تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 70 اولاول ... 2733343536373839404147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 698

نام تاپيک: نوکیا 5500

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

آموزش
    اگه کلید بالایی از سمت راست (که برای من کلید camera محسوب میشه) را مدتی داشته باشیم (تقریبا 5 ثانیه) speak now فعال میشود که با گفتن شماره تلفن طرف یا نوع حالت موبایل خود به خود آن کار را انجام میدهد مثلا من شماره پدرم را در موبایل به نام pedar ذخیره کردم که با فعال کردن speak now و گفتن کلمه pedar به طور خودکار شماره پدرم را میگیرد البته تلفظ اینگلیسی یادتان نرود و همچنین با گفتن کلمه silent گوشی به حالت سایلنت میرود یا با گفتن general گوشی به حالت جنرال میرود البته تلفظ انگلیسی یادتان نرود
    سوال از بیلچه: منظورت از استیک چیه؟ gps این گوشی چجوری کار میکنه ؟ کیبورد را با چه چسبی بچسبانیم خوب است؟ چون من با چصب قطرهای پوشش بالای صفحه کلید را چسباندم ولی باز افتاد و اثرات چسب هم رویش ماند و گوشی ما را خراب کرد و رفت

داره خودمونی میشه docharkheh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آموزش
    اگه کلید بالایی از سمت راست (که برای من کلید camera محسوب میشه) را مدتی داشته باشیم (تقریبا 5 ثانیه) speak now فعال میشود که با گفتن شماره تلفن طرف یا نوع حالت موبایل خود به خود آن کار را انجام میدهد مثلا من شماره پدرم را در موبایل به نام pedar ذخیره کردم که با فعال کردن speak now و گفتن کلمه pedar به طور خودکار شماره پدرم را میگیرد البته تلفظ اینگلیسی یادتان نرود و همچنین با گفتن کلمه silent گوشی به حالت سایلنت میرود یا با گفتن general گوشی به حالت جنرال میرود البته تلفظ انگلیسی یادتان نرود
    سوال از بیلچه: منظورت از استیک چیه؟ gps این گوشی چجوری کار میکنه ؟ کیبورد را با چه چسبی بچسبانیم خوب است؟ چون من با چصب قطرهای پوشش بالای صفحه کلید را چسباندم ولی باز افتاد و اثرات چسب هم رویش ماند و گوشی ما را خراب کرد و رفت
    سلام
    من این کارو میکنم ولی این پیغام رو میده no match fuond
    چیکارش کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

تلفظت انگلیسی نیست در ضمن باید در محیط آرام باشد تا صدای اطراف با صدای شما قاطی نشود برای من هم بیشتر وقتها هم همین پیغام رو میده

آخر فروم باز بیلچه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آموزش
    استیک همون تاپیک هایی هست که اون بالای انجمن چسیبیدن و پایین نمی یاند.
    در مورد GPS یا همون موقعیت یاب جهانی هم باید بگم که شما برای استفاده از این قسمت باید یک دستگاه GPS خریداری کنید ( جنسس خوبش 100 تومن ) این دستگاه با بلوتوث به گوشی وصل میشه و به وسیله سه برنامه ی navigator , landmark , positioning هم میشه از GPS استفاده کرد.
    چسب هم چسب قطره ای
    me too !
    چسب قطره ای با استون پاک میشه. ولی مواظب باش گوشی را نابود نکنی. یه دفعه دیدی استون صفحه کیلید رو هم حل کرد.

تشکر به خاطر آموزش های مفیدتون

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام به همه برو بچه های 5500
    برای 5500 نرم افزاری برا اینکه اس ام اس رو فارسی بنویسیم هست؟
    برنامش هست . دو تاش هم هست با سایز های مختلف. برای سیمبین سری 60 ورژن 3 . ولی روی 5500 کار نمیکنه.
    ولی بازم بگرد.

سلام بیلچه عزیز !!!
    سلام زیگورات جان . خدا وکیلی شما یه نسبت کوچیکی با اصفهانی ها نداری ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    چیکارش کنم؟
    دوست عزيز موتو هم همچين حالتي اره البته قبلش بايد تون صدا تو بهش بشناسوني تا وقتي گوشي تن صدا رو نشناسه اين ارور رو ميده من الان نوكيا ندارو وگرنه كمكت ميكردم در مورد اين كه دوست ديگمون ميگه بايد جاي خلوتي باشه بايد بگو به اون زياد ربطي نداره و اصلش اينه كه گوشي تن صدا تو بشناسه

داره خودمونی میشه ZIGORAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض بیلچه عزیز و دوست داشتنی

می بینم که امضات تغییر کرده !!!
    پس تونستی !
    ساین کردن رو زدی تو گوشش !!!
    تبـــــریک

به ما هم یاد بده دیگه ...

خداوکیلی جد بزرگوارتون طهرانی نبودن اونم ت دسته دار !!!
    خیلی با مرامـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــی

اینم نا گفته نماند دوستان اصفهانی زیادی دارم !!! وبسیار انسانهای شریفی هستن !

داره خودمونی میشه docharkheh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض آنتی ویروس

یه آنتی ویروس توپ واسه 5500 میخوام

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

می بینم که امضات تغییر کرده !!!
    پس تونستی !
    ساین کردن رو زدی تو گوشش !!!
    تبـــــریک

به ما هم یاد بده دیگه ...

خداوکیلی جد بزرگوارتون طهرانی نبودن اونم ت دسته دار !!!
    خیلی با مرامـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــی

اینم نا گفته نماند دوستان اصفهانی زیادی دارم !!! وبسیار انسانهای شریفی هستن !
    آره دمش گرم. یکی از بچه برام یه فایل cer ساخت کارم راه افتاد.

یاد گرفتنش آسونه . سختیش توی همون ساختن فایل cer هست البته الان. IMEI گوشیت چیه ؟

نه من نه بابام اصفهانیه نه مامانم . طهرانی هم نیستیم . همچنین تهرانی. بابا بزرگن نائینی هستند.

قربانت.

یه آنتی ویروس توپ واسه 5500 میخوام
    اگه تونستید گوشیتونو ویروسی کنید یه جایزه پیش من دارید.
    من هرچی از این آنتی ویروسا نصب کردم هبچ اثری جز هنگ برای گوشی نداره.
    برای سیمبین سری 60 ورژن 3 هنوز ویروسی ساخته نشده . چون مشکل ساین کردن داره.
    از ما گفتن بود.

قربانت.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    چیکارش کنم؟
    یه چند بار امتحان کن ار این ارورها زیاد میده.

یه چیزی فهمیدم : اگه بگی bluetooth بلوتوث گوشی رو روشن می کنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •