تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 52 اولاول ... 2733343536373839404147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 511

نام تاپيک: FC Barcelona | بلوگرانا | فصل 19-2018

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اینستاگرام

لیونل مسی با شرکت در چالش خاص روز جهانی سندروم داون، سه نفر دیگر را نیز به این چالش دعوت کرد: همسرش، لوئیس سوارز و سرخیو آگوئرو

نواک جوکوویچ در کنار پویول و گاربینه موگوروزا، تنیسوز زن اسپانیایی: اینجا احساس می کردم اسپانیایی هستم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 8 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Vinícius Júnior: I Dream To Score A Hat Trick Against Barca Like Ronaldo

Reporter: Did Ronaldo Score A Hat Trick Against Barcelona?

Vinicius: No, He Dreamed Just Like Me

4. 8 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کارلس پویول: امیدوارم فینال، بارسلونا منچستر سیتی باشد

مصاحبه مفصل کاپیتان با نشریه مارکای مادرید

شما زمانی گفتید می‌خواهید تا 40 سالگی بازی کنید ولی خیلی قبل از آن بازنشسته شدید. کی پی بردید که دیگر نمی‌توانید ادامه دهید؟

وقتی که دیگر نتوانستم تمرین کنم. دو سال آخر فوتبالم با سه جراحی زانو بسیار دشوار گذشت. همه می‌دانند ورزش در نظر من چگونه است؛ با تمام توان در هر بازی و جلسه تمرینی شرکت کردن. بنابراین وقتی شما نمی‌توانید جوری که باید کار کنید، باید آن را کنار بگذارید.

آیا بارسلونا هویت و سبکش را کنار گذاشته است؟

نه. معتقدم بارسا همین حالا هم در هر بازی سعی دارد بازی خودش را انجام بدهد؛ مالکیت را در اختیار بگیرد و بر بازی مسلط باشد. ولی انجام این کار در هر بازی ممکن است. اگر می‌خواهید بارسای فعلی را با تیمی که من این شانس را داشتم تا در کنار امثال ژاوی و اینیستا تجربه‌اش کنم، مقایسه کنید...دشوار و بعید است که چنان فوتبالی را دوباره ببینیم. با این حال ایده و هدف بارسا در حال حاضر هم حفظ همان سبک فوتبال است. بارسا هنوز هم تلاش می‌کند آن نمایش را داشته باشد ولی کار سختی است.

وابستگی بارسا به مسی را تایید می‌کنید؟

وقتی بهترین بازیکن تاریخ را در ترکیب دارید، وابستگی به او یک اتفاق طبیعی است. ولی اطراف لئو هم بازیکنان بزرگ زیادی بازی می‌کنند و به کمک آنها تاریخ سازی‌ها شکل گرفته است. بازیکنانی که سال‌ها در کنار هم بازی کردند.

آیا قهرمانی‌های مادرید در اروپا، سلطه بارسا برا لالیگا و کوپا دل ری را تحت الشعاع قرار داده است؟

بارسا فصول خوبی را پشت سر گذاشته است. پیشتر وقتی بارسا لیگ و اروپا را می‌برد و مادرید فقط کوپا دل ری را، باز هم این طور به نظر می‌رسید که آنها دستاورد بزرگ‌تری داشته‌اند! بستگی به اینکه چه کسی دستاوردها را مقایسه می‌کند، دارد. بازگشت زیدان؟ او 8 ماه برای فکر کردن زمان در اختیار داشت تا ببیند می‌خواهد چه کار کند. رئال خوب نتیجه نگرفت، به زیدان زنگ زد و او هم پذیرفت.

ادامه

6. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

در نظرسنجی باشگاه از هواداران "گل لیونل مسی مقابل ختافه که از زمین خودی 5 نفر رو دریبل زد" بهترین گل تاریخ بارسلونا انتخاب شد

کوپا دل ری

18 آوریل 2007

استان مادرید

گل نیمه نهایی لیگ قهرمانان در برنابئو به رئال، گل سرجی روبرتو در پیروزی تاریخی مقابل پاریس، گل فینال حذفی به بیلبائو از جمله گل های جدید در 63 گل کاندید بودن

8. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پرسش و پاسخ جالب خبرنگار کاتالان با پاپ فرانسیس درباره اینکه آیا می‌توان لیونل مسی را "خدا" خواند یا خیر!

پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان معتقد است نمی‌توان به لیونل مسی، اعجوبه آرژانتینی بارسلونا لقب خدا به معنای مورد پرستش واقع شدن داد.

به گزارش مارکا، در برنامه salvados، یوردی اوالو، خبرنگار کاتالونیایی مصاحبه‌ای با پاپ فرانسیس ترتیب داده بود. در میان همه سوالات جالبی که از رهبر کاتولیک‌های دنیا پرسیده شد، کار به مسی کشیده شد. پاپ از دنبال کنندگان فوتبال است و هوادار رسمی باشگاه سن لورنزو به حساب می‌آید. گفتگوی این خبرنگار با پاپ در مورد مسی این طور بود:

اوالو: شما هم خدا را می‌شناسید هم مسی را. آیا دادن لقب خدا به مسی، توهین به مقدسات است؟

پاپ: در حالت تئوری، بله توهین است. شما نمی‌توانید به کسی لقب خدا بدهید و من هم به چنین چیزی باور ندارم. شما به این مسئله باور دارید؟

اوالو: بله!

پاپ: من ندارم (خنده). مردم شاید به مسی، خدا بگویند. دقیقا مثل اینکه بگویند: من تو را پرستش می‌کنم ولی پرستش فقط مختص خداست. این القاب، فقط ابراز احساسات مردم است. مثلا می‌گویند مسی در کار با توپ در زمین فوتبال، یک خدا است. از این دست موارد و تمجیدها.

اوالو: ولی او خیلی خوب بازی می‌کند. نه؟

پاپ: البته. مسی بازیکن خیلی خوبی است ولی خدا نیست.

10. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بارسلونا 2 - اسپانیول 0 (دبل لئو)

خلاصه بازی

رکورد برد های لالیگا شکسته شد

کاسیاس در مصاحبه با مارکای مادرید: ترجیح می دادم رکوردم را یک بازیکن رئال می شکست نه مسی

12. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با درخواست ESM (رسانه های ورزشی اروپایی) مارکای مادرید که مسئول پی چی چی و کفش طلا در اسپانیاست مجبور شد "گل کاشته دیدار اسپانیول" رو به اسم مسی ثبت کنه.

کارشناس این نشریه "گل اول بازی اسپانیول" رو گل به خودی حساب کرده بود. اما واضح بود زننده گل کیه و مارکا هیچ دفاعی نداشت.

قبلا هم اینکارو کرده بودن تا یه بابایی شاید حریف لئو بشه. الان قانون هست و فوتبال رو همه می بینن، فکر کنید سال ها قبل که هیچ پوششی نبوده چه کارایی می کردن.

14. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

با درخواست ESM (رسانه های ورزشی اروپایی) مارکای مادرید که مسئول پی چی چی و کفش طلا در اسپانیاست مجبور شد "گل کاشته دیدار اسپانیول" رو به اسم مسی ثبت کنه.

کارشناس این نشریه "گل اول بازی اسپانیول" رو گل به خودی حساب کرده بود. اما واضح بود زننده گل کیه و مارکا هیچ دفاعی نداشت.

قبلا هم اینکارو کرده بودن تا یه بابایی شاید حریف لئو بشه. الان قانون هست و فوتبال رو همه می بینن، فکر کنید سال ها قبل که هیچ پوششی نبوده چه کارایی می کردن.
    گل امشبو به اسم تیرک راست ثبت نکنه یوقت

چی زد انصافا. خداشاهده هیچ فوتبالیستیو ندیدم اینقدر با گلر بازی کنه تو فری کیک ها. یبار مخالف گلر ، یبار موافق گلر ، یبار چیپ ، یبار کات و ...
    و دوباره چییییی زد لوییزیتو !!! از بس تعریف کردم ازش چند وقته چیز جدیدی ندارم بگم ازش.

بازی ازونجایی برگشت که بازم نتونستیم اون گل سومو بزنیم و کوتی تو یه موقعیت عالی توپو زد به تیر ! این اتفاق تو بازی لیون هم افتاد و داره به یه مشکل تبدیل میشه. امیدوارم بازی با اتلتیکو و منچستر ازین فرصت سوزی ها نکنیم.
    و چه کردند اومتیتی و لنگله امشب !!! تا مرز نابودی کشوندن تیمو. غیبت پیکه به شدت حس شد. مستر هم صبر میکنه تا قشنگ بازیو ب.. بدیم بعد فکر تغییر وضعیت میوفته. مثلا 2-1 که شدیم نمیشد حتما باید 2-2 یا 2-3 عقب باشیم تا یکم بخودش زحمت بده.

16. 7 کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اینستاگرام بارسلونا: هرگز تسلیم نمی شویم

ویارئال 4-4 بارسلونا

18. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال momo1364's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

واقعا تیم به مسی وابسته هست به شکل خیلی نگران کننده ای.من کلا نگران مصدومیتش هستم.بازی با اتلیکو اگه کامل رو نیمکت باشه بهتره..یوسی ال هدف اصلی ما بایدباشه

20. 3 کاربر از momo1364 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •