تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 181 اولاول ... 273334353637383940414787137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 1801

نام تاپيک: تاپیک جامع ترابردپذیری سه اپراتور(همراه اول-ایرانسل-رایتل)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud 206-16v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض تاپیک جامع ترابردپذیری سه اپراتور(همراه اول-ایرانسل-رایتل)

دوستان من خط اعتباری همراه اولم خواستم ترابرد کنم به ایرانسل ، فرم پیش ثبت نتام پر کردم فرداش ایرانسل باهام تماس گرفت اطلاعات باهام چک کرد و گفت تا ۲۴ ساعت دیگه یه سیمکارت خام با پیک رایگان براتون میاد، فرداش سیمکارت اومد و یه اس هم اط 667 اومد که ۱ را ارسال کردم و یه کذ رهگیری بهم داد حالا بعد دو روز پیام اومده که :
    درخواست ترابرد شما به شبکه ایرانسل در تاریخ 1395-5-2 13:07 و به دلیل Authentication failure رد شده است.
    با تشکر،
    ایرانسل

چرا ؟؟ من که همه مراحل درست انجام دادم
    كلا همراه اول خيلي داره اذيت ميكنه و من الان ٧/٨ روزه كه گرفتارشم و همون لحظه ثبت درخواست هم مياندوره رو پرداخت كردم و هر دو روز يكبار هم با قبض مياندوره رو پرداخت ميكنم ولي هنوز موفق نشدم جابجا بشم.خلاصه عاقبت خوشي از همراه اول من كه نميبينم.

7cEram

2. این کاربر از Masoud 206-16v بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

پاسخ سامانه ۱۹۵ در ارتباط با پیغام سی ثانیه ای همراه اول به من:

با سلام مشترك گرامي طي بررسي بعمل آمده اين پيام جزء قوانين ترابردمي باشد و تماس گيرندگان بايد نسبت به هزينه برون شبكه مطلع شوند . با تشكر
    به نظر من باید از اینکه چندین را پیام تکرار میشه شکایت کنید و درخواست کنید حداکثر یک بار پخش بشه.

Sent from my iPhone 6s+

4. این کاربر از bigbang001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Majidson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زير آسمان خدا

پيش فرض

دوستان دقت داشته باشید که در شکایت سامانه 195 نگویید پیام برداشته شود.
    چون این پیام قانونی است و هیچگاه برداشته نخواهد شد.
    فقط درخواست دهید که ۱ بار پخش شود، دلیلی وجود ندارد که این پیام طولانی دوبار تکرار گردد.
    باتشکر از همه

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

6. 3 کاربر از Majidson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سرانجام پس از 8 روز پیگیری خط من هم از مسدودی دو طرفه توسط ایرانسل امروز ظهر خارج شد از اعتباری رایتل ترابرد کرده بودم به ایرانسل دوستانی که ترابرد کردند به ایرانسل اگر به مشکلی برخوردند حتما پیگیری کنند مشکلشون برطرف میشه

داره خودمونی میشه EDWARD WHITE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اپراتورهای متخلف در ترابردپذیری جریمه می‌شوند

