خیر، SINR نسبت سیگنال به نویز (کیفیت سیگنال) است.
منظور از قدرت دریافتی نهایی RSRP هست.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
خیر، SINR نسبت سیگنال به نویز (کیفیت سیگنال) است.
منظور از قدرت دریافتی نهایی RSRP هست.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
درود
دوستان گول قیمت 215 تومنی این مودم در جشنواره رو نخورید چون بسته 6 ماهه 100 گیگی 50 هزار تومنی برای این مودم رو فعال نمیکنند و باید جداگانه به قیمت 190 هزار تومن بخرید یعنی خیلی واضحه که قیمت مودم 215 تومنی جشنواره با بسته 6 ماهه همون قیمت داخل سایت ایرانسل در میاد ... 40 درصد تخفیف این مودم فقط گول زدن مردم هست ... مطمئن هستم این مودم برای ایرانسل 150 هزار تومن هم در نیومده که داره این قیمت میده ....
اقا دمت گرم اینجوری بهش نگاه نکرده بودم
حالا سوال منم ثبت نام کردم امروز زنگ زد گفت بسته 4.5 گیگ داره 100 نمیشه به نظر شماخود مودم نمیارزه 215؟
چندتا از دوستان بنده هم ثبت نام کردند ولی وقتی فهمیدن که بسته 100 گیگی رو نمیدن کنسل کردند ... من باشم 215 به این مودم پول نمیدم نهایتا این مودم 150 بیشتر نمی ارزه
بله میرزه منتها گیرندگی و فرستندگی مودمtk2510بهتره
دوستان عزیز و گرامی
شما میتونید این مودم (TFi60) رو در جشنواره به قیمت ۲۱۵ هزار تومان بخرید و بسته ی ۱۰۰ گیگ ۶ ماهه به قیمت ۵۰ هزار تومان رو هم روش فعال کنید.
فقط باید حواستون به یه چیزی باشه:
کارت ملی خودتون رو به پیکی که میاره مودم رو تحویل میده ندید ، نه خودشو نشون بدید،نه عکسشو و نه کپیش!
من کارت ملی رو به پیک ندادم ، سپس بلافاصله به کمک دوست عزیز و گرانقدر soheilsh مشخصات مودم و سیم کارت رو دادم و ایشون برام بسته ۱۰۰ گیگی رو هم فعال کردند روی سیم کارت.
بعد از این که فعال شد، عکس کارت ملی رو برای yello تلگرام کردم
خلاصه که حواستون باشه
-------
آنتن دهیش در FDD قویتر از مودم های FDD دیگه هست.
دوست عزیز اگربه پیک کپی کارت ملی ندیم مودم و تحویل نمیده که
چرا تحویل میده.فقط باید بگید اینجا نیست کارت ملیم
شما برید براتون تلگرام میکنم تا ۱ ساعت
خیلیم اصرار کرد میتونید یه مدرک شناسایی دیگه برای تحویل نشون بدید
ونمایشگاه یه کپی ازم گرفتن
حالا اقا سهیل این کارو برای منم میکنه یا برای شما این کار و کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)