تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترين راه براي افزايش حجم اعضلات در چيست

راي دهنده
147. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مصرف 6وعده غذاي با كالري بالا و كار كردن با وزنه سنگين وخواب طولاني

88 59.86%
  • مصرف مكلها با پروتئين بالا با برنامه هاي سنگين ورزش در باشگاه

59 40.14%
صفحه 37 از 49 اولاول ... 2733343536373839404147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 483

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي در بدنسازي

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin 69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام

یه یه سوالی داشتم . من توی یک سال و نیم حدود 15 کیلو اضافه کردم و یه شکم درآوردم که هنوز سفت نشده یعنی ظاهرا هنوز چربیه ... حالا سوالم اینجاست بهترین راه برای آب کردن این شکم چیه و همچین بهتر کردن فرم بدن (البته الانم بد نیست فقط این شیکمه هی خودنمایی میکنه ...)
    بدنسازی برم ، بیشتر باید تردمیل کار کنم دیگه ؟ و اینکه اگر بعد از یک یا دو سالی دیگه نرم آیا ضرر داره ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من تا اونجا که سایت های خارجی رو زیر و رو کردم یه سری منابع پیدا کردم که نوشته بودن این موضوع که زرده ی تخم مرغ کلسترول خون رو میبره بالا یه باور عمومی ولی غلطه . البته آخرم مطمئن نشدم چون یه سری سایت ها هم چنان مصرف زیاد زرده رو اشتباه میدونستن . زرده کلی ویتامین داره که توی سفیده نیست و همچنین 43 درصد پروتئین تخم مرغ توی زردشه .
    در نهایت چند تا زرده در روز ضرری نداره ؟
    و در ضمن در مورد اون قسمتی که بولد کردم هم یه توضیحی میدین؟
    در مورد عوارض و فوايد زرده تخم مرغ دو گروه از محققين هستند با 2 نطر متفاوت..گروه اول ميگن عوارض بسياري داره و گروه دوم هم عكس اين نظرو قبول دارن و چون به قطعيت نرسيدن پس بهتره كمتر مصرف شه چون به فرض اگر نظر گروه اول درست باشه كه عوارضش در دراز مدت گريبانگيرتون ميشه...
    من از گفته هاي قهرمانان ايران و جهان دارم ميگم كه اونا گفتن روزي 2 تا بيشتر نخوريد ولي سفيده مانعي داره..
    در ضمن در هر سفيده 3گرم پروتيين هست كه اگر روزي 4تا بخوري ميشه 12گرم پروتيين خالص و باكيفيت و با اين مقدار اصلا نيازي به زرده نيست اما به دليل برخي ويتامينها و چربيها ضروريه كه 1 تا 2 عدد زرده مصرف كنيد..
    در مورد اينكه زرده چاقي زايد مياره اينو بگم كه زرده چون سرشار از چربي هست و البته انواع مواد معدني ولي چربيش بالاست و خوب كاملا معلومه كه چربي زياد در بدن به چربي زايد تو بدن به خصوص شكم تبديل ميشه اما پروتيين كه شما اگر يك گشتي تو سايتهاي علمي و تغذيه بزنيد ميبينيد كه نوشته شده پروتيين معجزه اي در ساخت پروتيين و اگر پروتيين به حد نيازتون مصرف كنيد به چربي تبديل نميشه و با فعاليت به ماهيچه و حجم تبديل ميشه و با اضافه خوردن پروتيين مقدار اضافيش دفع ميشه از بدن اما زرده باقي ميمونه و چربي ميشه..
    يك جستجو تو اينترنت در مورد پروتيين و عضله بكنيد تا بيشتر متوجه شويد..
    سوالي بود در خدمتم..

3. 2 کاربر از 123arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من متوجه اين حركت نشدم ميشه توضيح بديد؟

سونا بخار يا خشك؟ يك سري افراد تو سونا حركات ورزشي نرم انجام ميدن اين حركات من شنيدم ضرر داره تو سونا.نظر شما چيه؟
    شكم با ميله بارفيكس=شما ميله بالاي سرت مثلا ميله افقي دروازه فوتبال يا هر چيزي كه بتونيد اونو بگيريد بعد پاهاتونو طوري بالا بياريد كه زانوهاتون تا ناحيه سينه بالا بياد..اگر متوجه نشديد عكس بزارم..

توي سونا هيچ عارضه اي نداره كه حركت و نرمش انجام بديد و من تو انواع فيلمهاي ورزشي ديدم..
    سونا بخار خيلي مفيد تره و فراموش نكنيد هر بار رفتيد سونا 5 دقيقه بمون بعد برو بيرون نفسي تازه كن دوباره برو سونا..

من از يك سايت خارجي خوندم براي چربي سوزي ميري تو اب گرم استخر بعد ميري تو اب سرد و بعد از اب ميايي بيرون و تو اب نميري..در اين حال بدنت سردشه و براي گرم شدنش ناچاره از چربيهاي اضافه براي گرم شدن كمك بگيره كه نهايتا باعث چربي سوزي ميشه چون چربيها از بين ميرن.

من با اين روشها شكممو خيلي خوب ساختم و براي اثبات حرفم حاضرم عكس از شكمم بزارم...

5. این کاربر از 123arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام

یه یه سوالی داشتم . من توی یک سال و نیم حدود 15 کیلو اضافه کردم و یه شکم درآوردم که هنوز سفت نشده یعنی ظاهرا هنوز چربیه ... حالا سوالم اینجاست بهترین راه برای آب کردن این شکم چیه و همچین بهتر کردن فرم بدن (البته الانم بد نیست فقط این شیکمه هی خودنمایی میکنه ...)
    بدنسازی برم ، بیشتر باید تردمیل کار کنم دیگه ؟ و اینکه اگر بعد از یک یا دو سالی دیگه نرم آیا ضرر داره ؟؟
    شما اگه تردميل داريد كه خيلي عاليه و روزي 30 تا 40 دقيقه كه پيشنهاد ميكنم 35 دقيقه با سرعت متوسط به بالا ازش استفاده كنيد و اگه بتونيد شبها دوچرخه سواري كنيد خوبه يا لااقل هفته اي يكبار كوهنوردي كه هم تفريح جمعه هاتون هست هم يك ورزش به تمام عياره..

اگر حركات شكمو ميدونيد هفته اي 3 جلسه شكم و هر جلسه 2 روز بينش استراحت كنيد تا هم چربيش از بين بره هم تفكيك بشه و كات يا به اصطلاح شش تكه..
    اگر عكسي از شكمت بزاري بهتره تا كمكت كنم..
    هوازي+پروتيين+خوردن چربي كم+تمرين=شكمي عضلاني و خوش تركيب

7. این کاربر از 123arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

یه سوال من خیلی وقته که پوست بدنم ترک خورده از وقتی شروع به بدنسازی کرده ام ترک ها ادامه پیدا می کنه هیچ دردی نداره ولی بدنم را بد شکل نشان می ده چی کار کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin 69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

شما اگه تردميل داريد كه خيلي عاليه و روزي 30 تا 40 دقيقه كه پيشنهاد ميكنم 35 دقيقه با سرعت متوسط به بالا ازش استفاده كنيد و اگه بتونيد شبها دوچرخه سواري كنيد خوبه يا لااقل هفته اي يكبار كوهنوردي كه هم تفريح جمعه هاتون هست هم يك ورزش به تمام عياره..

اگر حركات شكمو ميدونيد هفته اي 3 جلسه شكم و هر جلسه 2 روز بينش استراحت كنيد تا هم چربيش از بين بره هم تفكيك بشه و كات يا به اصطلاح شش تكه..
    اگر عكسي از شكمت بزاري بهتره تا كمكت كنم..
    هوازي+پروتيين+خوردن چربي كم+تمرين=شكمي عضلاني و خوش تركيب
    خیلی ممنون از راهنماییت

در مورد حرکات شکم یه توضیح میدی. دمت گرم

کاربر فعال انجمن گنو/لینوکس Open-Source's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    usr/src/linux/

پيش فرض

یه سوال من خیلی وقته که پوست بدنم ترک خورده از وقتی شروع به بدنسازی کرده ام ترک ها ادامه پیدا می کنه هیچ دردی نداره ولی بدنم را بد شکل نشان می ده چی کار کنم؟
    منم مثل این دوستمون هستم.
    مشکل چیه؟
    راه حلش چیه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنماییت

در مورد حرکات شکم یه توضیح میدی. دمت گرم
    شكم سه قسمته=1-بالا شكم
    2-پهلوها
    3-پايين شكم

حركات ناحيه پايين شكم=كرانچ معكوس
    شكم با ميله بارفيكس
    شكم با ميز شيبدار
    شكم با ميله پارالل
    در حالت خوابيده پاهاتو بالا ببر

حركات ناحيه بالاشكم=كرانچ مثبت
    شكم با سيم كش
    شكم با ميز شيبدار
    دراز نشست
    پياده روي

ناحيه پهلو=كرانچ اريب به سمت پهلوها خم شو
    شكم با ميله بارفيكس كه به سمت پهلوها بچرخ
    دوتا دمبل بگير و ايستاده به چپ و راست خم شو و به سمت پهلوهات خم ميشي
    تو اينترنت در مورد اين حركات توضيح كامل هست همراه با عكس...

---------- Post added at 11:50 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------

اگر شبيه نقطه هاي ريزي هست كه تجمع كردن و شبيه لكه خون هست و انگار قرمز شده مثلا ناحيه بازو--پهلو و بقيه بدن مشكلي نيست چون اون قسمت بدنت داره رشد ميكنه و بزرگ ميشه و پوست ظرفيت نداره و به اصطلاح پوستت داره جا باز ميكنه و به مرور خودش از بين ميره...

12. این کاربر از 123arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

نه انگار با چاقو بریدی حدود 20سانیمتر است آیا می شه کاری براش کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه deadboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

پهلونا سلام.
    از پماد ویتامین E استقاده کن.ویتامین A+D هم بد نیست ولی E بهتره.این تنها کاریه که میتونی انجام بدی.البته دعا هم خوبه براش.
    Last edited by deadboy; 16-09-2010 at 18:55.

15. 2 کاربر از deadboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •