تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رقابت 2 مگا پیکسلی ها

راي دهنده
217. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • NOKIA N90

26 11.98%
  • NOKIA N91

7 3.23%
  • NOKIA N70

18 8.29%
  • NOKIA N71

1 0.46%
  • NOKIA N72

4 1.84%
  • NOKIA 3250

5 2.30%
  • SONY ERICSON K750

57 26.27%
  • SONY ERICSON W810

69 31.80%
  • SONY ERICSON W800

17 7.83%
  • SONY ERICSON W900

13 5.99%
صفحه 37 از 54 اولاول ... 2733343536373839404147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 539

نام تاپيک: بهترین دوربین 2 مگا پیکسل مال کدام گوشی هست؟

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

سایبر شات هم زیاد مالی نیست . من که دوریین دی 600 رو با کا 800 مقایسه کردم با اختلاف کمی کا 800 بهتر بود تازه بعضب عکسها هم دی 600 بهتر گرفته بود . نگران نباشید مقایسه رو میزارم براتون
    مهيار جان شما فعلا مقايسه كا 750 با دي 600 رو ارزيابي دقيق بكن ..... عجله نكن دي 600 رو با كا 800 مقايسه كني ....
    جدي نگير كمي شوخي بود ...

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

تا اونجایی که من شنیدم سایبرشات یک سیستم لرزش گیر قوی است و عکاسی را آسان میکند
    سايبر شات به تنهايي لرزش گير دوربين ديجيتال نيست ....
    اين امكان بسته به مدل گوشي اضافه ميشه به دوربين ....
    تقريبا عكاسي با دوربين هاي سوني ساده است و اين نام هم به همين موضوع شناخته شده ...
    سايبر شات هم يه نام تجاري بيش نيست كه شايد با كيفيت مناسب دوربين هاي سوني تلفيق شده ....
    Last edited by ARASH66; 31-03-2007 at 10:50.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

جواب هاتون زیاد درست نبود... cyber shot به دوربین های ساخت سونی میگن که یه سری مشخصه های ویژه دارن. تو ویکی پدیا نوشته یه خط تولید دوربین های دیجیتال ....

مهمترین مشخصه این نوع دوربینها سرعت بالای شاتر اونهاس که میتونن تو زمان خیلی کم شاتر رو باز و بسته کنن و لحظه ای عکس بگیرن. و اما در مورد k800 درسته نوشته cyber shot ولی این یه جور حقه تبلیغاتی بوده چون دوربین k800 کاملا سایبرشات نیست . مثلا لنز کارل زایس که روی همه دوربینهای cyber shot نصبه رو k800 نیست. البته واسه اینه که نوکیا قرارداد انحصاری با کارل زایس بسته تا از بین شرکتهای تولید کننده گوشی فقط واسه دوربینهای گوشی های نوکیا لنز تولید کنه ....

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

جواب هاتون زیاد درست نبود... cyber shot به دوربین های ساخت سونی میگن که یه سری مشخصه های ویژه دارن. تو ویکی پدیا نوشته یه خط تولید دوربین های دیجیتال ....

مهمترین مشخصه این نوع دوربینها سرعت بالای شاتر اونهاس که میتونن تو زمان خیلی کم شاتر رو باز و بسته کنن و لحظه ای عکس بگیرن. و اما در مورد k800 درسته نوشته cyber shot ولی این یه جور حقه تبلیغاتی بوده چون دوربین k800 کاملا سایبرشات نیست . مثلا لنز کارل زایس که روی همه دوربینهای cyber shot نصبه رو k800 نیست. البته واسه اینه که نوکیا قرارداد انحصاری با کارل زایس بسته تا از بین شرکتهای تولید کننده گوشی فقط واسه دوربینهای گوشی های نوکیا لنز تولید کنه ....
    دوست من این چیزا چرا باید تو این بحث باشه این جا بحث بهترین 2 مگا پیکسل است اینا چه ربطی به این جا دارن شما و اون دوست k800 دار
    دارین بحث ها و دعوا های تاپیک بهترین 3 مگا رو اینجا میارین لطفا کمی رعایت کنید
    Last edited by dark fear; 31-03-2007 at 14:25.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

دوست من این چیزا چرا باید تو این بحث باشه این جا بحث بهترین 2 مگا پیکسل است اینا چه ربطی به این جا دارن شما و اون دوست k800 دار
    دارین بحث ها و دعوا های تاپیک بهترین 3 مگا رو اینجا میارین لطفا کمی رعایت کنید
    اصلا ربطی به دوست k800 دار نداره من دیدم شماها دارید از cyber shot حرف میزنید خواستم ببینم این همه میگید سایبرشات اصلا میدونید چی هست یا نه

میخاستی تهمت هم بزنی که ... بیخیال
    عزیزم k800 سایبر شات است چون شما همیشه با اون عکس میگیری فکر میکنی اونایی که سایبر شات نیستن
    بعضی موقع ها بد و بعضی اوقات خوب میگیرن ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

دوست عزيز حرف هاي شما متين .... من هم تقريبا ميخواستم هچين منظوري رو برسونم كه شما بهتر ارائه كرديد !

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

مهيار جان شما فعلا مقايسه كا 750 با دي 600 رو ارزيابي دقيق بكن ..... عجله نكن دي 600 رو با كا 800 مقايسه كني ....
    جدي نگير كمي شوخي بود ...
    خوب وقتی عکسهارو گذاشتم اونوقت میبینی که دی 600 یعنی چی

پروفشنال my_consort_is_my_life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خوب وقتی عکسهارو گذاشتم اونوقت میبینی که دی 600 یعنی چی
    دوست من شما خيليي عشق سامسونگي ها.من مطمئنم كه دوربين هاي سامسونگ به كيفيت نوكيا وسوني اريكسون نمي رسه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farid ejay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    c:/windows/system32

پيش فرض

من با d900 عکس انداختم از نظر رنگ حتی به پای w810 هم نرسید

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

من با d900 عکس انداختم از نظر رنگ حتی به پای w810 هم نرسید
    دوست عزيز شما اگر بيشتر دقت ميكرديد متوجه واظح بودن و رنگهاي طبيعي عكسهاي دي 900 ميشديد !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •