تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 87 اولاول ... 2733343536373839404147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 870

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Grand Theft Auto V

اگه نباشه جاش خالی می مونه aligoodbeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

اقایون ,داداشا ,خانوما من همچنان مشکلم حل نشده بعد از اینکه یکی از بجه های فروم گفت فایل ISdone.dll رو دانلود کن بریز تو پوشه system32 اینکارو کردم ولی بازم رو 7% که میره ارور ISdone میده حتی برنامه dll fix رو هم دانلود کردم واز طریق اون برنامه هم ISdone.dll به صورت اتوماتیک دانلود وبعد اینستال کردم ولی باز افاقه نکرد ورو همون 7%ارور میده

حالا میخوام ببینم کسی میدونه مشکل از کجا اب میخوره ؟

و یک سوال هم در همین مورد دارم اینه که برای من الان نسخه 9dvd ولی جریان این 16dvd چیه که میگن نصب نمیخواد الان اگه نسخه کامل بگیرم با توجه به این که میگن پروسه نصب نداره پس من به این مشکل اروره نمیخورم ایا ؟ اگه اینجوریه کلوپ محلمون گفت اگه بخوای 16dvd رو برات میارم که اگه این جوریه بگم بیاره
    داداش شما اصلا بازیت ایراد داره منم وقتی دی وی دی رسید دستم 14 دی وی دی بود و تو دی وی دی 5 یه ارور مشابه شما داشتم سریع رفتم به فروشنده گفتم اونم جلو خودم انداختش تو سطل آشغال و یه دی وی دی دیگه به من داد شما برو پسش بده بگو خرابه

2. 2 کاربر از aligoodbeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه matarsaak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    چابهار

پيش فرض

از کدوم فروشگاه اینترنتی بخریم که اپدیت هاش هم باشه و کرک دریت حسابی هم داشته باشه؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir0260's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    کیش

پيش فرض

فروشگاه های زیادی هستند اگ شما به دستتون زحمت بدید برید تو گوگل یه چرخی بزنید سایت های معتبر میتوانید پیدا کنید!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه matarsaak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    چابهار

پيش فرض

شما چرا زحمت کشیدی.؟ زورت میاد جواب نده اقا.مجبورت نکردن.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تو همین بازارچه سایت بچه ها میفروشن

پروفشنال Karistias's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

داداش شما اصلا بازیت ایراد داره منم وقتی دی وی دی رسید دستم 14 دی وی دی بود و تو دی وی دی 5 یه ارور مشابه شما داشتم سریع رفتم به فروشنده گفتم اونم جلو خودم انداختش تو سطل آشغال و یه دی وی دی دیگه به من داد شما برو پسش بده بگو خرابه
    بازم دمت گرم دوست عزیز که یکی جواب مارو داد بابا دمتون گرم کار ما رو را بندازید ما از قدیمای اینجاییم مثلا

دوست عزیز اخه ماله من چون نسخه فشرده است نصبش دو مرحله ایه یعنی اول سی دی هارو دونه دونه میزارم داخل دی وی دی رام اکسترکت میکنه تو هارد کامپیوتر که این کارو کردم همه پارتها اکسترکت شدن ومرحله بعد نصب بازی ازهمان فایل های اکسترکت شدست که برا من تو این مرحله تو 7% گیر میکنه که عکسشم تو صفحه قبل هست
    وبه مغازه دار هم میگم میگه این همه من فروختم فقط دو نفرید که گفتید این مشکل رو دارید برای اون یکی طرف هم دقیقا رو 7% گیر میکنه وبقیه تونستند اجرا کنند

با این اوصاف میشه گفت با وجود اینکه extract تمام شده و لی یه فایلی رو اون اوایل ignore یا چشم پوشی کرده؟ که در این صورت میشه گفت مشکل از بازیه و مطمئن برم پیشش بگم مشکل از بازیه

حالا جدای از این مسئله دوستانی که جواب این سوال میدونن خواهشا بگن جریان این نسخه کامل یا 16 dvd که میگن نصب نداره چجوریاست یعنی بازی رو می ریزی تود هاردبعد اجرا می کنی ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

بازم دمت گرم دوست عزیز که یکی جواب مارو داد بابا دمتون گرم کار ما رو را بندازید ما از قدیمای اینجاییم مثلا

دوست عزیز اخه ماله من چون نسخه فشرده است نصبش دو مرحله ایه یعنی اول سی دی هارو دونه دونه میزارم داخل دی وی دی رام اکسترکت میکنه تو هارد کامپیوتر که این کارو کردم همه پارتها اکسترکت شدن ومرحله بعد نصب بازی ازهمان فایل های اکسترکت شدست که برا من تو این مرحله تو 7% گیر میکنه که عکسشم تو صفحه قبل هست
    وبه مغازه دار هم میگم میگه این همه من فروختم فقط دو نفرید که گفتید این مشکل رو دارید برای اون یکی طرف هم دقیقا رو 7% گیر میکنه وبقیه تونستند اجرا کنند

با این اوصاف میشه گفت با وجود اینکه extract تمام شده و لی یه فایلی رو اون اوایل ignore یا چشم پوشی کرده؟ که در این صورت میشه گفت مشکل از بازیه و مطمئن برم پیشش بگم مشکل از بازیه

حالا جدای از این مسئله دوستانی که جواب این سوال میدونن خواهشا بگن جریان این نسخه کامل یا 16 dvd که میگن نصب نداره چجوریاست یعنی بازی رو می ریزی تود هاردبعد اجرا می کنی ؟
    اینو بیخیال برو همون نسخه ای که بهت گفتمو بگیر کارت راه میوفته

تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

آقا یه سوال :
    این هواپیما لامصبو چطوری پروازش بدیم؟هر چه سرعت بهش دادم اخرش بلند نشد فلش پایینو بالا و همه چی هم گرفتم آخرش بلند نشد جریان چیه؟

آخر فروم باز happyfeat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان من از وقتی کرک ورژن چهار رو ریختم زبون بازی چینی شده . از تو رج ادیت هم که تو صفحه اول گفته شده زبان بازی رو تغییر میدم باز چینی میاد بالا . کسی هست راه حلی برای این مشکل داشته باشه ؟!

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

دوستان من از وقتی کرک ورژن چهار رو ریختم زبون بازی چینی شده . از تو رج ادیت هم که تو صفحه اول گفته شده زبان بازی رو تغییر میدم باز چینی میاد بالا . کسی هست راه حلی برای این مشکل داشته باشه ؟!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 2 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •