اسکین زیبای اسنیک که توی بازی MSG بود. حالا توی GTA هست
این اسکین ها جایگزین فایل Player شوند.
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
اسکین زیبای اسنیک که توی بازی MSG بود. حالا توی GTA هست
این اسکین ها جایگزین فایل Player شوند.
تامی که توی GTA 4 بود حالا در GTA5 هست!!!!
سعید جان نرم افزاری سراغ نداری که محیط جی تی ای رو تغیر بدی
برنامه که زیاده ولی یکی از بهترین هاش مپ ادیتور هست که چند صفحه پیش لینکش رو گذاشتم![]()
سعیدجان هرچی گشتم نتونستم لینک دانلودش رو پیدا کنم لطفا اگه زحمتی نیست بزارین در ضمن اگه نرم افزار دیگه ای هم لازم باشه بزارین و همینطور اموزش مپ ادیتور رو خیلی خیلی ممنون
محمد جان سلام من دارم نرم افزار ماشین سازی رو دانلود می کنم فقط همین نرم افزاره چون شما چند صفحه پیش گفتین با چند نرم افزار دیگه تبدیل می کنید و خلاصه اگه نرم افزار دیگه لازم هست لینکش رو بذارین و همچنین آموزش ماشین سازی و نحوه قرار دادن اونهارو بگین خلاصه خیلی زحمت می کشید ان شاالله بتونم جبران کنم به هر حال مرسی
آقا محمد اين ماشينهايي كه درست كردي بايد اول از همه حجم و دنده و هزار تا چيز ديگه كه توي zmodler (درست نوشتم ؟) ميتوني پيداشون كني رو در بياري و بعد به صورت يه فايل readme بزار همراه ماشين
مثلا براي حجم و سرعت و تعداد دنده و مقاومت تو فايل handling مقدار ها رو بنويسي البته بايد خيلي دقيق باشه كه چهار تا چرخ يكي نشهيا اصلا ماشين ظاهر نشه(البته بگم اين ها رو از ترجمه ي يه سايت خارجي فهميدم
)
هرگونه كپي برداري از اين مطلب با ذكر منبع بلا مانع ميباشد![]()
مشکلم برطرف شده سمند رو هم ساختم ... ولی حجمشون زیاده اگه آپلود کنم 1 سال طول میکشه با ابن ابنترنت
این تاپیکه باز نمیشه
نمیشه لینکشو مستقیم بزاری؟
مرسی
چرا وقتی با برنامه ی zmodeler فایل dff رو که وارد کردیم رو اکسپورت میکنیم یه فایل خالی با حجم 0kb خروجی میده؟
کسی میتونه جواب منو بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)