تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 91 اولاول ... 273334353637383940414787 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 907

نام تاپيک: Chelsea Football Club | آبی های لندن | فصل 2017-2018

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

وحید جان با تمام احترام ولی شما می تونی مثلا کلا آبرامووچ یا هر کسی رو چیزی بگی
    ولی اینکه شما بگی کاشکی بره و یه باشگاه دیگه پیش فلان بازیکن بازی کنه یعنی توهین به هواداران هم هست و اینکه شما بارسا برات مهمتره که قویتر بشه و همین طور اینکه هازارد هم مهمتر از چلسیه!! البته می دونم احتمالا منظورت این نیست
    از این خبرا که زیاد هست و خیلی هاش در حد همین شایعه می مونه. ولی با رفتن نیمار به پاریس دیگه کلا هر انتقالی شاید ممکن باشه!
    من که امیدوارم بارسا همین کوتینیو رو سریعتر بخره تا هازارد رو دیگه اصن پیشنهاد ندن که به این قضیه ها بخوریم
    هر چند اطمینانی نیست هازارد فصل های بعدی نره و رئال هم اونو قبلا جدی می خواست و باز ممکنه پیشنهاد بده ولی این فصل دیگه قاعدتا توی این وضعیت فعلی با 200 هم نباید بفروشنش
    نه وحيد جان شما اشتباه منظوره منو گرفتي ! من تيم اول و اخرم چلسيه ودر كنارش به بارسا هم علاقه دارم اينم مربوط به يكي دو سال نميشه و داستان مال چندين سال قبله حتي در كنار اين دو تا تيم سومم هم رم ايتالياست !

من منظورم اينكه وقتي باشگاه براي هوادارا و مربي تيم خودش احترامي قايل نيست و عملا تقويت تيم براش مهم نيست چرا بايد بازيكني در سطح هازارد بمونه و بسوزه ! ؟! منظورم به خد هازارد نيست منظور بازيكن هايي در سطح هازارد فكر نكنم نهايت بيشتر از يه فصل اين شرايط رو تحمل كنند و مطمئن اگر همينطور بمونه ميرن از تيم ! نمونه بارزش نيمار ! به نظرت اگر بارسا خط هافبك و دفاع خوبي داشت نيمار ميرفت از تيم ! نه عمرا ! اين حرفا كه زير سايه مسي و ... همش كشكه ! نيمار ديد مديريت عرضه نداره دو تا بازيكن بخره و مجبوره بار چند نفر رو تنهايي بدوش بكشه با خودش گفت ميرم جايي كه 10 تا بازيكن درست حسابي دور و برش باشه نه كسي مثل گومز ! حالا اين مورد براي چلسي هم صادقه !

اتفاقا براي من باشگاه در اولويت اول و اخر هستش حتي سال هاي پيش من ميگفتم ديگه تري كم كم بايد بره ولي دوستان جبهه ميگرفتن كه نه ستونه تيم و اسطوره و ... البته در اينكه اسطوره تيم بود شكي نيست ولي هر بازيكني يه روز بايد بره !

2. 5 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

يه مورديهم تا يادم نرفته بگم ! اين مديريت چلسي شك ندارم پيشنهاد بالايي بياد براي هازارد شك ندارم ميرن پاي مذاكره ! يعني سر قضيه ماتيچ برام ثابت شد هر كاري از اينا بر مياد !

من منكر اين نيستم ابرامويچ زياد براي چلسي خرج كرده و چلسي رو بالا اورده ! ولي اينكه سه ساله عملا تيم رو رها كرده به حال خودش و فقط جنبه مالي قضيه براش مهمه اونم وقتي كه چلسي ميتونستبا چند تا خريد اساسي قشنگ خودش رو بيمه كنه و بكنه و بره بالا ! برام قابل هضم نيست !به قول اون دوستمون كي اعصابش ميكشه باز يه فصل داغون ديگه از تيم مورد علاقه اش ببينه !

حالا خداي نكرده مثلا همين باكايوكو اگر نشد اوني كه بايد بشه تكليف خط هافبك ما چي ميشه ! مگه مديريت بي فكري مثل اينا داريم ما ! الان يه نفر نيست به اينا بگه تكليف خط هافبك براي بازي با تاتنهام چيه ؟ !! اونم تيمي كه هم بدجور امادس هم بدجور زخم خوردس از ما و دنبال انتقامه ! به نظرتون تيم اگه باز 3-4 تا بخوره ميتونه كمر راست كنه !

بابا هميشه خوشبيني محض هم جواب نميده بايد دور انديش بود كه متاسفانه اينا نيستند يا نميخوان باشن

4. 5 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Barry Allen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

ونگر حاضره بازیکنش رو فصل بعد مفت و مجانی از دست بده ولی به چلسی بازیکن نده، اینا هم نباید وقتو با چمبرلین تلف کنن که سرنوشتی مثل الکس ساندرو پیدا میکنه. از این اخلاق ونگر خوشم میاد که به رقیبش بازیکن نمیده بر عکس چلسی که تقویت رقبا رو وظیفه خودش میدونه ! کریستینسن هم بدن به لیورپول تا دین خودشون به لیورپول رو هم ادا کنن!
    کاستای عوضی هم داره مظلوم نمایی میکنه ولی همه ذات کثیفش رو میدونن که تو ژانویه داشت تیمو بهم میریخت که کونته نشوندش سر جاش. مرتیکه حمال هر تابستون میگفت آرزومه برم اتلتیکو حالا شعار میده که میخواستم تمدید کنم، الانم اتلتیکوی کثیف منتظره روزهای آخر نقل و انتقالاته که چلسی مجبور بشه با قیمت پایین بفروشتش. هر چه زودتر با هر قیمتی باید بفروشنش نکبتو، پول فروشش رو که خرج بازیکن جدید نمیکنن پس مهم نیست با چه قیمتی بفروشنش.
    البته خیلی دیگه این مسئولین چلسی بی خیالن، من فکر میکردم هر چقدرم بی بخار باشن بعد بازی برنلی و نداشتن هافبک برای بازی بعدی، سریع برن تو همین هفته یه خریدی بکنن ولی انگار نه انگار، حتی شایعه خرید کسی هم نیست، همون شایعات مزخرف قبلی مثل درینک واتر و چمبرلین و فن دایک که یکماهه باهاش سرکاریم فقط این یکی دو روز تکرار شده که هیچ کدوم هم حتی یه پیشنهاد جدی هم ندادن اینا.
    Last edited by Barry Allen; 14-08-2017 at 16:58.

6. 5 کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ونگر حاضره بازیکنش رو فصل بعد مفت و مجانی از دست بده ولی به چلسی بازیکن نده، اینا هم نباید وقتو با چمبرلین تلف کنن که سرنوشتی مثل الکس ساندرو پیدا میکنه. از این اخلاق ونگر خوشم میاد که به رقیبش بازیکن نمیده بر عکس چلسی که تقویت رقبا رو وظیفه خودش میدونه ! کریستینسن هم بدن به لیورپول تا دین خودشون به لیورپول رو هم ادا کنن!
    کاستای عوضی هم داره مظلوم نمایی میکنه ولی همه ذات کثیفش رو میدونن که تو ژانویه داشت تیمو بهم میریخت که کونته نشوندش سر جاش. مرتیکه حمال هر تابستون میگفت آرزومه برم اتلتیکو حالا شعار میده که میخواستم تمدید کنم، الانم اتلتیکوی کثیف منتظره روزهای آخر نقل و انتقالاته که چلسی مجبور بشه با قیمت پایین بفروشتش. هر چه زودتر با هر قیمتی باید بفروشنش نکبتو، پول فروشش رو که خرج بازیکن جدید نمیکنن پس مهم نیست با چه قیمتی بفروشنش.
    البته خیلی دیگه این مسئولین چلسی بی خیالن، من فکر میکردم هر چقدرم بی بخار باشن بعد بازی برنلی و نداشتن هافبک برای بازی بعدی، سریع برن تو همین هفته یه خریدی بکنن ولی انگار نه انگار، حتی شایعه خرید کسی هم نیست، همون شایعات مزخرف قبلی مثل درینک واتر و چمبرلین و فن دایک که یکماهه باهاش سرکاریم فقط این یکی دو روز تکرار شده که هیچ کدوم هم حتی یه پیشنهاد جدی هم ندادن اینا.
    اقا دقيقا موافقم ! چلسي ميگه به خاطر خدماتي كه بازيكن برامون كشيده اجازه ميديم بره به هر تيمي كه بخواد !!! يكي نيست بگه مگه مفتي بازي كرده !؟ پولش رو هفته به هفته گرفته و از طرفي خيلي هم عالي نبوده برامون كه بخواد منتي باشه سرمون !

مشكل تو خواست بازيكن نيست مشكل تو بي عرضگي مديراي چلسي هستش كه همچين اجازه اي ميدن !

در مورد كاستاي اشغال هم دقيقا درسته ! من باشم نميفروشمش و مجبورش ميكنم بره با تيم جوانان تمرين كنه و اگر قبول نكرد از طريق فيفا سنگين جريمه اش ميكنند ! اين بيشعور از نيم فصل دوم به بعد عملا تيم رو 10 نفره كرده بود با اون اخلاق كثيفش ! از طرفي قرار بر فروش باشه ترجيح ميدم مفت بديم به ميلان تا بديم به اتلتيكو !

8. 5 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرمربی ایتالیایی آبی های لندن نگاهی امیدوارانه به ادامه فصل دارد.

طرفداری- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، سرمربی باشگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، راه خروج از وضعیت نامناسب این تیم را تلاش هرچه بیش تر بازیکنان و درس گرفتن از اشتباهات در دیدار مقابل برنلی می داند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ناباورانه چلسی در برابر برنلی باعث شده است که بسیاری از کارشناسان فوتبال آینده نگران کننده ای را برای این باشگاه لندنی در ادامه فصل جاری متصور شوند. با این وجود، کونته در گفت و گو با وب سایت رسمی باشگاه چلسی، از نگاه مثبت خود نسبت به وضعیت تیمش گفته است:
    فکر می کنم راه صحیح برای یافتن علت اخراجِِ بازیکنانمان در بازی های اخیر، بررسی اشتباه آن ها باشد؛ البته اگر اساسا اشتباهی وجود داشته باشد! در هر حال چه تصمیم داور درست بوده باشد و چه نادرست، بسیار عجیب است که در سه بازی پیاپی اخراجی داشته باشیم؛ دو بار ده نفره و یک بار نه نفره بازی را به پایان بردیم و فکر می کنم از این لحاظ یک رکورد را به ثبت رساندیم. حقیقتا دشوار است که با چنین شرایطی رو به رو شویم و البته برای بازگشت به شرایط عادی تلاش خواهیم کرد.
    کونته در رابطه با در اختیار نداشتن بازیکنانی مثل هازارد، کیهیل، فابرگاس و باکایوکو در دیدار برابر تاتنهام گفت:
    صادقانه بگویم که نداشتن چنین بازیکنانی در دیدار مقابل تاتنهام یک نا امیدی بزرگ است، اما یک هفته زمان داریم که تلاش خود را مضاعف کرده و راه حل مناسب را پیدا کنیم. یقینا بازی سختی را پیش رو خواهیم داشت، اما باید تیم را برای آن دیدار آماده کرده و همان عملکردی را که در مقابل برنلی در نیمه دوم از خود به نمایش گذاشتیم، در کل بازی مقابل تاتنهام پیاده کنیم. به بازیکنانم نکات مثبت و منفی عملکردشان برابر برنلی را نشان می دهم تا از اشتباهاتمان درس گرفته، از وقوع دوباره آن ها جلوگیری کرده و برای بازی مقابل تاتنهام به خوبی آماده شویم.
    سرمربی 45 ساله چلسی در پایان صحبت هایش اضافه کرد:
    من نگران شرایط موجود نیستم، چراکه به خوبی می دانم ممکن است در طول مسابقه با شرایط دشواری مواجه شوید. چنین چیزی برای من اهمیت ندارد. البته چشمانمان را به روی مشکلات نمی بندیم و با تمرکز بر روی اشکالات تیم، سعی در برطرف کردن آنها خواهیم داشت. ما تمام وجود خود را وقف کارمان می کنیم و چنانچه اینکار را هر روز انجام می دهید، باید خشنود باشید. گاهی اوقات نتایج خوبی کسب می کنید و برخی اوقات نتایج خوبی به دست نمی آورید، اما مهم ترین مسئله این است که تعهد بالایی را از سوی بازیکنانم شاهد هستم و انگیزه و اراده فوق العاده آنها برای پیشرفت را می بینم. چنین نکته ای در رابطه با من و سایر اعضای کادر فنی تیم نیز صدق می کند. باید دوباره تکرار کنم که می بایست با تمام وجود کار کرده و 120 درصد از توان خود را برای تیم بگذاریم.

10. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

حواشی پیرامون مهاجم اسپانیایی چلسی هم‌چنان ادامه دارد.

طرفداری- مهاجم اسپانیایی چلسی از سوی این باشگاه جریمه شده است.
    به گزارش اسکای، دیگو کوستا به علت عدم حضور در تمرینات پیش فصل چلسی، به اندازه حقوق دو هفته‌اش، 300 هزار پوند، جریمه شده است. مشکل این بازیکن از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با باشگاه ایجاد شده بود و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] علیه آنتونیو کونته، شکاف این اختلاف را بیش‌تر کرد.
    انتظار می‌رود دیگو کوستا در همین تابستان چلسی را ترک کند، اما باید دید آیا باشگاهی حاضر به پرداخت مبلغ درخواستی چلسی خواهد شد یا خیر.

12. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بي ربط به تاپيك و جالب

اسکای: 80 درصد سهام به چینی ها رسید و آن ها نمی خواهند فن دایک را بفروشند

چینی ها سرمایه خود را وارد فوتبال انگلیس نیز می کنند و این بار نوبت قدیس ها است.

طرفداری - ساوتهمپتون به طور رسمی از شراکت با خانواده متومل چینی گائو خبر داد.
    به گزارش اسکای، باشگاه انگلیسی و مالکش -کاتارینا لیبهر- تایید کردند که این باشگاه در ادامه، مشارکتی با سرمایه گذاران چینی خواهد داشت. در راس این گروه، جیشنگ گائو قرار دارد.
    ساوتهمپتون در بیانیه اش، حرفی از جزییات توافق نزده است اما منابع اسکای دریافته اند که 80 درصد سهام باشگاه به گائو و خانواده اش رسیده و 20 درصد آن، در اختیار کاتارینا لیبهر مانده است. این خانواده چینی، 210 میلیون پوند در باشگاه، تزریق کرده است. بدین ترتیب، ساوتهمپتون می تواند وارد مرحله جدیدی شود و بازیکنانی که نیاز به فروش آن ها داشت را در تیم نگه دارد.
    منابع اسکای در باشگاه ساوتهمپتون همچنین تایید کرده اند که قدیس ها نمی خواهند در این تابستان، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را بفروشند.

يعني ممكنه روزي برسه امثال ساوتهمپتون هم بياد با اين سرمايه گذاري ها شاخ بشه !!!!!!!!!! روزي رو ميبينم همين ليگ انگليس لقب تيم هاي مطرح بيگ 4 بود بشه بيگ 21 ! با اين سرمايه گذاري ها خيلي دور نيست اون روز ! خدا بخير بگذرونه ! اين بازار هر سال داره گندش در مياد و بدتر ميشه ! من چرا اعصابم رو خرد ميكردم 2-3 ساله براي نقل و انتقال كه بيايم تو هر پنچره حداقل 2-3 تا بازيكن تاپ بگيريم ! چون الان قيمت همون بازيكن ها شده 4-5 برابر ! و چلسي هم داره گدا بازي در مياره ! حالا ببنيد اين انتقال نيمار سال بعد چه گندي به بازار بزنه !

14. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خوشبختانه پدرو از مصدومیت رهایی یافته اما انتظار میرود هازارد و باکایوکو همچنان غیرقابل دسترس باشند.

به آنتونیو کنته وعده داده شده است که سه بازیکن دیگر تا قبل از اتمام نقل و انتقالات جذب میشوند و تقویت خط هافبک در اولویت قرار دارد.
    دنی درینک واتر، الکس اوکسلید چمبرلین و ویرجیل فن دایک بازیکنان مورد علاقه چلسی هستند.[مت لاو تلگراف]

تلاش های چلسی برای به خدمت گیری الکس ساندرو ادامه دارد. این احتمال وجود دارد که ساندرو درخواست خروج دهد اما یوونتوس همچنان روی تصمیم خود پابرجاست و نمیخواهد دفاع چپ برزیلی خود را از دست بدهد. [دیمارزیو]

سان؛ هشدار چلسی به کاستا: اگر به تمرینات بازنگردی، مانع از رفتنت می شویم

پیامی منتسب به برادر باکایوکو در Snapchat منتشر شده که او گفته که باکایوکو برای بازی تاتنهام مشکلی ندارد و میتواند بازی کند

پ.ن: بازی کردن باکایوکو بعد از جراحی جزیی زانو مقابل تاتنهام با اینکه حتی هنوز عکس درست حسابی از شرکت در تمرین گروهی نیومده خیلی بعید به نظر میرسه ولی اینکه کم کم به شرایط مسابقه داره میرسه خبر خوبیه

به گزارش سان رافا بنیتز تا قبل از پایان نقل و انتقالات به دنبال جذب ۵بازیکن جدید است که کندی از چلسی یکی از اهداف نیوکاسل است و این قرارداد قرضی خواهد بود

16. 5 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

خوب همونطور که قابل پیش بینی بود اکثر دوستان مثل من کلا امسال نا امید از تیمن.جالبه تو خبرا اومده چلسی برای دنی رز ۵۵ میلیون پیشنهاد داده.من خودم شخصا این خبر رو شایعه میدونم.
    نکته جالبتر اینکه اون همه تیم تو نقل و انتقالات فعالن ولی نصف بیشتر خبرا مال تیم ماست که اخرشم همش شایعه از اب در میان.مدیران این تیم رو باید دار بزنن در ملا عام

18. 3 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Barry Allen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

متویدی با فقط 18 میلیون پوند رفت یوونتوس، اونوقت این احمقا با 35 میلیون پوند افتادن دنبال درینک واتر که تازه لستر ناز میکنه و 40 میلیون میخواد !!! کریچویاک پی اس جی هم که فروشیه و ذخیره خوبیه رو اینا اصلا نرفتن دنبالش! فقط باید تاسف خورد به حال اینا که جلوی تاتنهام، هشت گل هم بخورن همچنان عین خیالشون نیست و تو توهم چمبرلین و الکس ساندرو هستن همچنان! ابله ها از سالهای قبل عبرت هم نمیگیرن و قضیه کولیبالی و استونز رو فراموش کردن که تا روز آخر نقل و انتقالات سرکار بودن.

20. 3 کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •