تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 370 از 399 اولاول ... 270320360366367368369370371372373374380 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,691 به 3,700 از 3981

نام تاپيک: ✔ كنكور كارداني به كارشناسي [ قوانین در پست اول !! ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

من میخوام مهر 92 برم مجازی دانشگاه شیراز ...میخواستم بدونم بهتره از طریق سراسری کاردانی به کارشناسی برم یا توی آزمون داخلی خودش که شهریور هست شرکت کنم ..منظورم از بهتر بودن قبولیش هست ..رشته الکترونیک

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من میخوام مهر 92 برم مجازی دانشگاه شیراز ...میخواستم بدونم بهتره از طریق سراسری کاردانی به کارشناسی برم یا توی آزمون داخلی خودش که شهریور هست شرکت کنم ..منظورم از بهتر بودن قبولیش هست ..رشته الکترونیک
    سلام.شما در کنکور هم شرکت کنید .شاید بتونید دانشگاه بهتری و یا رشته دیگری هم قبول بشوید .بهتر از ثبتنام نکردن هست.

و اگر پذیرش ازاد هم داره اون رو هم انجام بدهید.
    موفق باشید

3. 2 کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام میخواستم بدونم از دانشگاه های دولتی کدوماشون تو کنکور ظرفیت کارشناسی ناپیوسته معماری دارن؟ ممنون.

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام. من الان شرایط تبصره زیر رو دارم. خواستم بدونم موقع پر کردن فرم ثبت نام, باید معدل کل و از این دست چیزها رو چطور پر کنم (درحالیکه که هنوز 1 ترم دیگه دارم)؟

تبصره- دانشجويان شاغل به تحصيل در دوره كارداني به شرط اخذ مدرك كارداني تا تاريخ 31/6/1392 براي انتخاب رشته هاي تحصيلي نيمسال اول و دوم مجاز به ثبت نام و شركت در آزمون مي باشند.

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام. من الان شرایط تبصره زیر رو دارم. خواستم بدونم موقع پر کردن فرم ثبت نام, باید معدل کل و از این دست چیزها رو چطور پر کنم (درحالیکه که هنوز 1 ترم دیگه دارم)؟

تبصره- دانشجويان شاغل به تحصيل در دوره كارداني به شرط اخذ مدرك كارداني تا تاريخ 31/6/1392 براي انتخاب رشته هاي تحصيلي نيمسال اول و دوم مجاز به ثبت نام و شركت در آزمون مي باشند.
    سلام
    معدل دیپل م رو میخواد شما بزنید.البته چون رشتتون تغییر میکنه نوع درصدهای معدل در کنکورتون متفاوت خواهد بود...
    بله مشکلی نیست اگر کاردانی داشته باشید در هر رشته کنکور سراسری میتونید ثبتنام کنید ..

7. 2 کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ممنون. من دفترچه رو دانلود کردم معدل کل نمی خواست ولی "سال و ماه اخذ مدرک (فوق دیپلم)" رو می خواد. متاسفانه زمان ویرایشش هم فقط 1 روز بیشتر از زمان ثبت نام هست !!! (که عملآ بکار نمیاد). حالا میگید من این بخش رو چطور پر کنم؟

یک نکته دیگه هم "موسسه محل اخذ مدرک (فوق دیپلم)" هست که تو دفترچه نوشته "از سایت سازمان سنجش آموزش کشور و از لینک مربوط استخراج کنید" ولی من همچین چیزی تو سایت سنجش ندیدم؟!

واقعآ ممنون میشم اگر کمکم کنید چون فکر اینکه 1 سال بخوام منتظر کنکور بعد شم هم برام مثل کابوس هست

پروفشنال years's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

محل اخذ مدرک رو بزن 1999

اگه نباشه جاش خالی می مونه Хоссейн's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Иран

پيش فرض

سلام
    دوستان من فوق دیپلم برق قدرت دارم حالا می خوام واسه کارشناسی الکترونیک بخونم.الان مشکلم اینه که واسه کنکور ثبت نام نکردم
    من الان چه دانشگاهی می تونم برم؟غیر انتفاعی؟آزاد؟پیام نور....؟دانشگاهش خیلی واسم مهم نیست فعلا فقط می خوام کارشناسی تموم بش بعد واسه ارشد درست حسابی بخونم
    چی کار کنم؟

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام
    دوستان من فوق دیپلم برق قدرت دارم حالا می خوام واسه کارشناسی الکترونیک بخونم.الان مشکلم اینه که واسه کنکور ثبت نام نکردم
    من الان چه دانشگاهی می تونم برم؟غیر انتفاعی؟آزاد؟پیام نور....؟دانشگاهش خیلی واسم مهم نیست فعلا فقط می خوام کارشناسی تموم بش بعد واسه ارشد درست حسابی بخونم
    چی کار کنم؟
    سلام
    خب زمان ثبتنامش رو از دست دادی ...
    شاید فقط علمی کاربرید رو بتونید برید .. بدون کنکور که توصیه میکنم پودمانیش نباشه ..
    شاید هم دانشگاه ازاد رو بدون کنکور برای ورودی مهر بزارند .باید پیگیری باشید ..

12. 2 کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Хоссейн's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Иран

پيش فرض

سلام
    خب زمان ثبتنامش رو از دست دادی ...
    شاید فقط علمی کاربرید رو بتونید برید .. بدون کنکور که توصیه میکنم پودمانیش نباشه ..
    شاید هم دانشگاه ازاد رو بدون کنکور برای ورودی مهر بزارند .باید پیگیری باشید ..

آره متاسفانه
    در هر صورت باید تا مهر صبر کنم؟درسته؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •