تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 165 اولاول ... 273334353637383940414787137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 1644

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید مودم های 3G و 4G

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

سرعت دانلود ت چقدره؟ و چند گیگ می زنی
    منطقه ما آنتن رایتل حدود 100 متری خونه است و همراه اول هم سیگنال خیلی خوبه. رایتل که بسته شبانه درست حسابی نداره وگرنه سرعتش خوبه ولی همراه اول بسته 20 گیگ خوبه و میتونم کلش رو مصرف کنم (شبا سرعت تا 22 مگ میره). ایرانسل روی 1800 که داغونه ولی روی 2600 سرعتم بین 2-3 مگابایت هست ولی چون سیگنال خوب نیست خیلی نوسان داره و زیر 2 مگابایت هم زیاد میاد. یه مدت خیلی ور رفتم به جای مودم و توی یه نقطه خاص و با یه ورق فویل که گذاشتم روبروی مودم تونستم تا حدود 4 و نیم مگابایت سرعت بگیرم ولی بازم پایدار نبود. در هر صورت من خیلی دانلود ندارم و گه گداری چنتا فیلم جمع میکنم دانلود میکنم که شبانه همراه اول برام به صرفه تره و کل 20 گیگش مصرف میشه. از ایرانسل بسته 6 تا 12 ظهر رو برای آپدیت برنامه ها و یوتیوب استفاده میکنم که راضی کننده است. حالا میخوام روتر 4G و بسته 100 گیگ بگیرم برای شیر کردن اینترنت و استفاده روزمره. برای همین دنبال بهبود سیگنال هستم که سرعت پایدار تر بشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه TRACKER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض Huawei Wingle E8372

سلام دوستان

اول یه سوال فنی:
    مودم Huawei Wingle E8372 شارژر فندکی/شارزر منزل همراهش هست؟ (که بزنم به برق شهری و از وای-فای استفاده کنم) یا باید جدا خریداری بشه؟؟

مودم Huawei Wingle E8372 رو کجا میشه پیدا کرد؟؟ ...... تو نت که چیزی پیدا نکردم ...... همه زدند ناموجود

اینترنتی خرید کنم بهتره یا حضوری؟؟ ...... من به خاطر دانشگاه باید برم تبریز ..... اگر دوستی تو تبریز جایی سراغ داره بگه تا برم مودمو بخرم

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان

اول یه سوال فنی:
    مودم Huawei Wingle E8372 شارژر فندکی/شارزر منزل همراهش هست؟ (که بزنم به برق شهری و از وای-فای استفاده کنم) یا باید جدا خریداری بشه؟؟

مودم Huawei Wingle E8372 رو کجا میشه پیدا کرد؟؟ ...... تو نت که چیزی پیدا نکردم ...... همه زدند ناموجود

اینترنتی خرید کنم بهتره یا حضوری؟؟ ...... من به خاطر دانشگاه باید برم تبریز ..... اگر دوستی تو تبریز جایی سراغ داره بگه تا برم مودمو بخرم
    تو سایت ها گیر میاد ولی یا مشابه بهت میدن یا تقلبی خاستیمن مشهد هستم اگ میخای بخرم برات بفرستم گارانتی معتبرم داره چون واسه خودم چند وقت پیش خریدم اگر خاستی بگو

Sent from my Lenovo K50a40

اگه نباشه جاش خالی می مونه TRACKER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

سلام دوستان
    اول یه سوال فنی:
    مودم Huawei Wingle E8372 شارژر فندکی/شارژر منزل همراهش هست؟ (که بزنم به برق شهری و از وای-فای استفاده کنم) یا باید جدا خریداری بشه؟؟

تو سایت ها گیر میاد ولی یا مشابه بهت میدن یا تقلبی خاستیمن مشهد هستم اگ میخای بخرم برات بفرستم گارانتی معتبرم داره چون واسه خودم چند وقت پیش خریدم اگر خاستی بگو
    ممنون ..... خودم رفیق دارم تهران

غیر از مودم چی همراه مودم بود؟؟ شارژر برق شهری همراهش بود؟ (برای استفاده با برق شهری مستقیم؟؟)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

نظرتون راجب این مودم چیه؟ میخام اینو بخرم ایا خوبه؟ سرعت با فورجی زده ۱۲۰ مگ حد اکثر؟ نظراتتون رو بگید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    عالیه،بخر پشیمون نمیشی

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام آيا در مودم huawei B315 قابليت انتخاب باند ١٨٠٠ يا ٢٦٠٠ وجود دارد ؟ چگونه بايد آنرا انتخاب كرد چون در برنامه داخل مودو موجود نيست

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عالیه،بخر پشیمون نمیشی

شنا باهاش کار کردی؟ تست کردی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

درود
    بهترین مودم رومیزی رو بهم معرفی کنید که از همه نظر تکمیل باشه

9. این کاربر از siavash1234 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من الان چند وقته دارم میبینم مودم های کار کرده lh 92 یا mf910 دارن میفروشن قضیه چیه؟ کسی مشکلی از این مودم ها دیده؟ ایرادی چیزی داره؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

شنا باهاش کار کردی؟ تست کردی؟

من دو ساله که استفاده میکنم عالیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •