تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 229 اولاول ... 273334353637383940414787137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 2284

نام تاپيک: راهنمايي خريد گوشي براي تمام دوستان

Banned kiarash3500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تو قلب خداي مهربون

9

سلام دوستان
    اگه میشه قیمت این گوشی هار رو بگین

نوکیا 6630 نو و دست دو
    نوکیا 1600
    نوکیا 3100
    نوکیا 6233
    نوکیا 6600 اگه تولید میشه
    دوستان ممنون از لطفتون
    اما کسی قیمت بقیه رو نمیدونه؟
    ممنون

داره خودمونی میشه red-sea's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

12 تشکر

z610 رو اطلاعات کاملی ازش ندارم
    اما در مورد w700 , w810
    دوربین : w810 بهتره به دلیل داشتن اتوفکوس ... تو w700 احتمال تار افتادن عکس بیشتره ...
    صدا : کیفیت صدای w810 بهتره البته w700 هم خیلی خوبه ... اما بلندی صدای w700 تو اسپیکر یه کم بیشتره
    w700 جوی استیک داره اما w810 کلیدهای جهتی داره !
    کیفیت ال سی دی هاشون هم تقریبا یکسانه با برتری اندک w810
    w810 همراش رم 512 داره اما w700 رم 256 ...
    ظاهر جفتشونم نازه بستگی به خودت داره! w810 حدودا 40 تومن بالاتره قیمتش
    اما k800 رنگ مشکیش از نظر ظاهر از جفت اینا بهتره البته قیمت w810 , w700 به قیمت واقعیشون نزدیکتره
    همین !
    ممنون از توجهتون
    حالا باز یه سوال که فکر کنم اگه جوابش مثبت باشه تکلیفم معلوم میشه! آیا برای 810 کاور رنگ دیگه ای غیر از سیاه و شیری که اصلش هستن وجود داره؟ مثلا نقره ای میشه عوضش کرد؟ من بدجوری با رنگش مشکل دارم اما شدیدا خصوصیاتش رو می پسندم
    Last edited by red-sea; 17-12-2006 at 15:48.

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

ممنون از توجهتون
    حالا باز یه سوال که فکر کنم اگه جوابش مثبت باشه تکلیفم معلوم میشه! آیا برای 810 کاور رنگ دیگه ای غیر از سیاه و شیری که اصلش هستن وجود داره؟ مثلا نقره ای میشه عوضش کرد؟ من بدجوری با رنگش مشکل دارم اما شدیدا خصوصیاتش رو می پسندم
    در مورد تعویض قاب واسه این گوشی شک دارم .... بعضی گوشیا مث w550 رو دیدم قابشونو ولی w810 رو ندیدم نمیدونم شاید بشه عوضش کرد ... اما شک نکن گوشیه خیلی خوبیه امکاناتش فوق العادس ... من مشکیش رو دارم ...
    یه نکته ی دیگه هم بگم دربارش تو بین ال سی دی های هم اندازش کیفیت خیلی خوبی داره ... رنگاش پر حرارت و جذابه

داره خودمونی میشه red-sea's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

12

در مورد تعویض قاب واسه این گوشی شک دارم .... بعضی گوشیا مث w550 رو دیدم قابشونو ولی w810 رو ندیدم نمیدونم شاید بشه عوضش کرد ... اما شک نکن گوشیه خیلی خوبیه امکاناتش فوق العادس ... من مشکیش رو دارم ...
    یه نکته ی دیگه هم بگم دربارش تو بین ال سی دی های هم اندازش کیفیت خیلی خوبی داره ... رنگاش پر حرارت و جذابه
    شما دارین من رو وسوسه می کنین
    راستی یه سوال برام پیش اومد از روی کنجکاوی! از نظر فنی جوی استیک بهتره یا کلیدهای جهتی؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

شما دارین من رو وسوسه می کنین
    راستی یه سوال برام پیش اومد از روی کنجکاوی! از نظر فنی جوی استیک بهتره یا کلیدهای جهتی؟
    من خودم کلیدهای جهتی رو ترجیح میدم ... اما سونی اریکسون نشون داده جوی استیکایه نرم و خوبیم میزنه ( نمونه ی بارزش K750 , K800 ,... )
    البته شما وقتی پول بابت سونی اریکسون میدی ( حالا هر گوشیی ) خیالت راحته که امکانات خیلی خوبی رو با بهترین قیمت بدست میاری چیزی که تو برندهای دیگه کمتر دیده میشه ... و این بحثا هم فقط واسه اینه که با توجه به نیاز شما بهترین گوشی رو بهتون معرفی کنیم ... به هر حال هر گوشیی تصمیم گرفتی بگیری مارم با خبر کن تا ازت شیرینیشو بخوایم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام!
    عضو جدیدم!
    در انتخاب بین Sony Ericsson M600i و Nokia N70 تردید دارم. در واقع مسئله ی اصلی من مقایسه قابلیت و قدرت پلت فرم سری 60 نوکیا و یو آی کیو سونی اریکسونه، به این معنی که روی هر کدومشون چه برنامه هایی می شه ریخت؟ تعداد این برنامه ها برای سری60 بیشتره یا یو آی کیو؟ یا اصلا چه برنامه های مشترکی میشه رو هر دوشون ریخت (مثلا برنامه های جاوا)؟
    مرسی

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

سلام!
    عضو جدیدم!
    در انتخاب بین Sony Ericsson M600i و Nokia N70 تردید دارم. در واقع مسئله ی اصلی من مقایسه قابلیت و قدرت پلت فرم سری 60 نوکیا و یو آی کیو سونی اریکسونه، به این معنی که روی هر کدومشون چه برنامه هایی می شه ریخت؟ تعداد این برنامه ها برای سری60 بیشتره یا یو آی کیو؟ یا اصلا چه برنامه های مشترکی میشه رو هر دوشون ریخت (مثلا برنامه های جاوا)؟
    مرسی
    البته این دو گوشی تقریبا از هیچ نظری قابل مقایسه نیستن ...
    ولی اگه از نظر برنامه بخوای تا جایی که میدونم برای N70 ( سیمبیان 8 ) برنامه های بیشتری هست ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    صدای k800i بیشتره یا صدای w810i
    کسی k800i قیمت داره؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

سلام
    صدای k800i بیشتره یا صدای w810i
    کسی k800i قیمت داره؟
    جفتشون صداشون تو اسپیکر خیلی زیاد نیس ! تقریبا یه اندازس کیفیتم که خوب و 810 بهتره اما کا800 هم خوبه...
    کا 800 بدون گارانتی 390 تومن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    من بین k800i و w810i شک دارم که کدوم رو بخرم من w810i داشتم خیلی گوشی خوبی بود فقط یک مشکل داشت و اون اینکه لنزش محافظ نداشت من هم گوشی می زاشتم تو جیبم لنزش خش بر می داشت برای همین فروختم و تصمیم گرفتم یه گوشی بخرم با همون کیفیت و همون امکانات با محافظ لنز به نظر شما k800i بگیرم خوبه؟
    یه سوال دیگه : چرا گوشی با گارانتی و بدون گارانتی انقدر اختلاف قیمت داره؟ مثلا k800i با گارانتی 480000 و بدون گارانتی 390000 تومان یعنی 90000 تومان اختلاف قیمت علتش چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •