تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 376 اولاول ... 273334353637383940414787137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

پروفشنال SK8ER BOi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام
    بله درسته ولی مشکل حذف فایل ها هستش مثلا یه فایل 20 قسمتی داریم ولی چون فضای هارد کم هست و فقط میتونیم 10 قسمت رو دانلود کنیم و وقتی این 10 قسمت کامل شد مجبوریم اینا رو حذف کنیم تا یه مقدار فضا رو هادر ایجاد بشه بعد میتونیم شروع به دانلود 10 قسمت باقی مانده کنیم ولی utorrent این امکان حذف فایل ها رو نمیده البته میشه دانلود رو stop کرد بعد رفت تو فولدر دانلود ها و اونجا 10 قسمت اولی رو به طور دستی delete کرد ولی بعد اګه بخوای با utorrent دوباره دانلود رو ادامه بدی با error رو به رو میشه که میګه فایل ها مشکل دارن برا همین نمیشه قسمت هایی که قبلا دانلود شده رو حذف کرد ( مګه اینکه بخوای همه چی رو از اول شروع کنی و اینبار موقع انتخاب فایل های دانلودی 10 قسمت دوم رو انتخاب کنی که یه ذره مشکل هست ) ولی داخل azureus با یه رایت کلیک رو فایل دانلود شده اون رو میشه حذف کرد و در عین حال دانلود هم متوقف نمیشه اینجوری هیچ وقت با مشکل کمبود فضا روبرو نمی شیم
    ولي اين قدرها هم سخت نيستا
    درسته.اگه اون فايلهايي رو كه دانلودشون تموم شده از روي هارد پاك كني يا جاشونو عوض كني وقتي Utorrent رو باز مي كني ارور مي ده ولي چارش راحته فقط بايد روي اون تورنتي كه ارور داره كليك راست كني و Force Re-Check رو بزني.
    بعدش ميتوني بري توي قسمت Files و اون فايل هايي رو كه دانلود كردي و حذفشون كردي رو با كليك راست و انتخاب Don't Download از ليست دانلودي ها حذف كني و بقيه فايل هايي رو كه حالا مي خواي دانلود كني با كليك راست و انتخاب يكي از گزينه هاي High يا Normal يا Low Priority به ليست دانلودي ها اضافه كني

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

ولي اين قدرها هم سخت نيستا
    درسته.اگه اون فايلهايي رو كه دانلودشون تموم شده از روي هارد پاك كني يا جاشونو عوض كني وقتي Utorrent رو باز مي كني ارور مي ده ولي چارش راحته فقط بايد روي اون تورنتي كه ارور داره كليك راست كني و Force Re-Check رو بزني.
    بعدش ميتوني بري توي قسمت Files و اون فايل هايي رو كه دانلود كردي و حذفشون كردي رو با كليك راست و انتخاب Don't Download از ليست دانلودي ها حذف كني و بقيه فايل هايي رو كه حالا مي خواي دانلود كني با كليك راست و انتخاب يكي از گزينه هاي High يا Normal يا Low Priority به ليست دانلودي ها اضافه كني
    درسته من این روش رو هم قبلا یه بار امتحان کردم یه سریال 23 قسمتی که حدود 8 ګیګ حجمش بود رو خواستتم دانلود کنم و اونجایی که حدود 5 ګیګ فضا بیشتر نداشتم نمی از فایل ها رو انتخاب و دانلود کردم بع که دانلود هم تموم شد یکی دو قسمت از فیلم رو نیګا کردم و بعد واسه اینکه از فضا ی هارد کم بشه اون قسمت ها رو حذف کردم بعد از همون روش force rechek استفاده کردم ولی چون حجم فایل هایی که دانلود کرده بودم زیاد بود حدود 5 دقیفه طول کشید تا check کنه و کل رم رو هم ګرفته بود در کل این روش خوبه اګه فایل هایی که دانلود کردی رو کامل حذف کنی یا اینکه حجمشون زیاد نباشه
    ارجعیت دانلود به وسیله ی ارزش دادن به اونا هم درسته هم در utorrent و هم azureus این امکان وجود داره و خیلی به درد کسایی میخوره که سریال یا mp3 دانلود می کنن و من خودم هم همیشه از این خاصیتش استفاده میکنم
    ولی این روش مشکل فضای کم رو حل نمیکنه چون هم در azureus هم utorrent دانلود رو رو هر درجه ای بزاری برنامه فضای مورد نیاز فایل دانلودی رو رو هارد اشغال میکنه و فرقی نمی کنه low باشه یا high

آخر فروم باز PC-PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

مشخصات تورنتی که دانلود میکنین رو بنویسین چه تعداد سیدر داره چه تعداد لیچر؟ به شما کانکت شدن یا خیر
    پشنهاد میکنم صفحات اول تایپیک رو بخونین
    اګه خواستین لینک تورنتی که دانلود میکنین رو بزارین ما هم تست کنیم انجوری بهتر میشه فهمید مشکل از کجاست
    سیدر:
    19 از 106
    لیچر:
    نمی دونم جیه
    از کجا باید این اطلاعات رو پیدا کنم یه سوال دیگه اینکه چه جوری می شه فهمید که سرعت کدوم برای دانلود بهتره؟

