کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید دوستان من تا به حال لینوکس کار نکردم ولی میخوام اونو نصب کنم و استفاده کنم ولی سوالات زیادی برام پیش اومده لطفا راهنمایی کنید :
1-توزیع که اینقدر صحبتش میشه چیه ؟
2-من برای شروع کار چه ورژنی از لینوکس رو بگیرم و چطوری نصبش کنم ؟ من الان xp , vista رو سیستم دارم .مشکلی نداره همه رو باهم داشته باشم ؟
شما میتونید از نسخه LIVE که نیاز به نصب نداره استفاده کنید ...
میشه یه کم بیشتر توضیح بدید . چرا نیاز به نصب نداره ؟
دوست عزیز میشه بگید کجا باید رجیستر کنیم ؟
دوست من شما به آدرس زیر برو :
و همینجا هم رجیستر کن و هم با وارد شدن به اوون سی دی رو سفارش بده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته اگر توان دانلود دارید بهتر دانلود کنید و این امکان رو برای دوستانی که امکان دانلود ندارند بگذارید.
ممنون![]()
خب لایو هست یعنی سی دی رو میزارید و با سی دی بوت میکنید و میاد بالا ...یه کم بیشتر طول میکشه تا لود بشه اما خیلی راحت میشه باهاش کار کرد ...
توی همون سایت باید ubuntu pc edition رو بزنید و اول یه اکانت بسازید و بعد سفارش بدید ..همه آدرسها و سفارش رو هم باید به انگلیسی بنویسید ...
من هم خودم سفارش دادم برام فرستادند ....
آقا من یه سوال دارم در مورد این fstab
من یه پارتیشن به هاردم اضافه کردم با فایل سیستم ex3 حالا چطور اون رو به fstab اضافه کنم؟
و این uuid ها چی هستن؟
این رو هم بگم که اینطور جمله ای به ته فایل اضافه کردم ولی بهم جواب نداد:
UUID یک رشته شامل عدد و حرف هست که هسته لینوکس به ابزارهای ذخیره سازی مثل هارد دیسک و پارتیشن ها اختصاص میده. بعد از فرمت کردن یک پارتیشن, uuid هم تغییر می کنه.
برای پیدا کردن uuid پارتیشن جدید دستور زیر را اجرا کنید:
یک فولدر در مسیر دلخواه بساز تا پارتیشن جدید رو در آن mount کنی. به عنوان مثال :
این دوخط رو به فایل fstab اضافه کن :
به جای علامت سوال مقدار uuid مربوط به پارتیشن جدید رو که از دستور قبل بدست آوردی قرار بده.
توجه کنید یک خط خالی در انتهای فایل fstab وجود داشته باشه.
حالا یکبار سیستم رو ریست کنید.
مرسی حسین جون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)