شما فایل s313.arc رو برای ادامه بازی کم دارید ....فک کنم صفحات قبل برای دانلود دوستان گذاشتند یه سرچی بکن.
شما فایل s313.arc رو برای ادامه بازی کم دارید ....فک کنم صفحات قبل برای دانلود دوستان گذاشتند یه سرچی بکن.
از امضای من دانلود کن فایل s313 ...
من سعی میکنم تمام فایل های ناقص رو اپلود کنم که تو پست اول قرار داده بشه که کاره دوستانی که از اون شرکت دزد خریدن راه بیوفته !
شرکتهایی که نسخه ناقص بازی رو بیرون میدن ...كدوم شركت ؟
چيو دزديده ؟
البته نمیشه گفت شرکت چون دانلود میکنن ...یه اسم میزارن تموم میشه.
حالا ببین نسخه ای که خریدید ماله کدوم شرکته.
معمولا بيشتر فروشگاههاي اينترنتي دانلود مي كنند
دقيقا كاري كه اونا مي كنند كاريه كه وقتي يه فيلم يا بازيه معروف روي اينترنت قرار مي گيره تورنت بازها لينك هاي فيك قرار مي كنند يا اصلا آپلود مي كنند و چند روز اول نميشه اعتماد كرد به خيلياشون مگه اينكه وريفايد باشند
اينم دقيقا همون قضيه است
هنوز پي اي اس 2010 نيومده نسخه دموشو دارن مي فروشن بعنوان PES2010 Full
از ايراني جماعت چه انتظاري ميره ؟
خوب میشه یه ترینر واسه دانلود بذارین؟!
بفرما :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من امروز بازی رو گرفتم
تو اونجایی که شیوا میپره اونور دیوار بعد این زامبی مانند ها میریزن رئ سرش چیکار باید کرد؟من هر کاری می کنم تیرم تموم میشه بعد اونم میمیره.
راستی چرا اینقدر تیر کم میاد؟
این بازی به نظرم یجوریه نمی دونم چجوری ولی کلا یه جوریه(اولین رزیدنت اویلم هستش)![]()
ما که نفهمیدیم شما کدوم قسمت رو میگی....ولی حدس میزنم اونجایی رو میگی که به کمک کریس می پره روی اون ساختمان روبرویی و زامبی ها بهش حمله می کنن....در اون قسمت شما باید شوا رو پوشش بدین تا که بتونه بیاد پایین و در رو که از اونطرف قفل شده برای شما باز کنه...اگه اسلحه دوربین دار رو پیدا کردی می تونی از اون استفاده کنی
مشکل اینجاست که نمی تونم پوشش بدم...
تیرم خیلی سریع تموم میشه
این تفنگ دوربین داره کجاست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)