تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 168 اولاول ... 273334353637383940414787137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 1680

نام تاپيک: FIFA 15

داره خودمونی میشه Amir Sepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اقا تا الان میگفتم عالیه.... الان باید بگم فوق العادس.... حرف نداره این نسخه از فیفا.... واقعا نمیدونم چجوری توضیح بدم دوستان تا 10 15 دست بازی نکنید نمیشه متوجه شد....

اکثر اشکلات اصلی بر ظرف شده.... 1- شادی پس از گل که تو 14 به قبل خوابت میبرد... نمیفهمیدی اصلا گل زدی بدشم بازیکن مثل اسکلا با سرعت جت اینور اونور میشد... ولی الان گل که میزنی استادیوم منفجر میشه... دوربین از بالا پایین پریدن تماشاگرا میلرزه.. انیمیشن شادیا عالی کار شده....
    2- بازیکنا از حالت ادمکای مصنوعی که فرقشون فقط تو قدشون بود درومدن... هر بازیکنی استیل بدنیش عالی طراحی شده... عضلات عالی طراحی شدن.... تکون خردن عضلات عالیه... چروک خوردن لباس و حرکت موها تو حرکت عالیه..... به وضوح میشه حس کرد بازیکن درک داره... مثلا تکل زدم تو صحنه اهسته وقتی پایه بازیکنه دیگه داشت میخورد تو صورتش بازیکنم با دستش پاشو پس میزد.....
    3- چمن که فوق العادس دیگه چی میشه گفت راجه بش ؟؟؟؟ تو صحنه اهسته ها معلومه تکل که میزنن دونه های چمن کنده میشن بلند میشن.... یه انیمیشن باحال دیدم دقیقه های اخر بود هوای بارونی بازیکن میخواست خطارو سریع بزنه... چون زمین خراب بود اول با پاش چمنو کوبید بعد بازیو شروع کرد....
    4- دراوازه بانا عالی کار شون.... عکس العملا خیلی خیلی عالیه... شیرجه های طبیعی... بعضی وقتا حس میکنم دروازه بان واقعی گزاشتن تو دروازه

5- تو فیفا های قبلی وقتی به مهاجمی که پشت به دروازه حریف بود پاس میدادی و میخواستی با اون سر ضرب بدی پاس به بغل به صورت مصنوعی بقل پا پاس میدادن.... ولی الان 3 4 بار این اتفاق افتاد و بازیکنی که تحت فشاره اصلا نمیتونه کارای تخیلی بکنه....

6 قبلنا یادمه سی پی یو گوشه زمین که پرس میکردی توپو میکشید کنار خیلی قشنگ میزد زیرش وسظ زمین.... الان وقتی کناره ها پرس میکنی مدافع حریف مجبور میشه توپو میزنه تو اوت.... کلا دیگه سی پی یو کارایی که دلت میخواد کلتو بزنی به دیوار خیلی کم میکنه....
    7- پاسای بلند عمقی که قبلا بازیکن تحت هر شرایطسی که بود یه پاس بلند عمقی مشتی میتونست بفرسته... ولی الان خیلی این پاسا طبیعی کار شده بستگی به تحت فشار بودن و نبودن پاس دهنده داره....
    انیمیشنام که خیلی عالی شدن.... هر چقدر بازی میکنی انیمیشنای جدیدتری میبینی.... یه صحنه دقیقه های اخر بود جلو بودم فرار عمقی کردم افساید شد... توپ جم کن یه توپ انداخت براشون یه توپ دیگه که تو زمین بود دفاع دویید زد بیرون بازی زودتر شروع بشه....

این نظرات من بعد 15 20 دست بازی کردنه
    Last edited by Amir Sepehr; 15-09-2014 at 19:28.

2. 15 کاربر از Amir Sepehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

نظرات که در مورد بازی گذاشته شده شدیدا وسوسه کرده منو که یه پی سی جمع کنم صرفا واسه این بازی! (متاسفانه با لپ تاپ Core i7 بازی اجرا نمیشه! به دلیل قدیمی بودن کارت گرافیک)

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نظرات که در مورد بازی گذاشته شده شدیدا وسوسه کرده منو که یه پی سی جمع کنم صرفا واسه این بازی! (متاسفانه با لپ تاپ Core i7 بازی اجرا نمیشه! به دلیل قدیمی بودن کارت گرافیک)
    یعنی با 360 هیچ تفاوتی بین نسخه 14 و 15 دیده نمیشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

10

نحوه دفاع کردن و درست به من یاد بدید این قدر دریبل نخورم
    بستگی داره به موقعیتت
    اگه از پشت سر مهاجم هستی باید دکمه سرعت رو بگیری و چند قدم مونده بهش دکمه شوت رو بزنی تا دستش رو بیاره جلو پیراهن بازیکن رو بکشه و هلش بده تا توپ رو ازش بگیری

اگه از روبرو میری سمتش وقتی دیدی توپ ازش فاصله گرفته یا مخواد دریبل بزنه تکل رو بزن این ورژن خیلی رو تکل ها خوب کار کرده

ولی تکل بیخودی خیلی ضرر داره

اگه بازیکن حریف میخواد پشت 18 شوت کنه سرعت + ضربدر( پاس) رو نگه دار طوری میره جلوی بازیکن که مسیر شوت رو می بینده

اگه کنار مهاجم هستی با سرعت برو سمتش نزدیک شدی سرع رو ول کن شوت رو بگیر پاش رو میاره جلو و توپ حریف رو میزنه خیلی بدرد میخوره

ولی یک نکته باید خیلی تمرین کنی تا قلق دستت بیاد

6. 2 کاربر از alp13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

یعنی با 360 هیچ تفاوتی بین نسخه 14 و 15 دیده نمیشه؟
    چرا آقا دیده میشه

تو نسخه 14 هم بین PS3 و PS4 اختلاف های کوچیک وجود داشت چه برسه به این ورژن که از DX 11 استفاده کرده

8. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال teraktor2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    با این سیستم شانس اجرا کردن دارم؟
    core i5 3m
    ram 6
    graphic gt 630 m

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سلام
    با این سیستم شانس اجرا کردن دارم؟
    core i5 3m
    ram 6
    graphic gt 630 m
    100 درصد

11. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

امروز روی PC بازی رو اجرا کردم یعنی یا حضرت!!! بابا این جیگرش با نسخه ایکس باکس فرق می کنه چیه این لامس-سگ واه واه عجب چیزیه این پدر سوخته! واقعا عالی به نظرم حتی گیم پلی هم بهتر بود عجب فریمی داره روی PC واقعا این فیفا ورشکسته می کنه آدم رو به خدا اگه کسی اورجینال نگیره فیفا 15 رو ستم کرده به خودش البته ظاهرا هیچ کرکی برای فیفا 15 در کار نخواهد بود اونطور که شنیدم چون تمام لذت بازی به آنلاینشه شدیدا از نسخه PC راضیم ایکس باکس 360 از چشمم افتاد امروز با دیدننسخه دموی PC کی بود می گفت فرق نداره نسخه PC ایکس باکس 360! خیلی فرق هست بینشون نسخه ایکس باکس فیفا 15 فکر نکنم زیاد فروش داشته باشه چون شدیدا چهره اش شبیه فیفا 14 هست

13. 7 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

امروز روی PC بازی رو اجرا کردم یعنی یا حضرت!!! بابا این جیگرش با نسخه ایکس باکس فرق می کنه چیه این لامس-سگ واه واه عجب چیزیه این پدر سوخته! واقعا عالی به نظرم حتی گیم پلی هم بهتر بود عجب فریمی داره روی PC واقعا این فیفا ورشکسته می کنه آدم رو به خدا اگه کسی اورجینال نگیره فیفا 15 رو ستم کرده به خودش البته ظاهرا هیچ کرکی برای فیفا 15 در کار نخواهد بود اونطور که شنیدم چون تمام لذت بازی به آنلاینشه شدیدا از نسخه PC راضیم ایکس باکس 360 از چشمم افتاد امروز با دیدننسخه دموی PC کی بود می گفت فرق نداره نسخه PC ایکس باکس 360! خیلی فرق هست بینشون نسخه ایکس باکس فیفا 15 فکر نکنم زیاد فروش داشته باشه چون شدیدا چهره اش شبیه فیفا 14 هست
    چطوری گل پسر خودم ؟

تو نسخه Original میگیری پس چرا به من نمیگی مرد مومن ؟!

از فیفا 12 دارم Org بازی میکنم ! و واقعا لذت این بازی چیزی غیر از آنلاین نیست .

البته اینو بگم اگه زندگیتون رو دوست دارید این کارو نکنید چون خواب خوراک رو هم ممکنه بگیره ازتون مخصوصا بخش FUT یا Ultimate Team که حتی باعث میشه شما پشت فرمون ماشینتون یا توی عروسی بچتون در حال فکر کردن به چیدمان تیم و خرید بازیکن مورد نظر برای کلاب خودتون باشید

من که پیر شدم سره 14

15. 4 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان کسی راه حل مشکل windows is stopped working وسط بازی رو نمیدونه به ما بگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by pedram9; 16-09-2014 at 03:34.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •