تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 859 اولاول ... 273334353637383940414787137537 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 8582

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

نمی دونم چرا دوستان همه چیز رو با هم قاطی می کنن؟!
    هزینه اینترنت در ایران بالا و غیر منصفانه است و قبول دارم ولی چرا یهو اینو مطرح می کنید؟! مگه ایرانسل به شما صلواتی سرویس می ده؟!
    من دارم میگم این سرویس، اصلا اون چیزی که تبلیغشو می کنن نیست! نه سرعت بالایی داره و نه پایداری! همین الان مودم من کنار پنجره در منطقه ای که در مشهد باید آنتن داشته باشه (هفت تیر)، آنتنش قطع شده، از دیشب هم چندبار اذیت کرده!
    خوب من بابت این مودم آشغالی ۳۰۰ هزار تومان پول دادم (با منت ۲۰ درصد تخفیف نمایشگاه). برای یک بسته یک ماهه با ۳ گیگ حجم روزانه (۱.۵ گیگ شبانه) ، بدون مالیات ۱۴ هزار تومان پول دادم . مجانی که نبوده!
    من صرفا این مودم رو به خاطر تعریفی که بابت پایداریش و پینگ پایین می کردن و جابجایی و مسافرت هایی که میرم خریداری کردم ولی اصلا اونی که میگن نیست!
    همین الان هم مودم MR7350 دارم و با بسته ۱۰۰ گیگی FDD-LTE ایرانسل کیفیت و پوشش بهتری رو توی نقاط مختلف مشهد و تهران تجربه کردم. یا مثلا بسته بی نهایت رایتل رو خریدم و با گوشی هات اسپات می کنم و به نسبت خوبه. ۵۰ تومان ماهی میدم ولی هم مکالمه رایتلم نامحدوده (تعداد زیادی از دوستان و اقوام طی ماه های گذشته به رایتل اومدن)، هم ۵۰۰ دقیقه مکالمه همراه اول و ایرانسل دارم (که برای مصرف تلفن من زیاد هم هست)، ماهی هم ۱۰ گیگ روزانه و ۲۰ گیگ شبانه دارم.
    خونه هم پارس آنلاین خریدم با ۶۰ گیگ ترافیک ۶۰ هزار تومان اونم روی مودمی که ۴-۵ ساله دارمش! سرعت هم با اینکه سیم کشی ساختمون زیاد خوب نیست تا ۹ مگ به راحتی میده. شب و روز هم کندی سرعت ندارم!
    حالا نمی دونم چرا وقتی میام از این مودم ۳۰۰ هزارتومان با بسته های نسبتا گرونش شکایت میکنم، دوستان میان میگن مگه جاهای دیگه بهت میدن؟! آره میدن! شب و روزش هم سرعت یکیه!
    انگار ایرانسل شب و روزش یکیه! همین الان توی تاپیک اینترنت نسل ۳ و ۴ ایرانسل توی همین سایت بری همه شاکی هستن که چرا شب ها سرعت میاد پایین یا مثلا سیم کارت قطع میشه و ... که همه بامبول های ایرانسل هست!
    کسی از دوستان هم اگر شک داشت می تونم از سیم کارت نسل ۴ ثابت و مودمش در هر زاویه و هر متنی که خواست، عکس بگیرم و اینجا آپلود کنم!
    در یک کلام : الکی پولتون رو بابت این سرویس هدر ندید! نه سرعت بالایی داره (فعلا به صورت میانگین کمتر از ۹ مگ - در بهترین شرایط اونم پیکش میرسه به ۱۶)، قیمت هم که تعریفی نیست! در نظر داشته باشید که باید نزدیک ۳۹۰ (خارج از نمایشگاه) پول مودم بدید که هزینه کلی شما رو افزایش میده! پایداری هم اصلا رضایت بخش نیست. توی همین مکان فعلیم (مشهد هفت تیر) با اینکه 4G معمولی ایرانسل آنتن دهی کمی داره ولی قطع و وصلی بسیار کمتری داره (تهران هم همینطور بود)

2. 3 کاربر از karname بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    در جواب دوست عزیزمون که آخرین پست رو گذاشتن بگم که دیگه ئاقععا فکر نکنم که سرعت TD-LTE ایرانسل به 16 مگ برسه.چون واقعا کمه براش من همین الان با 7 درصد آنتن دارم 40 مگ ازش میگیرم اونم تو تهران.تازه از ایرانسل هم دوبار تماس گرفتن برای پوشش بهتر آنتن که من خونه نبودم و ...
    من که ازش راضیم.شما فکر کن آنتنش به 50 درصد برسه ببین چه غوغایی میکنه تو سرعت.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام
    در جواب دوست عزیزمون که آخرین پست رو گذاشتن بگم که دیگه ئاقععا فکر نکنم که سرعت TD-LTE ایرانسل به 16 مگ برسه.چون واقعا کمه براش من همین الان با 7 درصد آنتن دارم 40 مگ ازش میگیرم اونم تو تهران.تازه از ایرانسل هم دوبار تماس گرفتن برای پوشش بهتر آنتن که من خونه نبودم و ...
    من که ازش راضیم.شما فکر کن آنتنش به 50 درصد برسه ببین چه غوغایی میکنه تو سرعت.
    سلام
    من به سرعت ۱۶ مگ (اونم یکبار) در منزل پدرم طبقه سوم در مشهد رسیدم اونم با ۱۷ درصد آنتن. همونجا نسل ۴ معمولی ایرانسل با مودم m7350 اسپید تستش معمولا بالای ۳۰ مگ هست!
    وگرنه اکثر اوقات سرعت زیر ۹ مگ هست! از دیروز هم که منزل پدرخانمم یک ربع وصله و ۴۵ دقیقه قطع ! تمام پنجره های شمالی و جنوبی خونه رو هم چک کردم.
    مناطق تست من : تهران : دانشگاه شریف طبقه ۸ دانشکده کامپیوتر - طرشت نزدیک جناح
    مشهد : تقاطع مجد و آبکوه - انتهای هفت تیر - اواخر نوفلوشاتو (نزدیک رستوران معین درباری) (مشهدی ها میدونن که این ۳ منطقه ای که نام بردم از هم فاصله زیادی دارن)
    در تمام این مناطق تست من،‌سرعت و پایداری نسل ۴ ثابت از نسل ۴ معمولی (خود ایرانسل) کمتر بوده!
    اینم اوضاع منه از دیروز. توی همین خونه تا دیروز بین ۵ تا ۹ درصد آنتن داشتم. اما از دیروز مدام قطع و وصل میشه و یکم که میگذره سوییچ میکنه روی حالت وایمکس . باز چند دقیقه بعد سرچ میکنه و برمیگرده روی LTE و همین داستان ادامه داره تا شاید ۵ دقیقه وصل بشه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه ir.ghost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

نظر؟ با سیم کارت FDD هست

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

نظر؟ با سیم کارت FDD هست
    دوست عزیز این دقیقا چیه؟
    مودم TD هست با سیم کارت FDD ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

دوست عزیز این دقیقا چیه؟
    مودم TD هست با سیم کارت FDD ؟؟؟
    بله سیم کارت معمولی هست

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

بله سیم کارت معمولی هست
    مگه این مودم های TD ایرانسل سیم کارت FDD رو هم ساپورت می کنن و اینترنت FDD هم میگیرن؟؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

مگه این مودم های TD ایرانسل سیم کارت FDD رو هم ساپورت می کنن و اینترنت FDD هم میگیرن؟؟؟
    اولا مودم مبین نت هست دوما سیمکارت FDD با TDD فرق نداره
    مثل سیم کارت دیتا و سیم کارت 4G

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

تا جایی که من فهمیدم با مودم خود ایرانسل میشه با سیم اف دی دی هم استفاده کرد
    در واقع از همون باند 42 استفاده می کنه اما ظاهراً سرعت کمتری نسبت به سیم تی دی دی میده

Sent from my X1 7.0 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

ربطی نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •