ان 73 ....
دوربينش 3.2 ....
و در واقع نمونه تكميل شده ان 70 ...
ان 73 ....
دوربينش 3.2 ....
و در واقع نمونه تكميل شده ان 70 ...
دوست عزیز نظر شما کاملا اشتباه هست و اگه مشکلی در هنگام اجرای بازیها واستون پیش اومده به این موضوع هیچ ربطی نداشته
موفق باشید.
برای قطع کردن صداری شاتر هنگام عکس در قسمت پروفایل warning tones رو off قرار بدید.
ببخشيد ، فقط برای امتحان کردن بود ، منظور ديگه ای ندارم.
با سلام خدمت دوستان...
گوشيم برای يه مدت بدون اينکه يک بار هم خاموشش کنم روشن بود تا اينکه ديدم چند روزيه که Sms ندارم ، يک بار شارژ گوشيم کامل خالی شد و گوشی خاموش شد. روشن که کردم ديدم همه Sms های اين چند روز يکدفعه سرازير شدن تو گوشيم ! چند بار تا حالا اين اتفاق برام افتاده ، در ضمن می دونم که از شبکه نيست چون حتی Sms های يک هفته قبلش رو هم نگه ميداره ، و نيز همون موقع که طرف Sms ميفرسته گزارش ارسال واسش مياد !
لطفآ راهنمايی کنيد.
با سلام خدمت دوستان...
يه مدتی هست که فايلهی ويديوئيم رو از گالری نمی تونم پخش کنم و موقعی که اونارو پخش می کنم ، چند ثانيه که ميگذره گير ميکنه و اگه همين جور ولش کنم بعد از کلی معطلی اگه دوباره پخش بشه باز بيشتر گير ميکنه و اکثرآ هيچ موقع به آخر نميرسه ولی از File Manager (چه برنامه فابريک گوشی و چه برنامه نصبی ديگه ای باشه) بدون هيچ مشکلی فايلها اجرا ميشن. در ضمن فرقی نداره که فايل تو Memory باشه يا تو Phone واسه دوتاشون گير ميکنه.
لطفآ راهنمايی کنيد.
کمکم کنید.وقتی در عکس برداری گوشی رو توی حالت sport modeقرار میدم پارازیتهایی توی صفحه بوجود میاد.ایا این پارازیتها بدلیل تغییر رزولوشن از 1600*1200 به 800*600 میباشد؟لطفا کمکم کنید.
چرا کسی جواب نمیده؟خواهش میکنم .در ضمن منت هم میکشم:ممممممممممننننننننن نتتتتتتتتتتتتتتتتت!!!!
1 : من 350 تا sms دارم تو phone memory .. مي خوام اونا رو انتقال بدم به رم گوشي .... چه جوري مي تونم اين كارو بكنم .. ؟
2 : وقتي مثلا در يه پوشه اي 20 فايل mp3 هست ، در برنامه power mp3 ميرم كه باز كنم فقط 12 - 10 تاشو load ميكنه و ميشناسه و ميشه بهشون گوش داد ؟
به نظر دوستان اشكال از چي ؟
![]()
![]()
![]()
والا توضيحات اين سؤالات بالا حوصله مي خواد لانم ندارمش بعدا ميام و اگه دوستي هستش بياد توضيح بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)