کسی جایی رو تو کرج یا تهران میشناسه ببرم برای آنلاک؟ فایل آموزشی رو که دوستان گذاشتن گویا پاک شده.
کسی جایی رو تو کرج یا تهران میشناسه ببرم برای آنلاک؟ فایل آموزشی رو که دوستان گذاشتن گویا پاک شده.
بیا تلگرام برات فایل های انلاک رو بفرستم خودت انجام بده راحت
دستت درد نکنه، اذیت نمیکنه؟ به نظرت آنلاک کنم یا نه، چون از نظر قیمت تقریبا همه اپراتورها مثل هم هستن.
انلاک کن خیلی راحت هست و ارزش داره واقعا الان تنها مودم جیبی CAT6 کشور اونم مارک معتبر هواوی با تجمیع واقعی همین مودم هست و سرعت خیلی خوبی داره
دمت گرم، دستتم درد نکنه. فایلها رو گرفتم. رفتم تو کارش.
با درود و تشکر فراوان از آقا saber73، آنلاک شد.![]()
آنلاک کردم و درست پیش رفت. الآن برای همراه اول + هم میزنه. Web UI version: رو 21.100.24.00.1133 میزنه و Software version: رو 21.182.61.00.309. اینا درسته؟ مگه نباید Web UI version آخرش به جای 1133 زده باشه 234 که برای ایرانسله؟
بک اپ وب یو ای ایرانسل رو با ADB زدید رو مودم ؟
دقیقا دستورهای PDF رو اجرا کردم.
حتی چند بار هم تکرار کردم، ولی اینجوری شده.
جالبه که با یه فریمور جنرال هم آپدیتش میکنم و WEB UI رو هم عوض میکنم. همه چیز طبق فیمور و web ui عوض میشه. بعد که طبق pdf دوباره پیش میرم، ورژن web ui همون جنرال میمونه ولی ایرانسل بالا میاد. این طبیعیه یا نه یه جای کار میلنگه.![]()
در ضمن موقع آنلاک مودم WBB Router هم وصل بود،( من wbb رو با یه کابل به یه روتر لینکسیس وصل کردم و اینترنت رو از اون طریق شیر میکنم) بعد از آنلاک و چند بار ور رفتن با مودم جیبی، wbb اینترنتش قطع شد. حتی مستقیم هم به لپ تاپ وصل کردم نشد. همه چیز ظاهرا درست بود، هم آنتن داشت و هم اینترنت. ولی نه با کابل و نه با wifi اینترنت نمیداد.
ریست که میکنم همه چیش درست میشه، کابل و وای فای وصله، ولی به محض اینکه میزنمش به لینکسیس قهر میکنه و اینترنت نمیده!!!
هردو رو هم ریست کارخونه ای کردم، نشد. یه مودم دیگه به لینکسیس زدم، با اون کار میکنه، ولی با این نه.
ممکنه تو روند آنلاک چیزی بوده که به یکی از این تجهیزاتم آسیب رسونده باشه؟(منظورم از آسیب، آسیب به نرم افزارشه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)