شما کتابهای Cambridge رو بخر عین سوالات داخل اون هست
خیر
آری
حدود سی درصد
حدود پنجاه درصد
حدود هفتاد درصد
نمی دانم
سایر موارد
شما کتابهای Cambridge رو بخر عین سوالات داخل اون هست
ممنون، but منظورم این بود که شبیه ساز امتحان IELTS رو دانلود کنم!
سلام
من بهتون پیشنهاد می کنم سی دی های ماکزیمم رو که مال شرکت نارسیس هست خریداری کنید و لغات تافل رو با معانی فارسیش یاد بگیرید ...برای من که کمک بزرگی بوده!
موفق باشید
سلام دوستان
من زبانم زیاد بد نیست ولی زیاد هم خوب نیست
من ماکزیمم رو تقریبا تمام کردم (400 word & essential)
می خوام حداکثر تا آبان ماه تافل بدم با نمره بالای 100 (آخه احتیاج دارم)
تقریبا هم می خوام از هفته دیگه به صورت جدی شروه کنم
خیلی ها بهم کلاس رو پیشنهاد دادن ولی خودم زیاد مایل نیستم از طرفی وقت هم ندارم (مهر دارم می رم آمریکا)
تقریبا یک ماه ایران و یک ماه هم اونحا وقت دارم
مشکل اصلی من هم speaking هست راستش نمی دونم چه جوری خییلی سریع درستش کنم اگه کسی کتابی سی دی خوبی سراغ داره ممنون می شم بگه
اگر هم شبیه ساز تافل دارین ممنون می شم مهرفی کنن (بشه رایگان از اینترنت دانلود کرد)
من کتاب دلتا رو دارم شروع می کنم چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام خدمت شما
من زمستان سال 87 AD4 رو تو کلاس های کانون زبان ایران تموم کردم و از اون موقع به بعد زیاد زبان کار نکردم. الان میخوام برای مدرک
تافل تلاش کنم. به نظر شما کی امتحان بدم خوبه و اینکه آیا کلاس های پیش تافل کانون رو برم همشو ؟ کدوماشو برم بهتره ؟ تو امتحان تافل کدوم مهارت مهتر هست ؟
ممنون
خدانگهدار
Last edited by S E V E N; 21-08-2010 at 11:09.
سلام.
میشه بهترین کتاب برای امتحان IELTS ACADEMY و بگید ؟ مرسی
دوست عزیز یز کتابهای cambridge ielts هست که هفتا کتابه به نظرم کتابهای خوبی هستن
cambridge books for cambridge exams
سلام
همه مهارت های تافل مهم هستند. معمولا برای پذیرش از دانشگاه های خارج از کشور بعضی از دانشگاه ها مثلا می گن که نمره در مجموع بالای 90 و مثلا writing بالای 25 یا همه مهارت ها بالای 22
من در مورد کانون خبر ندارم. ولی برای شرکت در امتحان تافل کلاسهای writing , speaking را توصیه می کنم حتما برین، دو مهارت باقی مانده با حل کردن تمرین کتابها و امتحانات مشابه درست میشه
من خودم با دلتا شروع کردم که عالی بود و بعد هم کتابهای barron's و ETS را زدم. به نظر من کلاس سریع ترین راه برای رسیدن به آمادگی هست. اگه وقت ندارید حتما از معلم خصوصی کمک بگیرید. خصوصا در قسمت writing
موفق باشید![]()
سلام دوستان :
2 تا سوال ديگه :
1- به نظر شما كدوم نو آزمون تافل بهتر هست ؟ ( اينترنتي يا كامپيوتري و يا كاغذي )
2- آزمون toefl tolimo gre چيست و چه تفاوتي با آزمون هاي معمولي تافل داره ؟
ممنون
خدانگهدار
سلام
1- به نظرم آزمون IBT اینترنت بیس بهتره. به خاطر تایپ قسمت نوشتاری و هدر ندادن زمان.
2- جواب در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)