من k800 خودم رو که البته سریال اصلی هم بودش، در طول 25 دقیقه آپدیت کردم و نسخه فریم ور اون رو بهR1GB001 ارتقاء دادم.
هیچ گونه مشکلی هم در حال حاضر ندارم.
من k800 خودم رو که البته سریال اصلی هم بودش، در طول 25 دقیقه آپدیت کردم و نسخه فریم ور اون رو بهR1GB001 ارتقاء دادم.
هیچ گونه مشکلی هم در حال حاضر ندارم.
گوشی من گارانتی نداره=> دفترچه راهنمای فارسی نداره![]()
به داداشت بگو یه ذره بیشتر بگرده
من حتی رو K300 داداشم دیکشنری ریختم دیگه چه برسه به W810 !
برنامه های جاوا الان بیرون خیلی زیاده. دیروز یه پک از برنامه های جاوا رو دیدم، هر چی بخوای توش داره از شیر مرغ تا جون آدمیزاد.
اینم یه دیکشنری برای برادر شما و بقیه ی دوستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.![]()
خیلی ها از صدای کم این گوشی شکایت دارن ولی به نظر من صداش در حد نرماله من یه پیشنهاد می کنم دیدم داخله بعضی تاپیک ها صحبت از اسپیکر های اکسترنال با قیمت 20 تومن به بالا کردن به نظر من خرجه اضافیه شما میتونید با خرید یه فیش که یه سرش به گوشی می خوره و سره دیگش که مثل فیش های avهست به کاناله audio ورودی tv یا ضبط یا حتی به اسپیکرpcخودتون وصل کنید این فیش رو من تو جعبه w810دیدمه و با k800امتحان کردم جواب داد داخله ماشین هم که دیگه همتون طریقه وصل کردن به ضبط ماشین رو بلدین دیگه احتیاج به این خرج اضافی نیست
یه نکته ای هم که جا داره بگم اینکه وقتی از ترنسفر فایل گوشی استفاده می کنید برای جدا کردن کابل اول روی یکی از درایو های مجازی راست کلیک کنید بعد گزینه ejectرو بزنید بعد با احتیاط کابل رو جدا گنید
موفق باشید
منم k800 خریدم
رنگ قهوه ایش 70mb هم حافظه داخلی داره
یه مشکلی دارم سی دی گوشیم توی سیدی رامم باز نمی شه!!! چی کار کنم؟
ولی یه خوبی که این گوشی دارهpop up خوده ویندوز شناشایی میکنه
علیرضا جان مبارک باشه
من که با این اینترنت اشغالی 5 ساعت طول کشید تا این برنامه ای که mk81 گذاشته بود رو بگیرم
بگو ببینم کجایی میشه از روش برام یه دونه رایت کنی
(ساکن تهرانی یا نه )
خوب مال من چون گارانتی داشت داره چیشو میخوای بگو بهت بگو یا عکسشو برات بزارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)