تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 203 اولاول ... 273334353637383940414787137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 2021

نام تاپيک: .Real Madrid C.F | کهکشانی ها |

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

حضور کریم بنزما در تمرینات رئال با خودروی ۲ میلیون یورویی (منبع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

بابا این کریم با آئودی 200 تا رفته بود گرفتنش دادگاه و جریمه و .. تازه درانک هم بوده. حالا که گفته ویرون بگیره؟ هچی دیگه هی باید400 تا بره هی جریمه بشه

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

گفته میشه فالکائو بصورت قرضی اومده!
    آلونسو هم رفت، به نظرم تصمیم خوبی گرفت. خاطرات خوبی برامون باقی گذاشت. دمش گرم

3. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    تهران، ونک

پيش فرض

رئال چرا خوباشو میفروشه
    یاد ماکلله افتادم
    از وقتی رفت زمین گیر شدیم
    Last edited by پیروز99; 29-08-2014 at 23:07.

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کریس رونالدو از لیست تیم ملی خط خورد. بنتو: با اینکه بطور مداوم داره بازی میکنه، آمادگی جسمی اون سوال برانگیز هست و نمیتونه بازی کنه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ماسکرانو: دی ماریا جزء ۱۰ بازیکن برتر حال حاضر هست، فروش او اشتباه بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شوخی و کنایه رونالدو به جایزه مسی در برزیل: همه دیدن و تا حالا آنالیز کردن. نمیتونم در اینباره با شما صادق باشم، چون اگه بگم چی فکر میکنم احتمالاً میرم زندان. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

آنجلوتی گفته فردا رونالدو بازی نمیکنه تا به ریکاوری بپردازه
    بازی زیاد سختی نیست ، ایشالا که با قدرت برگرده

8. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

این مصدومیت رونالدو هم رفته رو اعصاب... چرا خوب نمیشه آخه!!

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

فالکائو لو داد: رئال رویایی است که به حقیقت تبدیل شد

از منچسترسیتی، یوونتوس و رئال مادرید به عنوان مقصدهای احتمالی فالکائو نام برده می شد اما او در صفحه توئیترش تایید کرد که راهی رئال خواهد شد.
    آی اسپورت- رادامل فالکائو، مهاجم موناکو، در صفحه توئیترش، تایید کرد که در آستانه پیوستن به رئال مادرید است و به این ترتیب، به شایعات در مورد آینده اش پایان داد.
    این ستاره کلمبیایی در فهرست دیدار امشب موناکو مقابل لیل، در فهرست تیمش قرار نگرفت، تا بار دیگر شایعات در مورد جدایی اش از این باشگاه قوت بگیرد. از منچسترسیتی، یوونتوس و رئال مادرید به عنوان مقصدهای احتمالی فالکائو نام برده می شد اما او در صفحه توئیترش تایید کرد که راهی رئال خواهد شد.
    البته او این توئیت را چند دقیقه بعد پاک کرد اما بسیاری از کسانی که او را در توئیتر دنبال می کنند، این توئیت را بازنشر کردند. او در این توئیت نوشته بود:" رفتن به رئال؛ رویایی به حقیقت تبدیل شد."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محتوای مخفی: مصاحبه کارلتو قبل بازی 

مصاحبه کامل آنچلوتی پیش از بازی با سوسیداد

طرفداری- کارلو آنچلوتی پیش از بازی با سوسیداد در انوئتا در مورد موارد زیر صحبت کرد

کریستیانو:
    در کل خوب است اما فردا بازی نخواهد کرد تا با بهترین شرایط جسمانی آماده بازی با اتلتیکو و حضور در چمپیونزلیگ شود. فردا در ترکیب نیست.
    مرکادو:
    هیچ چیز را نمی‌‌توانم تائید کنم. هنوز فصل نقل و انتقالات تمام نشده و هر چیزی ممکن است اتفاق بیفتد. ما بازیکنان زیادی نداریم اما تیمی با اهداف مختلف هستیم. تا پایان نقل و انتقالات نمی‌‌توانم بگویم کسی‌ را خواهیم خرید یا خیر.
    آلونسو:
    همه در مورد وی صحبت می‌‌کنند. وی به خوبی‌ توضیح داد و گفت که به یک انگیزه جدید نیاز دارد. همه مادریدیسمو‌ها به وی احترام می‌‌گذارند. برای وی ایده تغییر بسیار دشوار بود. با شخصیتی که آلونسو داشت دشوار بود که به وی بگوییم نمی‌‌توانی‌ بروی. برای وی آرزوی موفقیت می‌‌کنم و فکر می‌‌کنم که آلونسو فرد مهم در قهرمانی ما بود. ما در آن پست ایارامندی و کروس را داریم که به درد ما خواهد کرد.
    ماندن آلونسو:
    مشخص است که سوپرایز شدیم. ما از وی مطمئن بودیم اما آلونسو تصمیم دیگری گرفت. سوپرایز شدیم اما برای وی احترام زیادی قائل هستم. وی به خود و رئال مادرید بسیار صادق است.
    نفراتی که خبر آمدن آنها به رئال به گوش می‌‌رسد:
    شاید بعضی‌‌ها فکر کنند مسئولان این را می‌‌خواستند اما ما 5 مهاجم داریم زیرا ایسکو و رودریگز هم می‌‌توانند بازی کنند. نقل و انتقالات تمام نشده پس هر چیزی ممکن است.
    آنوئتا:
    ما به ورزشگاه بزرگی‌ می‌‌رویم. با انگیزه هستیم و می‌‌خواهیم بازی‌های خانه و خارج از خانه را ببریم. انوئتا زمین دشواری است. می‌‌خواهیم ببریم و پیشرفت کنیم.
    چطور است که خیلی‌ از بازیکنان مهم می‌‌خواهند از باشگاه بروند؟
    فکر نمی‌‌کنم. شرایط این بازیکنان متفاوت بوده است. یک بازیکن دوست نداشته رقابت کند و دیگری شاید برای پول رفته است. وقتی‌ کسی‌ می‌‌خواهد برود اجازه خروج می‌‌دهم زیرا چه انگیزه‌ای بزرگتر از بازی در بهترین تیم‌ دنیا؟ شرایط هر بازیکن متفاوت است. یکی‌ به همان دلیلی‌ که ژابی رفت از باشگاه می‌‌رود و دیگری به خاطر پول و دیگری به خاطر رقابت نکردن. اگر کسی‌ می‌‌خواهد برود جلو وی را نمی‌‌گیریم.
    آیا ایسکو جای رونالدو را می‌‌گیرد؟
    شاید ایسکو، شاید رونالدو و شاید خدیرا.
    رفتن دو بازیکن کلیدی:
    آیا شما نگران تعادل تیم‌ هستید؟ من نگران نیستم. ما به زمان نیاز داریم درست مانند سال گذاشته زیرا باید بازیکنان با پست خود خو بگیرند. تعادل تیم‌ مشکلی‌ ندارد. من انتقادات از مربی‌ را درک می‌‌کنم اما آنها از قهرمانی ما در چمپیونزلیگ مطمئن نبودند اما ما با جام به خانه برگشتیم. این تیم‌ لیاقت اعتماد به خود را دارد و آن را کسب کرده است. من این بازیکنان را می‌‌شناسم و با شخصیت آنها آشنا هستم. این بازیکنان به اعتماد نیاز دارند.
    بهترین ترکیب:
    من ترکیب خوبی‌ دارم که می‌‌خواهد رقابت کند و سه‌ بازیکن عالی‌ به آن اضافه شده است. ترکیب بهبود پیدا کرده است و ما از سال گذشته بهتر کار می‌‌کنیم.
    تعویض کروس و آلونسو:
    پس از خرید کروس ترکیب از نظر کیفی‌ افزایش پیدا کرد. ما با هافبکی قرارداد بستیم که در دسترس بود. پس از آلونسو که ما را سوپرایز کرد با ایارامندی و کروس به کار خود ادامه می‌‌دهیم.
    صحبت‌هایی در مورد خرید فالکائو و نگردو وجود دارد:
    آیا این پست نیاز به تقویت شدن دارد؟ من نیازی احساس نمی‌‌کنم. بازار اول سپتامبر بسته می‌‌شود و تا آن روز هر چیزی ممکن است. ما به بازیکنی در آنجا نیاز نداریم. اگر ترکیب با خرید یک بازیکن بهبود پیدا کرد، رقابتی تر خواهد شد.
    انتقالات:
    تصمیمات با هم گرفته شده است. تصمیمات نظر جمع است. من عادت دارم که مشورت کنم و در مادرید هم به آن عادت کرده ام. در پایان این رئال است که جام‌ها را می‌‌برد.

Last edited by Abdolreza2012; 30-08-2014 at 21:54.

11. 7 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

در ادامه خبر بالا، ظاهراً فالکائو یه توییتی میذاره و بعدش پاک میکنه.

13. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اینم توئیت پاک شده ـی فالکائو

امیدوارم بیاد چون خیلی به یه مهاجم نیاز داریم

15. 2 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

17. 5 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •