تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 98 اولاول ... 273334353637383940414787 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 979

نام تاپيک: Manchester United FC | شیاطین سرخ |

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

تویه این بحران دفاع و مصدومیت این فصل دخه آ یه جورایی داره جور همه رو می کشه، در حد نام های بزرگی مثل اشمایکل و ون در سار عمل کرده. فکر کنید اگه دخه آ نبود چه اتفاقی میافتاد؟ به همین دلیل هست که رئال شدیدا دنبالش هست.
    کلا اخبار عجیب و غریبی به گوش می رسه، فقط امیدوارم شاهد تصمیمات عجیب و غیر منطقی از سران تیم در نقل و انتقالات نباشیم. ما بعضا بازیکنان خیلی خوبی رو خیلی ساده از دست دادیم، نباید این اتفاقات دوباره تکرار بشه. مثلا چه دلیلی داره دخه آ رو بفروشن ؟ وقتی اینقدر خوبه و می تونه در حد نام منچستر رشد کنه؛ در مورد هررا، نمی دونم چرا خبرهای فروشش به گوش می رسه در صورتی که خوب و موثر بازی می کنه. به هر حال بازار شایعات داغ هست و باید منتظر بود.

بازگشت فالکائو به تمرینان خبر خوبی بود؛ ببینیم بالاخره به اون ثباتی که باید می رسه یا نه.

2. 6 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

با این دستاورد هایی عظیم و شگرفی که من از وودوارد دیدم احتمال خیلی زیاد هم ماتا رو از دست میده و هم دخیا.....

این بنده خدا تکلیفش با خودش مشخص نیست رفته هررا آورده بعد دوباره میخواد بفروشتش بعد دوباره تو این بحران بی دفاعی رفته فالکائو گرفته......

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

با این دستاورد هایی عظیم و شگرفی که من از وودوارد دیدم احتمال خیلی زیاد هم ماتا رو از دست میده و هم دخیا.....

این بنده خدا تکلیفش با خودش مشخص نیست رفته هررا آورده بعد دوباره میخواد بفروشتش بعد دوباره تو این بحران بی دفاعی رفته فالکائو گرفته......
    در اینکه در نقل و انتقالات ضعف داریم شکی نیست؛ خریدهای ما تقارن نداشت و الان هم از همون بابت داریم ضربه می خوریم (+ بحران مصدومیت مزید بر علت)، ولی خرید بد نداشتیم. فالکائو از نظر فنی خیلی بازیکن خوبی هست و در مواقع لزوم بسیار می تونه به تیم کمک کنه. فقط امیدوارم مدتی با مصدومیت بیگانه بشه ! فعلا که رفیق شفیق شدن !

اگه مشکل خط دفاع و بحران مصدومیت رفع بشه، مطمئن باشید شاهد یه تیم یکدست خواهیم بود که در حد نام منچستر می تونه بازی کن و نتیجه بگیره؛ زمانی که از همون اول بازی به خاطر ترکیب خط دفاع تن و بدنمون نلرزه !

===

بازگشت روخو به تمرينات يونايتد
    روخو که در جریان دیدار مقابل منچسترسیتی از ناحیه شانه دچار مصدومیت شده بود، به خوبی ریکاوری کرده و حالا به تمرینات گروهی بازگشته است. فان خال امیدوار است که بتواند از خرید جدید خود که به دلیل مصدومیت، نتوانسته در بیشتری بازی‌های یونایتد به میدان برود، در برابر ساتهمپتون استفاده کند.
    بازگشت روخو به ترکیب تیم، کمک زیادی به فان خال خواهد کرد.در حال حاضر، سرمربی هلندی از مک نیر و بلکت جوان در خط دفاعش استفاده می‌کند و همچنین مصدومیت بلیند باعث شده تا دست او در انتخاب مدافع بسته باشد.
    Last edited by Mohammad; 25-11-2014 at 22:30.

5. 6 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

برد رو تبریک میگم

بازی خیلی خوب بود (-)مصدومایی که دادیم رونی چیزیش نشده؟؟

ون پرسی نزدیک بود یه گل شبیه جام جهانی بزنه
    گل چهارم هم نزدیک بود زده بشه که نشد
    در کل خیلی خوب بازی کردیم

7. 5 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 147milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

من خلاصه بازی رو از یکی از سایت های ایرانی دیدم.در مورد هیچی حرف نمیزنم چون بازی رو کامل ندیدم اما واقعا فالکائو باید اون توپ رو انجوری خراب میکرد اونم دقیقه 90!!!!

9. 2 کاربر از 147milad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

من بازی رو کامل دیدم.
    اول از گزارش افتضاح جناب علیفر شروع کنم که فاجعه بودم ! واقعا رویه اعصاب بود ! اینقدر گفت چلسی از الان قهرمان هست که امشب یه مساوی 0-0 داد !

دخه آ امروز واقعا بیکار بود، هال سیتی حرفی برای گفتن نداشت.
    بر خلاف همیشه اسمالینگ امروز خوب بود، یه گل زد و می تونست یه گل دیگه هم بزنه. شرایط طوری بود که خیلی راحت و با اعتماد به نفس جلو میومد.
    ماتا پر انرژی و با نشاط بازی کرد، همیشه موثر و خوب بازی می کنه و کاملا در خدمت تیم هست. تویه اون صحنه آخر هم پاس رو کمی عقب تر از فالکائو داد و نتونست اونطور که باید به توپ ضربه بزنه، دفاع هم خوب جاگیری کرده بود، گرچه خود ماتا هم می تونست ضربه بزنه ولی فکر کنم برای بالا بردن روحیه فالکائو توپ رو به اون داد که البته موفق نشد.
    بحران مصدومیت هم که تمومی نداره، دی ماریا بدون هیچ برخوردی مصدوم شد و هنوز مشخص نیست چقدر دور باشه، خدا به خیر کنه. رونی هم آخر بازی اونطوری مصدوم شد.
    فلچر که به عنوان بازیکن ذخیره اومد افتضاح بود، ولی در مقابل هررا عالی بود. چطوری می خوان چنین بازیکنی رو رد کنن وقتی اینقدر خوب و موثر بازی می کنه ؟!
    با گل قشنگی که فان پرسی زد کمی از فشارها رو کم کرد ولی باید قبول کنیم اون فان پرسی همیشگی نیست.
    بقیه بازیکنا هم در حد خودشون خوب بودن و در کل امروز تیم منسجم تر از همیشه بازی کرد. اگه بحران مصدومیت دست از سرمون برداره می تونیم شاهد ادامه این نتایج خوب باشیم.

11. 10 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات m_kh111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

نمی دونم چرا یه فکری واسه اون پشت دروازه نمیکنن!! یعنی کم مصدوم به دلایل مختلف داریم که این مورد هم باید اضافه بشه.
    ولی چیزی که برای من به شخصه امروز خیلی عجیب بود بازی اسمالینگ بود: سوتی که نمی داد هیچ گل زد، به تیرک زد و کم کم داشت دریپلم میزد!
    چقدر خوب میشه اگه فن پرسی بعدِ این گل زیبا دوباره همون رابین فن پرسیه همیشگی بشه.

13. 4 کاربر از m_kh111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

منم برد رو تبریک میگم، پیروزی خیلی خوبی بود، انصافا متونستیم سه گل دیگه هم به هال بزنیم، در کل تیم بعد از برد آرسنال روحیه گرفته و مشخصه که دنبال اینه این دو بازی خونگی (که اولیش با هال بود) رو پیروز بشه.
    با خودباوری و تلاش و البته چاشنی شانس، میتونیم پایان هفته 15 ام ساوتهمتون رو بگیریم و بریم رده سوم. من خودم خیلی خوشبینم چون ساتهمپتون سه بازی پشت سر هم بد داره که اولیش رو تو خونش به سیتی باخت و هفته بعد با آرسنال و هفته 15 ام هم که با ما بازی داره. خیلی بعیده که آرسنال نتونه تو خونش ساوتهمتون رو ببره چون بهترین فرصته که بیاد رده چهارم (با توجه به اینکه تیم چهارم هم که وستهام باشه شانس زیادی نداره جلو من سیتی).
    ما بتونیم تو این دو هفته 6 امتیاز رو بگیرم، سوای اینکه رسیدیم به رده سوم و جامون محکم تر شده، احتمالش به شدت بالاست که تیم های چلسی و سیتی هم تو این دو هفته امتیاز از دست بدن... خصوصا چلسی که دوبازی نسبتا سخت با تاتنهام (خانگی) و نیوکاسل (خارج از خانه) بازی داره و سیتی هم هفته 15 ام با اورتون بازی میکنه.
    .
    فقط اگه این مصدومیت ها بذارن!

15. 6 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

تبریک میگم برد رو
    این برد ــو به شدت مدیون داوید هستیم و اون کسی که توپ رو دقیقه 92 از رو خط کشید بیرون ( یانگ بود آیا !؟ ) ...
    داویدی () که این روزا داره تیم رو یه تنه میشکه بالا و ضعف های خط دفاع رو جبران میکنه

17. 6 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات m_kh111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

این برد ــو به شدت مدیون داوید هستیم و اون کسی که توپ رو دقیقه 92 از رو خط کشید بیرون ( یانگ بود آیا !؟ )
    آره خودش بود. یعنی اون 10 دقیقه آخر که نفس بالا نمیومد خیلی برد حوبی بود ولی اگه از فزصتامون استفاده میکردیم اینقدر استرس از دست دادن امتیاز دقایق آخر بالا نمی رفت اون فرصتایی که ویلسون داشت شوت هررا و فلینی و ... هر لحظه میگفتم تیمی که گل نزنه گل رو میخوره
    به نظرم امروز بیشتر بازیکنا خوب کار کردن ولی چیزی که از همه بیشتر رو اعصاب بود، نبود رونی و اینکه چقدر نبودش محسوسه
    باورم نمیشه 4برد پشت سر هم داشتیم امیدوارم همین طور ادامه پیدا کنه

19. 4 کاربر از m_kh111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •