مهيار جان شما فعلا مقايسه كا 750 با دي 600 رو ارزيابي دقيق بكن ..... عجله نكن دي 600 رو با كا 800 مقايسه كني ....
جدي نگير كمي شوخي بود ...
مهيار جان شما فعلا مقايسه كا 750 با دي 600 رو ارزيابي دقيق بكن ..... عجله نكن دي 600 رو با كا 800 مقايسه كني ....
جدي نگير كمي شوخي بود ...
سايبر شات به تنهايي لرزش گير دوربين ديجيتال نيست ....
اين امكان بسته به مدل گوشي اضافه ميشه به دوربين ....
تقريبا عكاسي با دوربين هاي سوني ساده است و اين نام هم به همين موضوع شناخته شده ...
سايبر شات هم يه نام تجاري بيش نيست كه شايد با كيفيت مناسب دوربين هاي سوني تلفيق شده ....
Last edited by ARASH66; 31-03-2007 at 10:50.
جواب هاتون زیاد درست نبود... cyber shot به دوربین های ساخت سونی میگن که یه سری مشخصه های ویژه دارن. تو ویکی پدیا نوشته یه خط تولید دوربین های دیجیتال ....
مهمترین مشخصه این نوع دوربینها سرعت بالای شاتر اونهاس که میتونن تو زمان خیلی کم شاتر رو باز و بسته کنن و لحظه ای عکس بگیرن. و اما در مورد k800 درسته نوشته cyber shot ولی این یه جور حقه تبلیغاتی بوده چون دوربین k800 کاملا سایبرشات نیست . مثلا لنز کارل زایس که روی همه دوربینهای cyber shot نصبه رو k800 نیست. البته واسه اینه که نوکیا قرارداد انحصاری با کارل زایس بسته تا از بین شرکتهای تولید کننده گوشی فقط واسه دوربینهای گوشی های نوکیا لنز تولید کنه ....
دوست من این چیزا چرا باید تو این بحث باشه این جا بحث بهترین 2 مگا پیکسل است اینا چه ربطی به این جا دارن شما و اون دوست k800 دار
دارین بحث ها و دعوا های تاپیک بهترین 3 مگا رو اینجا میارین لطفا کمی رعایت کنید![]()
Last edited by dark fear; 31-03-2007 at 14:25.
اصلا ربطی به دوست k800 دار نداره من دیدم شماها دارید از cyber shot حرف میزنید خواستم ببینم این همه میگید سایبرشات اصلا میدونید چی هست یا نه
دوست عزيز حرف هاي شما متين .... من هم تقريبا ميخواستم هچين منظوري رو برسونم كه شما بهتر ارائه كرديد !
خوب وقتی عکسهارو گذاشتم اونوقت میبینی که دی 600 یعنی چی![]()
![]()
دوست من شما خيليي عشق سامسونگي ها.من مطمئنم كه دوربين هاي سامسونگ به كيفيت نوكيا وسوني اريكسون نمي رسه.![]()
من با d900 عکس انداختم از نظر رنگ حتی به پای w810 هم نرسید![]()
دوست عزيز شما اگر بيشتر دقت ميكرديد متوجه واظح بودن و رنگهاي طبيعي عكسهاي دي 900 ميشديد !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)