امتیازا ک عالی بوده. عکسهای نسخه ی PC هم ک خوب ب نظر میرسن.
امتیازا ک عالی بوده. عکسهای نسخه ی PC هم ک خوب ب نظر میرسن.
اولین اخبار رسمی از نسخه PES 2016 PC
http://www.pesedit.ir/
خبر خوب برای طرفداران PC این است که امروز صبح صحنه وارد شدن بازیکنان به بازی اضافه شده است
در تمام این مدت هواداران نسخه PC این عنوان نگران بودند ، کیفیت و توسعه بازی کم تر از نسخه PS4 بوده
( به عنوان مثال ویرایشگر هر دو نسخه یکی است ) گرافیک زیاد نا امید کننده نیست اما از نسخه PS3 بهتر است و انیمیشن های بیشتر در بازی وجود دارد
ویژگی های نسخه PC
1 . قابلیت ایمپورت کردن تصاویر وجود دارد
2 . تفاوت گرافیکی بین دو نسخه PC و PS4 نا چیز است
3 . گیم پلی شبیه به PS4 و بهتر از PS3 است
4 . حضور صحنه ورود بازیکنان به زمین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لازم به یاد آوری است که فردا PES 2016 در منتطقه آمریکا منتشر خواهد شد و در اروپا تا 17 یا 18 سپتامبر باید منتظر باشند
باور کن که هیچی نمی تونم بگم . هر لحظه ممکنه بازی نسخه PC تو نت منتشر بشه . اگر به قرار سال قبل بود امروز باید بازی منتشر می شد ! .
نه گرافیک که همونه . فقط جدای از چهره ها ، یکم رو رنگ چمن بازی و نور پردارزی کار شده .
...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
من والا PS4 ندارم . دوستانی که دارن میشه از Option File برای درست کردن لباسها و لوگوها بازی استفاده کرد ؟! و در نسخه 15 این قابلیت وجود داشت ؟!
صحبتهای KONAMI عرب در مورد بازی نسخه PC .
...PC version has :similar gameplay to PS4 / cut scenes Intro as same as PS4 / Image importing as same as PS4 / only difference bit lower graphics
با سرعت ترین ها .
![]()
به نظر من تفاوت PS4 و PC خیلی فاحش خواهد بود من برای نسخه 2015 اول دمو PS4 رو که بازی کردم خیلی با نسخه کامل PC تفاوت داشت اصلا انگار روی کامپیوتر کل تغییرات و تحولات بازی رو حس نمیکنی ولی روی کنسول همه چی قابل حس هستش
حیف که کنسولم رو فروختم
سیستم مورد نیاز که تفاوتی با پارسال نداره ؟ من گرافیکم برای نسخه قبل BAD نوشته بود
عجب نمره ای داده !
مشکلاتی در عدم لایسنس در این بازی وجود دارد اما با این وجود PES 2016 بهترین نسخه در سری از زمان کنسول PlayStation 2 است.
عجب نمره ای داده ! گیم اسپات 9 گفته بعد پلی استیشن 2 بهترین سری هست
بازی پی سی منتشر شد.
داداش لینکش کو
من همه جارو گشتم هیچ جا پیدا نکردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)