آی نامردا.من کلی برا این بازی خط ونشون کشیده بودم.بازی قرار نیست برای Pc عرضه بشه . چند وقت پیش برای Pc خط خورد . فعلآ فقط قراره برای Xbox 360 بیاد تا ببینن چی میشه ! ( متاسفانه )
آی نامردا.من کلی برا این بازی خط ونشون کشیده بودم.بازی قرار نیست برای Pc عرضه بشه . چند وقت پیش برای Pc خط خورد . فعلآ فقط قراره برای Xbox 360 بیاد تا ببینن چی میشه ! ( متاسفانه )
نه داداش برای PC عرضه میشه بطور 1000000% منتها کمی دیرتر از Xbox!
منبع: مجله بازی رایانه (یکی از مجله های مطرح در ایران)
اما تو E3 2009 خیلی تحویل گرفته شد و همه را با گرافیک و دیگر مخلفاتش حیرت زدهکرد!
حالا فعلا خبری نيست ... منم فكر كنم برای PC بياد ولی يه كم ديرتر حالا بهتره اين بحث اينجا تموم بشه ...
میشه یک منبع برای این ادعا معرفی کنید؟نه داداش برای PC عرضه میشه بطور 1000000% منتها کمی دیرتر از Xbox!
درسته برای pc نمی یاد
خود نویسنده بازی گفته که بعد از انتشار بازی به xbox برای pc
بعرضه خواهد شد.
به نظر من re5 رو بعد از چند ماه انتظار هنوز به pc
ندادند alan awak هم این طوری میشه.
عجب منبع معتبری.![]()
كي مياد اين بازي ؟
سلام دوستان عزیز مثل اینکه این بحث دوباره شروع شد بحث دعوا بر سر کنسولها دوستان همونطورکه قبلا گفته شد اگر خبری موجود هست لطف کنید منبع اون رو ذکر کنید و خبرهای بیخود که باعث به انحراف کشیدن تایپیک و در نهایت قفل شدن اون باعث میشه که ما از روند بازی بی اطلاع باشیم لطف کنید این بحث رو همین جا تموم کنید این پستی که در بالا میبینید مربوط به یک ماه نیم پیش میباشد که ترجمه کامل از سایت game spot هستش و در مصاحبه ای که با سازنده بازی داشته اند![]()
نه داداش برای PC عرضه میشه بطور 1000000% منتها کمی دیرتر از Xbox!
منبع: مجله بازی رایانه (یکی از مجله های مطرح در ایران)اول از همه بگم که مجلش خیلی معتبره و مجله ی کشکی نیست.عجب منبع معتبری.
ولی در شماره 30(خرداد و تیر 88)که شماره مخصوص E3 2009 بود گفته نسخه PC منتشر نخواهد شد.
دوستان عزيز اين بحث كه واسه PC مياد يا نمياد رو تموم كنيد
فعلا خبر نيومدنش قطعی نيست يعنی بازم احتمال داره با تأخير برای PC بياد
الكی تاپيك رو با اين بحث ها شلوغ نكنيد ... هر وقت خبر بيشتری ازش اومد ميشه نظر قطعی رو داد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)