تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 165 اولاول ... 273334353637383940414787137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 1646

نام تاپيک: دانلود رایگان با استفاده از سرور شاتل لند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

مرسی از اطلاعاتتون
    من که از هیچ سایتی نمیتونم فیلم و سریال ریموت کنم یک ساعت هم گذاشتم موند هیچ تغییری نکرد. ممکنه اگه کسی سایتی که فیلم و سریال داره و رو شاتل لند قابل ریموت شدنه مستقیمه بگه .
    دوست عزیز میشه بفرمایید این اسکرین شات از چه برنامه ای روی آیفون هستش چون من چنین برنامه ای تاحالا ندیدیم. ایشالا که اجراش نیاز به سیدیا و جیل بریک بودن نداشته باشه

Sent from my SM-N910H using Tapatalk
    دوست عزیز سایت های تاینی و ایران فیلم راحت ریموت میشن اگه اکانت ندارید هم میتونید از سایت 30nama16 استفاده کنید و همچنین از آپلودسنترهای 4upld و uploadkade.....موفق باشید

2. 3 کاربر از vampireXZX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوست عزیز سایت های تاینی و ایران فیلم راحت ریموت میشن اگه اکانت ندارید هم میتونید از سایت 30nama16 استفاده کنید و همچنین از آپلودسنترهای 4upld و uploadkade.....موفق باشید
    همچنین minitoons.ir
    Fardadownload
    ----------
    Farsroid
    کلا لینک دانلود هر سایتی رو که دوست دارید بندازید تو آپلودسنتر.اگه شد چه بهتر... و اینکه در ساعتهای مختلف امتحان کنید و منتظر این نباشید که او دایره لود به اتمام برسه.

Follow Your Instinct!

4. 2 کاربر از frankval بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض دانلود رایگان با استفاده از سرور شاتل لند

مرسی از اطلاعاتتون
    من که از هیچ سایتی نمیتونم فیلم و سریال ریموت کنم یک ساعت هم گذاشتم موند هیچ تغییری نکرد. ممکنه اگه کسی سایتی که فیلم و سریال داره و رو شاتل لند قابل ریموت شدنه مستقیمه بگه .
    دوست عزیز میشه بفرمایید این اسکرین شات از چه برنامه ای روی آیفون هستش چون من چنین برنامه ای تاحالا ندیدیم. ایشالا که اجراش نیاز به سیدیا و جیل بریک بودن نداشته باشه

سلام
    با گوشي نميشه نميدونم چرا حتي آپلود هم نميشه كرد چه برسه به ريموت كردن فقط با سيستم
    نرم افزار هم از آدرس معلومه
    مربوط به تنظيمات مودم
    ايسوس بخش سرعت و نمايش حجم از همه بهتر دانلود سرور
    در ضمن با دانلود سرور هم نميشه از شاتل گرفت به آدرس ذخيره ميكنه
    در صورتي كه بايد به اسم ذخيره كنه

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk in JAVAD
    Last edited by srx190d; 04-03-2016 at 22:07.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdisatss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    خیلی دور

پيش فرض

مرسی من همه مراحل رو درست رفتم حتی اکانت تاینی ویژه هم دارم ولی اصلا نمیتونم باهاش بگیرم روی 4upld هم اکانت رایگان ساختم تست کردم بازم نشد. اکانت ویژه رپیدپارس هم دارم اونم نشد. حتی از سایتایی که لینک مستقیم میزارن هم نتونستم هیچ فیلم و سریالی ببرم روی شاتللندم . تنها سایتی که تونستم ازش بریزم روی شاتللند سافت۹۸ بود که چند تا ویندوز و آفیس و فتوشاپ و .... گرفتم کاش یکی بتونه راهنماییم کنه بگه دیگه چکار کنم!! من یه مقدار سریال و فیلم لازم دارم!!!!
    بعدش میشه بفرمایید چه آیتمایی ممکنه تاثیرگذار باشه مثلا میفرمایید روی گوشی نمیشه. یا مثلا شما روی چه مرورگرایی از روی کامپیوتر جواب گرفتین یا با پافین یا اوپرا مینی برم چطوره؟ رو سیستم کروم بهتره یا فایر فاکس ؟

Sent from Tapatalk
    Last edited by mehdisatss; 05-03-2016 at 10:53.

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

مرسی من همه مراحل رو درست رفتم حتی اکانت تاینی ویژه هم دارم ولی اصلا نمیتونم باهاش بگیرم روی 4upld هم اکانت رایگان ساختم تست کردم بازم نشد. اکانت ویژه رپیدپارس هم دارم اونم نشد. حتی از سایتایی که لینک مستقیم میزارن هم نتونستم هیچ فیلم و سریالی ببرم روی شاتللندم . تنها سایتی که تونستم ازش بریزم روی شاتللند سافت۹۸ بود که چند تا ویندوز و آفیس و فتوشاپ و .... گرفتم کاش یکی بتونه راهنماییم کنه بگه دیگه چکار کنم!! من یه مقدار سریال و فیلم لازم دارم!!!!
    بعدش میشه بفرمایید چه آیتمایی ممکنه تاثیرگذار باشه مثلا میفرمایید روی گوشی نمیشه. یا مثلا شما روی چه مرورگرایی از روی کامپیوتر جواب گرفتین یا با پافین یا اوپرا مینی برم چطوره؟ رو سیستم کروم بهتره یا فایر فاکس ؟

Sent from Tapatalk
    من لینک فیلم 1 گیگی رو از سایت تاینی روی شاتل لند در کمتر از 5 دقیقه ریموت میکنم از مرورگر فایر فاکس هم استفاده میکنم

8. این کاربر از vampireXZX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

Sent from Tapatalk
    عزیز شما که لینک می گیری از تاینی صبر کن که تبدیل به اپلودین بشه بعد ریموت کن درست میشه شما صبر نمیکنی همون تاینیو میزنی برا همین نمیره

Sent from my LT26w using Tapatalk

10. 2 کاربر از binamplayer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdisatss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    خیلی دور

پيش فرض

عزیز شما که لینک می گیری از تاینی صبر کن که تبدیل به اپلودین بشه بعد ریموت کن درست میشه شما صبر نمیکنی همون تاینیو میزنی برا همین نمیره

Sent from my LT26w using Tapatalk
    ممنون بازم تست میکنم
    دوستانی که موفق شدن باتوجه به تجربشون فکر میکنن حدودا هر یک گیگ رو که بخواد ریموت کنه رو شاتللند با یک تب باز مرورگر متوسط چقدر طول میکشه. ؟ و اینکه اگه مثلا بعد از یه مدت کامپیوتر رو خاموش کنم خودش ادامه پیدا میکنه یا قطع میشه و حتما باید تا آخر مرورگر باز بمونه؟!!

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سایتی نیست که به شاتل پیشنهاد بدیم بجای اینکه این طرح رو در یک ماه خاص بزاره
    در طول سال بزاره
    ولی حجمشو محدود کنه
    مثلا هر شخص هر ماه میتونه هشتاد گیگ استفاده کنه

13. این کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

من لینک فیلم 1 گیگی رو از سایت تاینی روی شاتل لند در کمتر از 5 دقیقه ریموت میکنم از مرورگر فایر فاکس هم استفاده میکنم
    الان 2 روزه که دیگه نمیشه از تاینی (آپلودین) هم انتقال داد

15. این کاربر از bagheri78 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

چه عجیب
    من همین که لینک دانلود رو میزنم برا ریموت وا نمیسم سریع صفحه رو ریلود میکنم برای لینک بعدی
    پشت هم شاید ده گیگ رو بتونم تو 5 دیقه ریموت کنم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه اپلود سنترش کسب درامد میداشت فیالی که من اپ کردم رو ببینید چه قد دان داشته
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by david848; 05-03-2016 at 20:46.

17. این کاربر از david848 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •