این سیم کارت امکان مکالمه و sms داره یا فقط برای اینترته
این سیم کارت امکان مکالمه و sms داره یا فقط برای اینترته
فعلا فقط نت
ممکنه بعدا Volte و sms بیاره.
Sent from my iPhone using Tapatalk
این شماره ها با پیش شماره 09951234567 می باشد که در حال حاضر فقط خدمات دیتا ارائه می کند. برای سرویس تماس می توانید تلفن ثابت VOIP تحت اینترنت سیمکارت های وب تهیه کنید. این سرویس نیز فعلا در روستا فروش دارد
مهم نیست ، برای هر روستایی در کشور را می توانید در هنگام ثبت نام وارد کنید در این مورد از فامیل ،دوستان و... میتوان یک کد پستی روستایی پیدا کرد. بعد از پرداخت از طریق سایت با شما جهت ارسال تماس می گیرند که اگر تهران باشید می توانید با مراجعه به دفتر شرکت تحویل بگیرید.
نصب سیم کارت اپراتور های وب در داخل مودم Huawei B315 و و ضعیت سیگنال.
در بررسی که با موبایل شب گذشته از حوالی پیروزی تا ابتدا جاده مخصوص داشتم وضعیت سیگنال بصورت جزیره ای بود و اکثرا مناطق سیگنالی وجود ندارد. های وب به دلیل استفاده از فرکانس 800 برد پوشش بالایی دارد اما قدرت سیگنال آن خوب نیست برای مثال میتوان آن را مانند نور لیزر دانست. نور لیزر روشنایی زیادی ندارد اما برد بالایی دارد های وب هم بدین گونه است اگر دید مستقیم با دکل داشته باشید شاید چند کیلومتر دور تر از دکل بتوانید به شبکه متصل شوید. پس برای استفاده سیار در شهر تهران با توجه به ماهیت فرکانس 800و وضعیت سازه های شهری تهران زیاد مناسب نیست. بیشتر برای مناقط باز ، جنگل و کوهستان، کویر مناسب است. یکی از علت عدم فروش در شهر ها احتمالا همین می باشد.
چند تست سرعت گرفتم که متاسفانه از تاریخچه اسپید تست موبایلم پاک شده بزودی دوباره میگیرم و در اینجا قرار خواهم داد..
متوسط سرعتی که در مرکز شهر داشتم.. دانلود 10 و آپلود 4... میدان آزادی دانلود 26و آپلود 7 بودش. یک موردی هم که باعث تعجب من شد این بود که یک لحظه در محدوده استاد معین 4G+ شد که خیلی تعجب کردم چطور ممکنه های وب تک فرکانسی 800 با چه فرکانس دیگری تجمیع کرده..
با این مودمی که در تصویر می بینید هنوز تست سرعتی نگرفتم که با این هم خواهم گرفت
آی پی هم که بهتون میده ولید ای پی هستش و مستقیما یک آی پی اینترنتی برای شما بصورت داینامیک فعال هستش که میتوانید از طریق کنترل حساب اینترنتی های وب ای پی ثابت تا حداکثر 4عدد خریداری کنید. (ی مورد خوب برای بازی های آنلاین و دوربین مدار بسته)
در پست بعدی چند تست سرعت تخصصی با سرور خارجی و داخلی قرار خواهم داد+ وضعیت مودم هوآوی با سیم کارت های وب در برنامه LTE Watch
Last edited by iran100; 15-01-2019 at 21:30.
یکی از مواردی که برام جالب بود این هستش که مودم در کنار پنجره سیگنال کاملی داره اما کافیه مودم رو به سمت کف اتاق ببرم کاملا سیگنال می رود.. من در طبقه سوم هستم . در محدوده منطقه ۱۵تهران.. اینجا با موبایلم تست کردم اصلا سیگنال ندارم حتی بر روی پشت بام. برای دریافت سیگنال حداقل باید ۵کیلومتر به سمت شمال شهر حرکت کنم تا های وب روی موبایلم رجیستر بشه.. احتمالا دکلی که این مودم ازش سیگنال میگیره بیش ۱۰کیلومتر فاصله داره . دقیقا عاملی که باعث شده در این فاصله دور سیگنال داشته باشم فرکانس ۸۰۰هستش که همانند نور اشعه لیزر برد بالایی داره . سیگنال من کامل هست اما بخاطر مسافت طولانی کیفیت نداره همین اتصال ناپایدار رو به لطف این خرگوش مشکی هوآوی دارم.
با موبایل موفق نشدم تستی بگیرم امشب چون هیچ نوع سیگنالی ندارم ..
اینم تست سرعت با مودم فوق با فاصله ۱۰کیلومتری از دکل با کیفیت ضعیف سیگنال:
همین که این مودم تونسته در این فاصله طولانی تا دکل ۰.۰۱مگابیت آپلود کنه باید ازش تشکر کنم
![]()
Last edited by iran100; 15-01-2019 at 23:29.
ی سوال داشتم اینکه حجم باقی موندتو از کجا چک میکنی ؟من امروز سیم ب دستم رسید اپاندرویدش که واقعا داغونه هیچی نداره حجم هم اپدیت نمیشه توش که چقد مصرف کردی
داداش یه چندتا سوال ازت دارم در مورد این تکمیل اطلاعات ثبت نام اگه امکانش هست تلگرام mehran_r5486پیام بده
شما از طریق کنترل حساب اینترنتی های وب می توانید بصورت دقیق میزان مصرف دیتا خود را مشاهده کنید.
شروع و پایان اتصال - آی پی که با آن متصل بودید - حجم آپلود و دانلود - مدت زمانی که آنلاین بودید
هیچ اپراتور همراهی رو داخل ایران ندیده ام که مثل های وب اینقدر دقیق گزارش مصرف بده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور داخلی:
سرور خارجی:
تست سرعت اینترنت سیم کارت های وب فرکانس800 در میدان بهارستان تهران
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)