تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 83 اولاول ... 2733343536373839404147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 825

نام تاپيک: FC Barcelona | آبی اناری ها |فصل 16-2015

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

لیونل مسی، برنده توپ طلا 2015

لیونل مسی، فوق ستاره بارسلونا برای پنجمین بار برنده جایزه توپ طلا فیفا شد.

به گزارش "ورزش سه"، مسی سال درخشانی را با بارسلونا سپری کرد و موفق شد 5 جام به همراه این تیم به دست آورد و این در حالی بود که او موثر ترین بازیکن بارسا در راه کسب این جام‌ها بود.

طبق انتظارات، او دقایقی پیش این جایزه را از کاکا دریافت کرد تا همچنان رکورددار کسب این عنوان باشد و رکورد خود را نیز ارتقاع دهد.

مسی پس از کسب توپ طلای پنجم گفت:" عصر به خیر. بازگشت به این صحنه و کسب یک توپ طلای دیگر پس از اینکه رونالدو دو سال متوالی آن را کسب کرد، برای من لحظه ویژه ای است. فوق‌العاده است، پنجمین توپ طلا. خیلی فراتر از آنچه در کودکی رویایش را داشتم. می‌خواهم از هم‌تیمی‌هایم که بدون آنها رسیدن به این دستاورد غیرممکن بود تشکر کنم. می‌خواهم از نفس فوتبال تشکر کنم، چه خوبی هایش و چه بدی هایش."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Lionel Messi wins 2015 Ballon d'Or

تبریک میگم

2. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

مسلما افتخاریست برای ما که هم دوره مسی ، خدای فوتبال ، هستیم و میتونیم هنرنمایی های بی شمار بهترین بازیکن تاریخ رو بارها و بارها ببینیم و لذت ببریم .
    پنجمین توپ طلای مسی اونو بیش از پیش دست نیافتنی تر کرد و امیدوارم همچنان افتخار آفرینی کنه . چون " Messi Will Never Stop " .
    2015 = 5 جام = 5ـمین توپ طلای مسی .
    2016 = 6 جام = 6ـمین توپ طلای مسی .
    و مرسی ازینکه نه نعره زدی و نه گریه کردی !

پ.ن : راستی یه تبریک جانانه هم به لوچو ، " بهترین مربی سال " ، بگم . راضیم ازش . مرسی لوچو .
    Last edited by omidscafild; 11-01-2016 at 23:34.

4. 6 کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

تبریک به لئو و دوستاران بارسا

6. 4 کاربر از cenam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

تبریک به همه ...
    مسی _ لوچو
    چقدر خوبیم ما

8. 5 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تیم منتخب سال جوک هست. جای بوسکتس، پیکه و سوارز خالیه. نویر جای بوفون و براوو که شش جام برده؟ مودریچ؟!

نویر
    مارسلو، تیاگو سیلوا، سرخیو راموس، دنی آلوس
    آندرس اینیستا، لوکا مودریچ، پل پوگبا
    نیمار، رونالدو، مسی

میتونست این باشه

بوفون
    آلابا، پیکه، کیلینی، آلوز - ذخیره گودین
    اینیستا، بوسکتس، پوگبا
    نیمار، سوارز، مسی

10. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

پنجمین توپ طلای مسی... واقعا از وصف خارج است وقتی میبینیم بازیکن هایی مثل رونالدینیو، زیدان، فیگو، ریوالدو فقط یک بار برنده شدن (البته Fifa World Player of the Year رو رنالدینیو 2 بار و زیدان 3 بار برنده شده)، و رنالدوی برزیلی دو بار. حتی به گذشته های دور هم برگردیم اسطوره هایی مثل پلاتینی، کرایف و فان باستن تونستن 3 بار برنده بشن.

آیا همین 5 تا جاودانه است؟ آیا مسی رکورد خودش رو جاودانه تر خواهد کرد؟ 6 تا ؟ 7 تا؟ 8 تا؟ باید صبر کنیم و ببینیم ولی من فکر نمی کنم این آخرین توپ طلای مسی باشه.

12. 8 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

مصاحبه لیونل مسی با فیفا؛ این جایزه را با همه دوستدارانم به اشتراک می گذارم.

سایت فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) با لیونل مسی دارنده پنج توپ طلای جهان مصاحبه مفصلی را انجام داده که در ادامه میتونید اون رو بخونید:

فیفا: شما لحظه ای که بر روی صحنه آمدید بسیار عاطفی بود. نظرت در خصوص آن لحظه چیست؟
    {بدیهی است که من در آن لحظه بسیار خوشحال بودم. من هرگز تصور نمی کردم که پنج توپ طلا را کسب کنم. من فکر می کردم که اولین توپ طلای من در سال 2009، باید کافی باشد. اما آن جایزه خیلی از مسائل را تغییر داد. من از آن زمان بزرگ تر شده ام و در فوتبال و زندگی ام درس های زیادی گرفتم. من فقط می خواهم از همه کسانی من را دوست دارند، چه در بارسلونا، چه در آرژانتین و یا در سراسر جهان تشکر کنم. من این جایزه را با آنها به اشتراک می گذارم. این جایزه برای آنها هم هست.}

فیفا: تقریبا یک سال پیش بود که شایعاتی در خصوص اینکه شما با بارسلونا مشکل دارید و می خواهد به انگلیس بروید مطرح شد، در این خصوص توضیح دهید؟
    {خب، این بخشی از فوتبال است، نه؟ هر چیزی می تواند در فوتبال اتفاق بی افتد، حتی کمتر از یک سال. من در تمام مدت حضورم در اینجا حرفی نزده ام، هر چند برخی از واقع می گفتم که از بودن در اینجا راضی و خوشحالم. من فقط می خواهم همین روند را ادامه دهم و به خوبی به پایان برسانم.}

فیفا: چه زمانی احساس کردید که می توانید سالی پر از موفقیت را داشته باشید؟
    {من فکر می کنم سال برای کمی با سختی شروع شد. ما هیمشه به دنبال این بودیم که همه چیز را تغییر دهیم. ما فقط کار هایی که مربی از ما می خواست انجام دادیم و به تدریج اوضاع ما بهتر و بهتر شد. خوشبختانه ما یک سال بسیار خوب را داشتیم.}

فیفا: بارسلونا در سال گذشته افتخارات زیادی را کسب کرد و شاید نکته قابل توجه در این افتخارات حضور تو به همراه نیمار و سوارز باشد. آیا همکاری شما سه بازیکن راز موفقیت تیم بوده است؟
    {من فکر می کنم بین ما سه نفر یک هماهنگی خوبی وجود دارد، چه در داخل زمین چه خارج از زمین. همه ما بهترین بازی را بر ای تیم انجام می دهیم تا تیم به موفقیت برسد و این از هر چیز دیگری مهم تر است.}

فیفا: نیمار می گوید شما الگوی او هستید، احساستان چیست؟
    {(با خننده) واقعیت این است که من با نیمار رابطه خوبی دارم. او از زمانی که وارد باشگاه شده است در مورد من حرف های خوبی زده است و من احساس خوبی دارم وقتی یک دوست در خصوص من اینگونه می گوید.}

فیفا: سوارز به خوبی توانسته است با وجود مهاجمان خوب تیم شما بهترین عملکرد را داشته باشد. نظرت در این خصوص چیست؟
    {تقریبا تمامی کسانی که در کنار من بازی کرده اند با مشکل گلزنی مواجه بودند، اما در خصوص او می توانم بگویم که سوارز یک مهاجم شماره 9 است. او چیز های زیادی به تیم داده است و از اینکه در کنار او بازی می کنم بسیار لذت می برم. ما همچنین رابطه بسیار خوبی در خارج از زمین و داخل زمین داریم.}

فیفا: شما سال 2015 را با پیروزی مقابل ریور پلاته در جام باشگاه های جهان به پایان رساندید و این در شرایطی بود که یکی از هواداران این تیم آرژانتینی رفتار عجیب و غریبی نسبت به شما داشت. در این خصوص توضیح دهید؟
    {بله، برای این رفتار دلایلی وجود دارد. هواداران زیادی برای حمایت از ریور پلاته با ژاپن آمده بودند. من می دانم این دیدار برای بازیکنان و هواداران بسیار مهم و هیجان انگیز بود. به هر حال این گونه مسائل بخش از فوتبال است. هدف ما فقط پیروزی در آن دیدار بود و خوشبختانه توانستیم به مقام قهرمانی برسیم.}

فیفا: شما پس از گلزنی مقابل ریور پلاته از آنها عذرخواهی کردید؟
    {من به آنها گفتم که می دانم شما برای رسیدن به اینجا چقدر تلاش کردید. هواداران پور شوری دارید. من یک آرژانتینی هستم و با به ثمر رساندن گل بازی باعث ناراحتی آنها شدم. من نمی دانم که واقعا باید از کلمه عذرخواهی استفاده می کردم یا نه، اما این حرف من یک نوع عذرخواهی بود.}

فیفا: مردم در آرژانتین به فوتبال شور و هیجان خاصی نشان می دهند، آیا شما تصمیم دارید که روزی به فوتبال آرژانتین باز گردی؟
    {بله، من همیشه این را گفته ام. از کودکی همیشه رویای من حضور در سطح اول فوتبال کشورم بود، اما من در سن بسیار پایین به دلیل وضعیتم مجبور شدم کشور را ترک کنم. من تا کنون در اورپا و تیم بارسلونا بازی کردم، اما من می خواهم روزی به فوتبال آرژانتین باز گردم، البته تنها خدا می داند که چه اتفاقی خواهد افتاد.}

فیفا: آیا در رقابت های کوپا آمریکا سال 2016 به فکر قهرمانی هستید. این عنوان مدت ها در انتظار شماست؟
    {امیدوارم! ما می توانیم که کسب قهرمانی برسیم. ما سزاوار این عنوان هستیم. ما در چند رقابت گذشته خود تا فینال راه پیدا کرده بودیم و فکر می کنم روزی کسب قهرمانی برای ما اتفاق خواهدافتاد.}

14. 6 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

16. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

تیم منتخب سال جوک هست. جای بوسکتس، پیکه و سوارز خالیه. نویر جای بوفون و براوو که شش جام برده؟ مودریچ؟!

نویر
    مارسلو، تیاگو سیلوا، سرخیو راموس، دنی آلوس
    آندرس اینیستا، لوکا مودریچ، پل پوگبا
    نیمار، رونالدو، مسی

میتونست این باشه

بوفون
    آلابا، پیکه، کیلینی، آلوز - ذخیره گودین
    اینیستا، بوسکتس، پوگبا
    نیمار، سوارز، مسی
    حذف فیزیکی. آسان ترین و در دسترس ترین راه حل ممکن.
    پنجمین توپ طلای مسی... واقعا از وصف خارج است وقتی میبینیم بازیکن هایی مثل رونالدینیو، زیدان، فیگو، ریوالدو فقط یک بار برنده شدن (البته Fifa World Player of the Year رو رنالدینیو 2 بار و زیدان 3 بار برنده شده)، و رنالدوی برزیلی دو بار. حتی به گذشته های دور هم برگردیم اسطوره هایی مثل پلاتینی، کرایف و فان باستن تونستن 3 بار برنده بشن.

آیا همین 5 تا جاودانه است؟ آیا مسی رکورد خودش رو جاودانه تر خواهد کرد؟ 6 تا ؟ 7 تا؟ 8 تا؟ باید صبر کنیم و ببینیم ولی من فکر نمی کنم این آخرین توپ طلای مسی باشه.
    فعلا در زمینه فوتبال تنها چیز غیرقابل وصف فساد فیفا هستش.
    Last edited by Captain_America; 13-01-2016 at 22:12.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ترکیب بازی با اسپانیول

Barcelona: Ter Stegen; Alves, Mathieu, Mascherano, Vermaelen, Mathieu; Arda, Rakitic, Roberto; Vidal, Messi, Munir
    Substitutes: Masip, Pique, Iniesta, Busquets, Neymar, Bartra, Adriano

سوارز محروم
    پیکه، اینیستا، بوسکتس، نیمار روی نیمکت
    آلبا، براوو استراحت
    رافینیا مصدوم

حذف فیزیکی. آسان ترین و در دسترس ترین راه حل ممکن.

فعلا در زمینه فوتبال تنها چیز غیرقابل وصف فساد فیفا هستش.
    تو همین فساد جای امید هست. این فدراسیون فاسد بارسا رو برای یک سال محروم کرد و دو تیم دیگه که ظاهرا تخلف مشابه داشتن رو به حال خودشون گذاشت. مهلت رای گیری توپ طلا رو در زمان مصدومیت مسی برای اولین بار در تاریخ تمدید کرد! ولی این بارسا بود که به سه گانه رسید و مسی در نهایت توپ طلای پنجمشو گرفت. امیدوارم دست همشون رو بشه ولی تا همین جا خوشبختیم که تیم و ستاره ای هست که با وجود همه موانع از فساد فیفا بگیر تا بازی خشن تیم ها حریفشون میشه.

19. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •