دوستان گفتنی هارو گفتن فقط یه مساله
418000*3400=1.421.200.000!!!!!!!!!!!!
چجوری جمعش کردید شد 50هزار میلیارد؟؟؟؟
معلومه شما اصلا رو حرفایی که میزنید فکر نمیکنید و همینجوری یه چیزی میگید تا فقط حرفای خودتونو به کرسی بنشونید![]()
دوستان گفتنی هارو گفتن فقط یه مساله
418000*3400=1.421.200.000!!!!!!!!!!!!
چجوری جمعش کردید شد 50هزار میلیارد؟؟؟؟
معلومه شما اصلا رو حرفایی که میزنید فکر نمیکنید و همینجوری یه چیزی میگید تا فقط حرفای خودتونو به کرسی بنشونید![]()
هنوز هم هیچ سریالی نتونسته به فروش قهوه تلخ برسه و قهوه تلخ فروش باورنکردنی داشتدرثانی اگه کارهای مهران مدیری اینقدر عالیه پس چرا فیلم های شبکه نمایش خانگی اش فروش چندانی نداره؟ من فیلم قهوه تلخ رو چند قسمت رو دیدم دیگه ادامه ندادم.
تمام فیلم های دیگه ای هم که تولید کرد به جز شوخی کردم ندیدم. تمام فیلم های که در تلویزیون پخش شده رو دیدم.
شوخی کردم هم فقط معدود صحنه های خوبی داشت. مثلا از 1 ساعت 20 دقیقه مفید بود.
تا حالا چندین بار در مورد کیفیت قهوه تلخ بحث شده مطمئننا اگه میذاشتن تموم بشه بهترین کار مدیری میشد
تاپیک سریالش تو همین سایت هم با اختلاف دوبرابر هم در تعداد پست هم تعداد مشاهده شدن تاپیک از سریال های دیگعه بالاتره
غیر از شوخی کردم مهران مدیری فقط ویلای من ساخته
یجوری میگید بقیه شو ندیدم انگار 100 تا سریال تو شبکه نمایش خانگی ساخته![]()
هنری که توش سانسور باشه دیگه کم کم از ماهیت هنر دور میشه!
برام جالبه اگه بر فرض محال کلا همچین مسائلی وجود نداشت چه طنزهایی ساخته میشد
چون اون موقع دیگه هنرمند از تمام هنرش استفاده می کرد و شاید میشد یکمی با نمونه های خارجی مقایسه کرد
حالا میگیم مسائل سیاسی که کلا توی هیچ بعدی نمیشه بهش پرداخت و اون بحثش جداست
ولی توی زمینه های دیگه واقعا مسخره ست بازنویسی و سانسور وجود داشته باشه
یعنی الان طرف مجبوره دائما سریال رو تغییر بده که در نهایت یه سری ها راضی بشن و مهم نیست که هدف هنرمند از طنز چی بوده!
این واقعا اسمش میشه هنر؟!
الان طنزهایی که میشه ساخت بیشتر در مورد دارا و ندار به خصوص همون اون قسمت ندارها ست
چون میشه خیلی طنزها ازش ساخت و کسی هم صداش درنیاد!
دوست عزیز پست رو که پاک میکنی دلیلشم بنویس
از پنلت سو استفاده نکن
این همه اینجا بحث کردن فقط زورت به من رسید؟
اینجا نه کمپین تبلیغاتی هست که اکیپ بر علیه شخص یا اشخاصی خاص درنظر گرفته بشه نه مکانی برای توهین به رشته ی تحصیلی دیگران.تایپیک درمورد یه سریال تلویزیونیه و نام تالار هم هنر هفتمه نه مسائل حاشیه ای
هزاران بار گفته شده به عقاید همدیگه احترام بذاریم و انتقادات همراه با احترام متقابل باشه
واقعا خنده دار ترین نقشو جواد رضویان بازی میکنه اصلا بمب خنده ست تو سریال من هر وقت میبینمش روده بر میشم از خنده
جواد رضویان بهتر از همشون بازی میکنه بقیه هم خوبن فقط مهران مدیری خوب بازی نمیکنه چون خیلی جدی صحبت میکنه
دکور بیمارستان حاشیه تخریب شد! +عکس
به نام حضرت حق؛بیمارستان حاشیه در حال تخریب است فقط دلمان به این خوش است که در فصل بعدى بتوانیم کنار شما نازنینان باشیم.یه خداقوت اساسى خدمت برادران مفاخرى، اقا رضا: طراح دکور و اقا مرتضى: سازنده دکور و بقیهء همکارانشون که بى نهایت براى این دکور زحمت کشیدند، به زودى شاهد هنرنمائى برادران مفاخرى در فصل جدید خواهیم بود.این رفیق عزیزم هم محمود اقاى خرسند صدابردار در حاشیه هستند.خدا به هممون قوت بده تا بتونیم گوشه اى از لطف و عنایت شما عزیزان رو جبران کنیم.دعامون کنید.یاحقسریال درحاشیه به کارگردانی مهران مدیری که قرار بود در ۹۰ قسمت از شبکه سوم سیما پخش شود، پس از انتقادهای جامعه پزشکی در پایان قسمت ۲۷ متوقف شد.طبق اخبار منتشر شده قرار است فصل دوم این مجموعه در ماه مبارک رمضان و در لوکیشن زندان فیلمبرداری شود.207
----------------
اینطور که معلوم هست . فصل دوم در رابطه با به زندان افتادن دکتر کاشف ، زه تاب و دکتر عشقی و دکتر صحرایی است .
فصل سوم و اخر هم درباره ترک اعتیاد و مواد مخدر هست .
طراحی سایت به گزارش بولتن نیوز، عارف لرستانی بازیگر تلویزیون روز گذشته شنبه ۱۲ اردیبهشت در برنامه «گلخانه» شبکه سه حاضر شد و به گفتگو با مسعود روشن پژوه و شاهین جمشیدی پرداخت.
وی در بخشی از این گفتگو درباره پدرش سخن گفت و در حالی که بیان می کرد نمی داند او اکنون برنامه را می بیند یا خیر به توصیفش پرداخت. او تأکید می کرد آدم خودشیفته ای نیست و هیچوقت زمانی که قرار است به برنامه ای در تلویزیون برود، برای همه پیامک نمی فرستد که مرا ببینید!
پس از پخش یک میان برنامه، جمشیدی از تماس پدر لرستانی در این فاصله با وی خبر داد و اعلام کرد قرار شده گفتگوی تلفنی نیز با او داشته باشند.
سپس لرستانی درباره مهران مدیری گفت: در کار تازه مدیری با او همکاری خواهم کرد. این کار ربطی به «در حاشیه» ندارد و در مرحله پیش تولید قرار دارد. البته پیش تولید فصل ۲ «در حاشیه» نیز آغاز شده است.
در ادامه جمشیدی از پرسش درباره کار جدید مهران مدیری پرهیز و اعلام کرد گویا قرار نیست فعلا این کار رسانه ای شود. لرستانی نیز این موضوع را تأیید کرد و درباره آخرین تجربه همکاری اش با مدیری گفت: دست دکترها درد نکند. به خاطر صبرشان، به خاطر اینکه اصلا نگفتند می خواهند تحصن کنند.
وی همچنین مدیری را کارگردانی توصیف کرد که همیشه چیز نویی برای گفتن دارد.
این نخستین بار بود که خبر کار تازه ای از مدیری در رسانه مطرح می شد و مشخص نیست او پس از وادار شدن به ناتمام گذاشتن و فصل بندی «در حاشیه» سراغ تولید چه کار دیگری رفته است.
---------------------------
فعلا هیچی نمیشه گفت فقط صبر میکنیم...![]()
کار جدیدش چیه؟
از تلویزیون پخش میشه یا شبکه نمایش خانگی؟
فعلا هیچ چیزی معلوم نیست و هیچ خبری هم بیرون نیومده فقط همین حرف عارف لرستانی
خبری اومد حتما رو سایت میذاریم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)