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

سیدر:
    19 از 106
    لیچر:
    نمی دونم جیه
    از کجا باید این اطلاعات رو پیدا کنم یه سوال دیگه اینکه چه جوری می شه فهمید که سرعت کدوم برای دانلود بهتره؟
    اطلاعات مربوط به تورنت رو می تونین تو کلاینت دانلود تورنت ببینین قسمت بالا فایل های تورنتی که دانلود میکنین رو نشنون میده و قسمت پاییین اطلاعات مربوط به هر تورنت رو .
    leecher تو کلاینت همون peers هست
    شما یه عکس از قسمتی که مشخصات تورنت رو نشون میده مثل ترکر و تعداد سیدر و دانلودر و ... رو بزار
    سرعت تورنت به نسبت تعداد سیدر به پییرز بستګی داره هرچی سیدر بیشتر باشه سرعت هم بیشتر میشه share ratio شما و سرعت اپلودتون هم مهم هست معمولا هرچی با سرعت بیشتری اپلود کنین با سرعت بیشتری هم دانلود میکنین

اگه نباشه جاش خالی می مونه emtn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Dubai

پيش فرض

آقا کسی می تونه به من کمک کنه؟ اولین دفعه سرعت دانلودم تا 50kb می رسید ولی نمی دونم چرا دفعه ی دوم و سوم سرعتم خیلی کم شد. اولش که با 4 یا 5 Kb شروع مي كنه . خیلی حال بده تا 25 می رسه. نمی دونم چی کار کنم.

آخر فروم باز Greatone's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خراب شده میتونید 2 باره اپ کنید
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

من تازه دیروز به این تایپیک توجه کردم من utorrent رو دانلود و اجرا کردم ولی وقتی میخام دانلود کنم
    سرعتم از 2 kb بیشتر نمیشه چرا؟؟؟؟
    ایا باید تنظیماتی کنم؟
    Last edited by Greatone; 07-06-2007 at 10:12.

آخر فروم باز PC-PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

من هرکاری می کنم سرعتم از 1 بیشتر نمی شه
    عکس هم گرفتم که می تونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید
    به نظر شما مشکل می تونه از کجا باشه؟

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    از اینجا میتونین جدیدترین ورژن های Azureus رو دانلود کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

آقا کسی می تونه به من کمک کنه؟ اولین دفعه سرعت دانلودم تا 50kb می رسید ولی نمی دونم چرا دفعه ی دوم و سوم سرعتم خیلی کم شد. اولش که با 4 یا 5 Kb شروع مي كنه . خیلی حال بده تا 25 می رسه. نمی دونم چی کار کنم.
    اګه با سرعت خوب اپلود کنی و همیشه share ratio رو بالای 0.500 نګه داری بعد از یه مدت مشکلت حل میشه
    در انتخاب تورنت هم بهترین تورنت رو انتخاب کن پیشنهاد میکنم از تورنت های استفاده کنی که چندین ترکر دارن

من تازه دیروز به این تایپیک توجه کردم من utorrent رو دانلود و اجرا کردم ولی وقتی میخام دانلود کنم
    سرعتم از 2 kb بیشتر نمیشه چرا؟؟؟؟
    ایا باید تنظیماتی کنم؟
    سرعت به مشخصات تورنتی که دانلود میکنین و بعضی چیزها ی دیګه بستګی داره که صفحه های اول تایپيګ توضیج داده شده
    مشخصات تورنتی که دانلود میکنین رو بزارین یا بهتر از قسمتی که مشخصات رو نشون میده یه عکس بګیرین

من هرکاری می کنم سرعتم از 1 بیشتر نمی شه
    عکس هم گرفتم که می تونید از اینجا ببینید
    به نظر شما مشکل می تونه از کجا باشه؟
    شما نوع کانکشتنون رو ننوشتین ولی چیزی که از عکس مشخصه اینه که سرعت اپلود رو خیلی کم تعیین کردین و این سرعت دانلود رو هم limit کرده سرعت اپلود رو حد اقل 6 قرار بدین
    با توجه به نوع کانکشن سعی کنین سرعت اپلودتون حد اقل 1 سوم سرعت دانلودتون باشه اینو هم بدونین که سرعت اپلود بیشتر باعث افزایش سرعت دانلود شما میشه البته اګه سرعت اپلود شما زیادی بالا باشه میتونه رو سرعت دانلود تاثیر بزاره
    واسه 128k سرعت اپلود رو 6 بزارین واسه 256Kسرعت رو بین 9 تا 12 بزارین سرعت های بالا تر هم سعی کنین سرعت اپلود رو حد اکثر نصف سرعت دانلود و حد اقل 1 سوم سرعت دانلودتون قرار بدین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام وقت به خير

اگر تراکر در حالت ورکينگ نباشد اما سيدر مناسب باشد و دانلود در حال انجام با سرعت نرمال بين 9-12 باشد .....آيا مشکلي پيش مي آيد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •