بچه ها ... برای online شدن با PS3 چه چیز هایی لازم هست ؟؟ چه خطر هایی وجود داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی ممنون
بچه ها ... برای online شدن با PS3 چه چیز هایی لازم هست ؟؟ چه خطر هایی وجود داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی ممنون
خطر چیه مگه 360 ـه که بازی هاش دزدی باشه خطر بن شدن باشه ؟
1. کابل اترنت یا همون lan یا شبکه خودمون که وصل می کنید پشت کنسول یه سرشم مودم و اکانت می سازید بازی می کنید ساختید هم uae بسازید کارت هاش همه جا پیدا میشه هایپر استار 24 تومن میده
2. کانکشن وایرلس که wep key رو میدید و وصل میشید
برای psn card من دارم از سایت maximum cards میگیرم بهشون میل زدم ببینم با کردیت کارت bank of america میشه گفتن باید بکشی تو paypal از اونجا خرید کنی من نمی دونم چطور باید بکشم تو pay pal کسی بلده ؟
20 پوند رو میده 29 دلار
این جا 41 تومنه !
Last edited by Bs_panzer; 16-05-2010 at 11:19.
این اکانت اروپا هم می فروشه :
فعلا که پول ندارم بعدا پول دار شم حتما یه اکانت می خرم من دی ال سی نمی خوام بخرم فقط برای این مینی گیم ها می خوامکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام دوستان این جریان آپدیت ps3 چی شد بریم psn یا نه ؟؟؟ البته دستگاه بنده فت هسته .
PSN اد کن فیض ببریم
ویرایش : ادت کردم
Last edited by Bs_panzer; 16-05-2010 at 12:11.
سلام به همه بازی خورا.یه راهنمایی کامل در مورد خرید PS3 (همراه با قیمت) بهم بدید ممنون میشم.ایا طبقه بندیه خاصی داره؟به چه صورتیه؟ مچکرم
سلام
راهنمایی خاصی نداره!
فعلا دو نوعش در بازار به وفور یافت میشه :
1: اسلیم 120 گیگ حدود 370 تومن
2:اسلیم 250 گیگ حدود 400 تومن
در تکمیل صحبت دوست خوبمون باید بگم که دورو ور ps3 فت رو کاملا خط بکشیدسلام به همه بازی خورا.یه راهنمایی کامل در مورد خرید PS3 (همراه با قیمت) بهم بدید ممنون میشم.ایا طبقه بندیه خاصی داره؟به چه صورتیه؟ مچکرم
اگه هم فت رو کسی برای کلکسیونش میخواد بخره حواستون باشه 99% فت های بازار دسته 2 تشریف دارن
بعدم یارو با کمال پررویی میگه نه اینا رو مسافر تو چمدون اورده یکی نیست بگه مرد حسابی تو ساک بوده دستش چرا کنار دکمه هاش چرک جمع شده !![]()
![]()
منم دقیقا با چشمای خودم دیدم این موضوع رو که ps3 رو اورده میگه تو کل بازار فقط این نو مونده. ادم دیگه چی بگه؟؟؟؟اگه هم فت رو کسی برای کلکسیونش میخواد بخره حواستون باشه 99% فت های بازار دسته 2 تشریف دارن
بعدم یارو با کمال پررویی میگه نه اینا رو مسافر تو چمدون اورده یکی نیست بگه مرد حسابی تو ساک بوده دستش چرا کنار دکمه هاش چرک جمع شده !![]()
![]()
![]()
Last edited by joykiller360; 17-05-2010 at 12:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)