معاون وزیر ارتباطات تاکید کرد: اپراتورهایی که در مرحله آزمایشی در اجرای طرح ترابردپذیری شماره‌ها مرتکب کارشکنی شوند، در مرحله‌ی تجاری اجازه دریافت مشترک در این بخش را نداشته یا تعداد مشترکان دریافتی آنها محدود خواهد شد.
    به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نقل از ایسنا، علی‌اصغر عمیدیان در پاسخ به این سوال که طی روزهای گذشته مردم در مرحله‌ آزمایشی طرح ترابردپذیری شماره‌ها با مشکلات متعددی مواجه شده‌اند، اظهار کرد: در حال حاضر اجرای این طرح در مرحله‌ آزمایشی قرار دارد تا مشکلات موجود آن احصاء و برطرف شود.
    رییس سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی در عین حال عنوان کرد: برندهای مختلفی در شبکه‌ اپراتورها وجود دارند که گاهی وقتی قرار است این برندها در قالب یک سیستم یکپارچه فعالیت کنند مشکلاتی ایجاد می‌شود.
    وی ادامه داد: برهمین اساس ما در مرحله آزمایشی به نوعی به انجام تست‌های شبکه‌ای خواهیم پرداخت تا اپراتورها مشکلاتی که با دو اپراتور دیگر دارند را احصاء و حل و فصل کنند تا در تاریخ مشخص امکان ارائه‌ تجاری این سرویس وجود داشته باشد. برهمین اساس هم در این مدت هیچ یک از اپراتورها اجازه تبلیغ و جذب مشتری نداشته و در حد محدود می‌تواند برای اجرای آزمایشی این طرح اقدام کنند.
    عمیدیان در عین حال متذکر شد: در زمان اجرای تجاری ترابردپذیری نیز به‌طور هفتگی از سوی سازمان تنظیم مقررات وضعیت اپراتورها رصد شده و به آنها اعلام می‌شود که به عنوان مثال می‌توانند ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار مشترک جدید جذب کنند که البته همان‌طور که گفته شد تعداد این مشترکان بستگی به نتیجه آزمایش ها دارد و اگر اپراتوری در مرحله آزمایشی شرایط مناسب را رعایت نکرده و دستخوش تخلف شود، در مرحله بهره‌برداری اقتصادی نیز به او اجازه نخواهیم داد که مشترک بگیرد یا حداقل تعداد مشترک او را محدود اعلام خواهیم کرد.
    رییس سازمان تنظیم مقررات رادیویی همچنین یادآور شد: پیش از اجرای مرحله آزمایشی، در مرحله دیگری نیز اجرای این طرح به صورت نرم‌افزاری نیز مورد بررسی قرار گرفت تا ایرادات آن برطرف شود.
    وی همچنین متذکر شد: در مرحله اجرای آزمایشی طرح ترابردپذیری برای ما مهم نیست که اپراتورها چه میزان خطا دارند، بلکه مهم آن است که دلیل این خطاها چه موضوعی است. در مرحله بعدی نیز قطعا به طور هفتگی وضعیت اپراتورها ارزیابی شده و به مردم اعلام خواهد شد و در عین حال محدودیت‌هایی نیز در زمینه‌ی جذب مشترک در صورت تخلف رخ خواهد داد.
    ترابردپذیری شماره‌ها (MNP) طرحی است که پس از سالها وقفه قرار است از امسال اجرایی شود. به واسطه اجرای این طرح مشترک می‌تواند بدون آنکه شماره خود را تغییر دهد اپراتور ارائه دهنده خدمات خود را تغییر داده و به عنوان مثال با داشتن شماره همراه اول از خدمات ایرانسل استفاده کند یا برعکس.

تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

دوستان عزیز به نظر من بزرگتری متضرر کارشکنی همراه اول در ترابرد پذیری ایرانسل هست .... ایرانسل رو نشناختید ... حسابشو میرسیه همون طور که با با قیمت اینترنت انجام داد ................ اما خودمونیما این 195 که بیشتر جنبه تزئینی داشته تا اینجا ....
    Last edited by EDWARD WHITE; 24-07-2016 at 21:08.

10. این کاربر از EDWARD WHITE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

جالبه با کلی پیگیری مشخص نشد چرا همراه اول یه پیام طولانی اونم با دو بار تکرار رو هنوز تغییر نداده!!!!دوستان من ازتون خواهشمندم حتما تو سایت 195 دو بار تکرار و طولانی بودن پیام رو اعلام کنید تا بلکه یه تغییراتی صورت بگیره

فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk

12. این کاربر از reza2700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اپراتورهای دیگه پیامشون چطوره؟

Sent from my iPhone 6s+

تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

دوستان دقت داشته باشید که در شکایت سامانه 195 نگویید پیام برداشته شود.
    چون این پیام قانونی است و هیچگاه برداشته نخواهد شد.
    فقط درخواست دهید که ۱ بار پخش شود، دلیلی وجود ندارد که این پیام طولانی دوبار تکرار گردد.
    باتشکر از همه

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

دقیقا من عنوان کردم که یا بوق متفاوت گذاشته شود یا یکبار پخش شود، اما باز همان پیغام رو جواب داد

15. این کاربر از stere1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

به نظر من هر اپراتور در 1 ثانیه باید اسم خودش رو معرفی کنه قبل از زنگ و فقط همین !!!!!
    .... نه اینکه همراه اول برای اپراتور های دیگه تصیمیم بگیره و پیام فقط مربوط به خودش رو اعلام کنه و بد تر اینکه مثل بچه ها 40 ثانیه پیام بزاره ..... !

17. 3 کاربر از EDWARD WHITE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •