دوستان ممنون از لطفتون
اما کسی قیمت بقیه رو نمیدونه؟
ممنون
دوستان ممنون از لطفتون
اما کسی قیمت بقیه رو نمیدونه؟
ممنون
ممنون از توجهتون![]()
حالا باز یه سوال که فکر کنم اگه جوابش مثبت باشه تکلیفم معلوم میشه! آیا برای 810 کاور رنگ دیگه ای غیر از سیاه و شیری که اصلش هستن وجود داره؟ مثلا نقره ایمیشه عوضش کرد؟ من بدجوری با رنگش مشکل دارم اما شدیدا خصوصیاتش رو می پسندم
![]()
Last edited by red-sea; 17-12-2006 at 15:48.
در مورد تعویض قاب واسه این گوشی شک دارم .... بعضی گوشیا مث w550 رو دیدم قابشونو ولی w810 رو ندیدم نمیدونم شاید بشه عوضش کرد ... اما شک نکن گوشیه خیلی خوبیه امکاناتش فوق العادس ... من مشکیش رو دارم ...
یه نکته ی دیگه هم بگم دربارش تو بین ال سی دی های هم اندازش کیفیت خیلی خوبی داره ... رنگاش پر حرارت و جذابه![]()
شما دارین من رو وسوسه می کنین![]()
راستی یه سوال برام پیش اومد از روی کنجکاوی! از نظر فنی جوی استیک بهتره یا کلیدهای جهتی؟![]()
من خودم کلیدهای جهتی رو ترجیح میدم ... اما سونی اریکسون نشون داده جوی استیکایه نرم و خوبیم میزنه ( نمونه ی بارزش K750 , K800 ,... )
البته شما وقتی پول بابت سونی اریکسون میدی ( حالا هر گوشیی ) خیالت راحته که امکانات خیلی خوبی رو با بهترین قیمت بدست میاری چیزی که تو برندهای دیگه کمتر دیده میشه ... و این بحثا هم فقط واسه اینه که با توجه به نیاز شما بهترین گوشی رو بهتون معرفی کنیم ... به هر حال هر گوشیی تصمیم گرفتی بگیری مارم با خبر کن تا ازت شیرینیشو بخوایم![]()
سلام!
عضو جدیدم!
در انتخاب بین Sony Ericsson M600i و Nokia N70 تردید دارم. در واقع مسئله ی اصلی من مقایسه قابلیت و قدرت پلت فرم سری 60 نوکیا و یو آی کیو سونی اریکسونه، به این معنی که روی هر کدومشون چه برنامه هایی می شه ریخت؟ تعداد این برنامه ها برای سری60 بیشتره یا یو آی کیو؟ یا اصلا چه برنامه های مشترکی میشه رو هر دوشون ریخت (مثلا برنامه های جاوا)؟
مرسی![]()
البته این دو گوشی تقریبا از هیچ نظری قابل مقایسه نیستن ...
ولی اگه از نظر برنامه بخوای تا جایی که میدونم برای N70 ( سیمبیان 8 ) برنامه های بیشتری هست ...
سلام
صدای k800i بیشتره یا صدای w810i
کسی k800i قیمت داره؟
جفتشون صداشون تو اسپیکر خیلی زیاد نیس ! تقریبا یه اندازس کیفیتم که خوب و 810 بهتره اما کا800 هم خوبه...سلام
صدای k800i بیشتره یا صدای w810i
کسی k800i قیمت داره؟
کا 800 بدون گارانتی 390 تومن
سلام
من بین k800i و w810i شک دارم که کدوم رو بخرم من w810i داشتم خیلی گوشی خوبی بود فقط یک مشکل داشت و اون اینکه لنزش محافظ نداشت من هم گوشی می زاشتم تو جیبم لنزش خش بر می داشت برای همین فروختم و تصمیم گرفتم یه گوشی بخرم با همون کیفیت و همون امکانات با محافظ لنز به نظر شما k800i بگیرم خوبه؟
یه سوال دیگه : چرا گوشی با گارانتی و بدون گارانتی انقدر اختلاف قیمت داره؟ مثلا k800i با گارانتی 480000 و بدون گارانتی 390000 تومان یعنی 90000 تومان اختلاف قیمت علتش چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)