داداش شما اصلا بازیت ایراد داره منم وقتی دی وی دی رسید دستم 14 دی وی دی بود و تو دی وی دی 5 یه ارور مشابه شما داشتم سریع رفتم به فروشنده گفتم اونم جلو خودم انداختش تو سطل آشغال و یه دی وی دی دیگه به من داد شما برو پسش بده بگو خرابه
داداش شما اصلا بازیت ایراد داره منم وقتی دی وی دی رسید دستم 14 دی وی دی بود و تو دی وی دی 5 یه ارور مشابه شما داشتم سریع رفتم به فروشنده گفتم اونم جلو خودم انداختش تو سطل آشغال و یه دی وی دی دیگه به من داد شما برو پسش بده بگو خرابه
از کدوم فروشگاه اینترنتی بخریم که اپدیت هاش هم باشه و کرک دریت حسابی هم داشته باشه؟؟
فروشگاه های زیادی هستند اگ شما به دستتون زحمت بدید برید تو گوگل یه چرخی بزنید سایت های معتبر میتوانید پیدا کنید!!!![]()
شما چرا زحمت کشیدی.؟ زورت میاد جواب نده اقا.مجبورت نکردن.
تو همین بازارچه سایت بچه ها میفروشن
بازم دمت گرم دوست عزیز که یکی جواب مارو داد بابا دمتون گرم کار ما رو را بندازید ما از قدیمای اینجاییم مثلا
دوست عزیز اخه ماله من چون نسخه فشرده است نصبش دو مرحله ایه یعنی اول سی دی هارو دونه دونه میزارم داخل دی وی دی رام اکسترکت میکنه تو هارد کامپیوتر که این کارو کردم همه پارتها اکسترکت شدن ومرحله بعد نصب بازی ازهمان فایل های اکسترکت شدست که برا من تو این مرحله تو 7% گیر میکنه که عکسشم تو صفحه قبل هست
وبه مغازه دار هم میگم میگه این همه من فروختم فقط دو نفرید که گفتید این مشکل رو دارید برای اون یکی طرف هم دقیقا رو 7% گیر میکنه وبقیه تونستند اجرا کنند
با این اوصاف میشه گفت با وجود اینکه extract تمام شده و لی یه فایلی رو اون اوایل ignore یا چشم پوشی کرده؟ که در این صورت میشه گفت مشکل از بازیه و مطمئن برم پیشش بگم مشکل از بازیه
حالا جدای از این مسئله دوستانی که جواب این سوال میدونن خواهشا بگن جریان این نسخه کامل یا 16 dvd که میگن نصب نداره چجوریاست یعنی بازی رو می ریزی تود هاردبعد اجرا می کنی ؟
اینو بیخیال برو همون نسخه ای که بهت گفتمو بگیر کارت راه میوفته
آقا یه سوال :
این هواپیما لامصبو چطوری پروازش بدیم؟هر چه سرعت بهش دادم اخرش بلند نشد فلش پایینو بالا و همه چی هم گرفتم آخرش بلند نشد جریان چیه؟
دوستان من از وقتی کرک ورژن چهار رو ریختم زبون بازی چینی شده . از تو رج ادیت هم که تو صفحه اول گفته شده زبان بازی رو تغییر میدم باز چینی میاد بالا . کسی هست راه حلی برای این مشکل داشته باشه ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)