی از راهنماییتون
    اگه بین این دو تا یعنی فقط h50 و sx200 کدوم بهترند واسیه من؟؟؟

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام

مرسی از راهنماییتون
    اگه بین این دو تا یعنی فقط h50 و sx200 کدوم بهترند واسیه من؟؟؟
    ببین دوست عزیز. اگه میخوای از بین این دو تا انتخاب کنی که مسلما H50 کیفیت بالاتری داره. ولی مشکل شما اینجاست که دارین H50 رو با SX200 مقایسه میکنین. دوربین هم رده ی H50 از کنان SX10 هست که از همه نظر نسبت به H50 ارجحیت داره.
    البته باز هم گفته باشم تمام این دوربین هایی که صحبتشون شد کیفیت عکسشون از LX-3 پایین تره. مخصوصا برای استفاده ی شما چندان جالب نیستند.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

سلام دوستان

بالاخره اون موردي كه نگرانش بودم گرفتارم شد :دي

همون مسئله ي باطري ..

2 شب يه مجلسي بود كه دوربين رو لازم داشتم (همون SX10) ، و 3 بار باطري عوش كردم براش .. باطري هاي آلكالاين Duracell اون باطريهاي معمولي هم كه اصلا حواب نميدن

البته مسلما بايد باطري شارژي بگيرم كه ميگيرم .. ميخواستم ببينم چه باطري براش بگيرم ؟ چند ميلي امپر ؟ محدوديتي نداره ؟

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام دوستان

همون مسئله ي باطري ..

2 شب يه مجلسي بود كه دوربين رو لازم داشتم (همون SX10) ، و 3 بار باطري عوش كردم براش .. باطري هاي آلكالاين Duracell اون باطريهاي معمولي هم كه اصلا حواب نميدن

البته مسلما بايد باطري شارژي بگيرم كه ميگيرم .. ميخواستم ببينم چه باطري براش بگيرم ؟ چند ميلي امپر ؟ محدوديتي نداره ؟
    با باتری های معمولی که نمیشه نتیجه ی خوبی گرفت. هر چه سریعتر به فکر باتری NiMH باش.
    یه نگاهی به دفترچه ش بنداز ممکنه راجع به میلی آمپر و اینا یه چیزایی نوشته باشه. ولی میگن بهترین باتری الان سونیه. البته دقت کن باتری تقلبی نخری. باتری های اصلی سونی که همراه شارژره رنگ شارژرش سفیده.

7. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alih2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان

همون مسئله ي باطري ..

دوست عزیز جهت باطری شارژی (سونی یا انرژایزر ) بگیر تنها تفاوتی که من بین تقلبی واصلی دیدم نوع اصلی سنگینتر است پس مواظب تقلبی بودن باطریها باش در دفترچه SX10 نوشته که با هربار شارژ می تونی 600 عکس بگیری جالب اینکه من باهربار شارژ تا حدود 730 عکس هم گرفته ام سونی یک نوع باطری دارد که1000 بار شارژ میشه 2000 میلی آمپره سفید رنگ با طرح نارنجی انرژایزر هم 2500 میلی آمپر من هر دو نوع باطری رو دارم و استفاده کرده ام عالیست .
    موفق باشی
    Last edited by alih2010; 18-08-2009 at 00:47.

9. این کاربر از alih2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Samin_System's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان

همون مسئله ي باطري ..

دوست عزيز يه نمونه از باتريهاي سوني هست كه 2700 ميلي آمپر ساعت جريان دهي داره و به همراه يه شارژر كه قابليت دشارژ و شارژ رو داره فروخته ميشه . اگه بتوني اين مدل رو پيدا كني مشكلت حل ميشه . اگر احيانا موفق نشدي پيدا كني بگو تا آدرس بدم .

11. این کاربر از Samin_System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

ممنون دوستان ..

بعد يه سوال ديگه .. روي دوربين يه جاي ورودي آداپتور ( DC-In ) هست كه توي دفترچش هم هست .. اين به چه درد ميخوره ؟‌؟‌

پروفشنال Samin_System's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ممنون دوستان ..

بعد يه سوال ديگه .. روي دوربين يه جاي ورودي آداپتور ( DC-In ) هست كه توي دفترچش هم هست .. اين به چه درد ميخوره ؟‌؟‌
    اون ورودي آداپتور براي وقتيه كه شما زياد عكس مي گيري و دوربين رو هم حركت نميدي . در اين حالت مي توني از اون ورودي استفاده كني و نيازي هم به باتري و شارژ مداوم اون نيست . مثل آتليه عكس . فراموش نشه كه اين آداپتور بايد مشخصاتش دقيقا با مواردي كه سازنده تعيين كرده يكي باشه .
    Last edited by Samin_System; 18-08-2009 at 16:14.

14. این کاربر از Samin_System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال tommy vercetti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

سلام ، ببخشید من یه گوشی می خواستم بگیرم تا 500 هزار تومن . می خواستم ببینم گوشی با این قیمت با زوم اپتیکال بالا پیدا می شه ؟
    خیلی ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •