من میخوام مهر 92 برم مجازی دانشگاه شیراز ...میخواستم بدونم بهتره از طریق سراسری کاردانی به کارشناسی برم یا توی آزمون داخلی خودش که شهریور هست شرکت کنم ..منظورم از بهتر بودن قبولیش هست ..رشته الکترونیک
من میخوام مهر 92 برم مجازی دانشگاه شیراز ...میخواستم بدونم بهتره از طریق سراسری کاردانی به کارشناسی برم یا توی آزمون داخلی خودش که شهریور هست شرکت کنم ..منظورم از بهتر بودن قبولیش هست ..رشته الکترونیک
سلام.شما در کنکور هم شرکت کنید .شاید بتونید دانشگاه بهتری و یا رشته دیگری هم قبول بشوید .بهتر از ثبتنام نکردن هست.
و اگر پذیرش ازاد هم داره اون رو هم انجام بدهید.
موفق باشید
سلام میخواستم بدونم از دانشگاه های دولتی کدوماشون تو کنکور ظرفیت کارشناسی ناپیوسته معماری دارن؟ ممنون.
سلام. من الان شرایط تبصره زیر رو دارم. خواستم بدونم موقع پر کردن فرم ثبت نام, باید معدل کل و از این دست چیزها رو چطور پر کنم (درحالیکه که هنوز 1 ترم دیگه دارم)؟
تبصره- دانشجويان شاغل به تحصيل در دوره كارداني به شرط اخذ مدرك كارداني تا تاريخ 31/6/1392 براي انتخاب رشته هاي تحصيلي نيمسال اول و دوم مجاز به ثبت نام و شركت در آزمون مي باشند.
سلام
معدل دیپل م رو میخواد شما بزنید.البته چون رشتتون تغییر میکنه نوع درصدهای معدل در کنکورتون متفاوت خواهد بود...
بله مشکلی نیست اگر کاردانی داشته باشید در هر رشته کنکور سراسری میتونید ثبتنام کنید ..
ممنون. من دفترچه رو دانلود کردم معدل کل نمی خواست ولی "سال و ماه اخذ مدرک (فوق دیپلم)" رو می خواد. متاسفانه زمان ویرایشش هم فقط 1 روز بیشتر از زمان ثبت نام هست !!! (که عملآ بکار نمیاد). حالا میگید من این بخش رو چطور پر کنم؟
یک نکته دیگه هم "موسسه محل اخذ مدرک (فوق دیپلم)" هست که تو دفترچه نوشته "از سایت سازمان سنجش آموزش کشور و از لینک مربوط استخراج کنید" ولی من همچین چیزی تو سایت سنجش ندیدم؟!
واقعآ ممنون میشم اگر کمکم کنید چون فکر اینکه 1 سال بخوام منتظر کنکور بعد شم هم برام مثل کابوس هست
سلام
دوستان من فوق دیپلم برق قدرت دارم حالا می خوام واسه کارشناسی الکترونیک بخونم.الان مشکلم اینه که واسه کنکور ثبت نام نکردم
من الان چه دانشگاهی می تونم برم؟غیر انتفاعی؟آزاد؟پیام نور....؟دانشگاهش خیلی واسم مهم نیست فعلا فقط می خوام کارشناسی تموم بش بعد واسه ارشد درست حسابی بخونم
چی کار کنم؟
سلام
خب زمان ثبتنامش رو از دست دادی ...
شاید فقط علمی کاربرید رو بتونید برید .. بدون کنکور که توصیه میکنم پودمانیش نباشه ..
شاید هم دانشگاه ازاد رو بدون کنکور برای ورودی مهر بزارند .باید پیگیری باشید ..
آره متاسفانه
در هر صورت باید تا مهر صبر کنم؟درسته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)